Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(31)
Raspunsuri - Pagina 19
Ramona.P spune:
Legat de cumparaturile pt bebe...si pe noi ne-au sfatuit sa nu cumparam nimic inainte.Bunicii sa traiasca (adica parintii mei) ca s-au apucat ei de cumparaturi.Ne-a luat patut(care e folosit si ca tarc..din material ca nu vroiam eu de lemn,sa nu se loveasca bebe) care are si masuta de infasat,o lenjerie de patut f mumoasa,caruciorul e pe vine ca a dat comanda si trebuie sa ajunga,leagan din acela de camera pe baza de baterii,care are 3 viteze si melodii de leagan si hainute...Inca sufar ca nu ii pot cumpara si eu,dar s-ar putea in maxim o luna sa nu mai tin cont de superstitii si sa-i iau macar un costumas...Si soacra mea a zis ca de ce sa cumparam atatea...ca sunt scumpe...si s-a apucat de crosetat si de impletit totosei,manusi,bluzita...
Ramona
20+
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://community.webshots.com/album/569750415cfoFqH
maria_bunica spune:
Buna burticute!!
AlexsiMatei...eu zic ca a mai crescut burtica un picut..dar tinand cont ca sunt facute pozele la interval mic,se cunoaste fff putin diferenta!!
De acum in colo sa vezi cum creste...de nici nu o sa iti vina sa crezi!!Mi-au placut si pozele cu bebe..
De fapt,mie imi place foarte mult sa vad poze cu bebei de la eco!!
Spor la cumparaturi si la curatenie!!
Ankkaa...am mai auzit si eu povesti de-astea cu acelasi limbaj.."cand l-ai conceput nu te-a durut??..nu,atunci ti-a placut!"
Am ras cu pofta cand am vazut filmuletul pus de tine..cea mai tare mi s-a parut faza cu tipa din parcare!!

Carla..ce nasoala situatie!!

Tiana...asa cum a zis RamonaP,asa schimb si eu semnatura!!Pai daca trebuie sa stai in pat,ca asa este mai bine pt tine si bebe,trebuie sa te conformezi...
RamonaP..sunteti norocosi ca va ajuta parintii cu ,cumparaturile pt bebe!!Si ai mei ne-ar fi ajutat...dar sunt in tara,probabil ne vor trimite hainute..dar altceva nu prea au cum!!
23+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Ramona, sunt utile hainutele crosetate dar tot nu pot inlocui body-urile si pijamalutele din bumbac.
Maria,
.
Legat de semnatura, eu scriu acum s.20, am 19 saptamani si cateva zile, puteam sa scriu si 19+.
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
LauraOana spune:
HALLO FETELE!!
..ieri au venit socrii pe la noi..si eu la soacra mea ii spun pe nume..deci nu-i spun nici "mama" si nici "mama-soacra" pt ca mi-a spus clar ca nu vrea...dar ieri imi mai spune ca nu vrea ca bebele sa-i spuna "buni"..sa-i spuna tot pe nume..deci ca EU nu-i spun mama, sincer chiar ca imi este indiferent, dar sa nu lase pe bebe sa-i spuna "buni" deja ma raneste..cica ea se simte batrina daca-i spune bebele "buni" (are 48 de ani)..femeia asta cred ca a intrat in "mid-life-crisis"..acuma mi sa pus o pata pe ea, de nu va puteti imaginati...trebuie sa ma abtin sa fiu respectoasa cu ea...sper sa imi treaca...sotul meu incearca bineintele sa ne impace pe amindoua, si imi spune sa nu ma supar..dar totusi..nu stiu...nu mi-a picat deloc bine...mai ales ca e primul nepotel...socru meu este un scump, de atunci numai "buni" ii mai spune la soacra-mea :) 

24+ 4
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
clodyac spune:
buna burticutelor 
eu nu am cumparat nimic pana acum pt bebe dar tare mi-as dori si cred ca o sa cumpar dupa ce ma linistesc cu analizelel ca de abia astept sa vad hainute mici prin casa 
asaaaaaaaa.... azi am fost la examen a fost bine
si cand am venit trebuia sa fac papa bun si am facut (sper sa va fac si eu pofta voua ca voi mieeeee....![]()
![]()

)
am gatit ciorba de perisoare mmmmmmm si mazare cu carnita de vita
am si papat si acum am o burtica plina 
va pup pe toate si mai vb
21 + cu 
CarlaV spune:
Felicitari pentru examen! Mie nu-mi faci pofta decat eventual cu mazarea, ca mi-e foame si n-am paine, mai dureaza o ora si ceva pana e gata.
Hainutele mici sunt o placere, eu le-am spalat si le-am calcat de cateva ori inainte sa nasc, doar fiindca erau atat de dragalase. Acum nu prea mai calc deloc, am noroc ca sotul are camasi de bumbac bun, care nu se sifoneaza la spalat.
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
clodyac spune:
hihi credeam si eu ca fac pofta la lume eu sunt innebunita dupa ciorbite indiferent cu ce sunt 
carla tu faci painica la dispozitiv electric de facut paine ? daca da te rog spune-mi si mie ce fel e
si iti urez pofta mare 

21 + cu 
Marcelle spune:
Buna seara mamicutelor!
Am si eu o veste mare de dat, am fost la doctor si in sfarsit ne-a spus si noua nenea doctor ca o sa avem un baietel
. Suntem foarte fericiti amandoi si eu si taticul, este foarte bine si foarte jucaus
.
Va doresc in continuare weekend placut!
pe toate!
clodyac spune:
felicitari marcelle 

sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos 
se pare ca baieteii sunt la putere![]()
21 + cu 
Marcelle spune:
Multumesc la fel si voua sa va traiasca minunatiile din burtici, si sa va aduca numai bucurie si sa fie sanatosi toti bebeii!
....sunt asa de fericita, nu prea pot vb cu mine zilele astea
, zici ca sunt de pe alta planeta!