Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Mh, depinde clar
am doua rude care au nascut la tzara cu moasa satului si mi-au povestit: una a scos 4.800 si apoi 4.200 pe dansa, n-a avut nici urma de ruptura, dar a zis ca dupa nasteri i s-a parut ca a fost foarte larga

o alta matusa a nascut unul (ce-i drept mai mic, vreo 3.800), s-a facut cam ferfenitza, dar a respectat cu sfintenie cele 6 saptamani de stat in pat si a zis ca s-a refacut perfect.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Carla, Maria b., Nemora, Mh, BLUE, va multumesc mult, mult de tot pt incurajarile voastre. Credeti-ma ca imi dau mult curaj. M-am saturat de atatea lacrimi. Miercuri merg la 4D la alt dr., iar pe 23.02 merg din nou la Iasi la dr. respectiv.
Mersi mult, mamicutelor si sanatate maxima voua si bebelusilor vostri!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Carla, x are cam 2 sapt la mine , uff sa stii ca as fii vrut sa treaca 3 kg pe acolo decat prin abdomen, m-am resimtit cand a venit the big ''O'' (se incordeaza abdomenul si cam doare) cred ca e dificil oricum la inceput..

Mihaela 24+ & Irina ( nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

MIE MI-A ZIS ieri dr ca aproape ca permite indexul colul meu...deci e pe cale sa se deschida...am si dureri de burtica,....cum sa fac sa treaca?

21+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mh, te-am luat cu x . Cred si eu ca ai fi preferat sa iasa prin "dansa" .
Tiana, daca aproape permite indexul inseamna ca orificiul extern al colului este aproape deschis. Asta n-ar fi tocmai bine, dar poti continua asa destul de mult cu conditia ca lungimea colului sa fie de peste 30mm si orificiul intern sa fie inchis. Daca sunt probleme, se poate face cerclaj (se coase colul).

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Tiana, pana trec durerile stai in pat si ia no-spa.

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Aloha!

Nu am avut net vreo 2 zile,asa ca am ramas iar in urma.
Am vazut iar dr. care baga tinerele si sensibilele ammici in sperieti-sa le fie rusine!
Karmen,masuratorile trebuie repetate, eco urmatoare in alt moment al zilei si sa vezi ca dau alte rezultate, sunt normale diferentele astea, ca doar nu e proiectare computerizata sau desen tehnic sub lupa, chiar si la o eco facuta cu cateva ore inainte nastere sunt diferente semnificative fata de dimensiunile reale ale lui bb.

AlexsiMatei, ai cumva si un program Pilates ptr gravide sau leuze? eu nu am gasit asa ceva si am ramas intepenita de spate dupa nastere dupa a doua sedinta de pilates normal. De fapt a fost vina mea, pentru ca ei saracii aratau si cum ar trebui sa faca persoanele cu probleme, dar eu nu am considerat ca intru in aceasta categorie.

Am vazut ca mai sunt poftitoare de cartofi . Si mie mi se pare ca am nimerit un sac de cartofi suflati cu aur. Mi se pare ca n-am mancat niciodata cartofi mai buni , asa ca as manca non-stop. Sunt buni si cei prajiti fie cu branza rasa, fie intr-o saramura usoara (a mai mancat cineva cartofi prajiti cu usturoi?) dar parca nici unul nu se compara cu cei de la Mac, asa ca eu incerc cartofi copti cu branza si smantana, iar ptr azi am pus-o pe mama sa-mi faca cartofi inabusiti cu ardei gras si ceapa. Seamana cu cartofii taranesti, dar aia parca sunt cam grasuti pentru greturile mele lejere (de vara, nu ca ale Carlei).

Strumfita, Matei e un dulce rau. Nu stiu cu cine seamana asa mamos. L-am dus la soacra-mea dupa ce a venit acasa. La inceput a avut o retinere si arata ceva pe jos, cam pe unde cazuse, dar apoi a inceput sa se joace ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, din cand in cand ar fi sarit in pat langa ea sa o "pupi".
De vreo saptamana isi aduce aminte ca mama are un bb in burta si cand ma asez in pat vine si imi trage bluza sa-l "pupi" pe bb si ma mangaie intr-un mod primitiv "mi-mi-mi buta", adica "mai, mai, mai burta" si imi incearca buricul cu degetelul, ca probabil isi inchipuie ca pe acolo iese. Sper sa nu aiba gelozii cand il va vedea la fata pe bb ca stiu de la mama ca statea numai cu frica din cauza fratelui meu mai mare. mama imi tot spunea "ingerasul mamei" iar fratele meu i-a spus ca locul ingerasilor este langa Doamne_doamne, eu ce caut acasa? Sa ma ia si sa ma duca la Doamne-doamne si eventual sa ma aduca cand termin de plans.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 18

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Karmen uite la mine e mai mica per ansamblu cu 7 zile si nu e nici o problema, e o problema daca sare de 3 sapt diferenta. Ca mi-am amintit fii-mea are ulna cu 2 sapt mai mare,( e baschetbalista )desi am zis per ansamblu e mai mica cu 3 sapt, fiecare copil e diferit masuratorile au ca referinta un standard care nu e universal valabil ( e pe o distribitie gaussiana), adica daca copchilu meu e mai capos, sau mai cu talie de viespe ( cum a zis Carla) nu insemna ca nu e normal. Eu as sta linistita daca TT e normal ai analizele sunt ok. Oricum Down se insoteste de lucruri mult mai grave, si de malformatii ale organelor interne.
Nemo, sa speram ca materialul e de calitate, da trebe' ingrijit, ca la pantofi dat cu crema, periat...

Mihaela 24+ & Irina ( nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

dragelor..am picat si noi!
am avut de citit.mama-mama!
au fost ceva probleme tehnice si nu am avut acces la net mai deloc..asa ca revin..sa va "update" cu ce e nou!
fuseram la 4D..credeti-ma ca nu mi se pare mare sfiriiala..din pacate..nu am simtit ca justificati cei 400ron fara 10 pecare i-am platit! Intr-adevar ne-a tinut o ora pe masa de ecograf, dar am primit doar 8 poze pe un cd - o parte din ele pe gasiti in folderul "povestea lui bursucel" de la semnatura- si 3 foi cu listing-ul de masuratori..
in concluzie: aveam 23 sapt si 6 zile..se pare ac bb a foat conceput mai devreme decit scrie "cartea" si 600gr. nu mi-a spus exact ce masoara cit, deic nu stiu..am decit prescurtarile..placenta sta peste bb, deci el se vede ca printr-un borcan cu apa..nu e f clara imaginea lui..astept sa va spuneti parerea..si e pozitionat f ciudat(dupa mine), adica e ca un V la 45grade: capul in jos, funduletul undeva in stinga si picioarele "drepte lumanare"-asa a zis dr- drept in ficatul meu! acum am inteles greata mea ce origini are!..in rest cica e f agitat!

nici noi nu dormim, neam..ieri dimineata, la 5, ii faceam sandvisurile lui tati..

am vazut ca vb de cmv- parca Clodyac-..daca va amintiti si eu am trecut prin aceeasi situatie..fetele au dreptate..linisteste-te..nu vreau sa ma repet cu informatia!

felicitari HONEYBABY! HAPPYMUM te asteptam si pe tine cu vesti bune!

va pup pe toate

ana-maria 22 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Carla, remediul pe care i l-am dat acum se numeste Euphrasia, din cate am citit eu pe net e specific conjunctivitelor, pentru ca lui Bogdan ii curgeau si ochii intr-una.

Stiam eu c-am uitat ceva.
Blue, la Bogdan n-am simtit pana acum nici o schimbare, atata doar ca a fost un pic furios ca e fetita si el vroia baietel . El este foarte incantat ca va fi fratiorul mare si ca tot timpul va fi mai mare decat surioara lui. Si ii mai spune si "bebelasul meu", e asa de dulce.
Si fata de mine se comporta la fel ca pana acum, ma iubeste si ma pupa la fel de des.
Ai incercat sa-i explici cum va fi cand va avea un fratior? Ca se vor juca impreuna, ca vor dormi impreuna ... Bine, asta dupa ce mai creste cel mic. O carte de psihologie in domeniu sigur va va ajuta.
Si mie mi-e un pic groaza de cum vor fi lucrurile dupa nastere, de schimbat se vor schimba, dar eu sper sa am destul timp pentru Bogdan. Legat de nastere, din ce stiu eu e bine sa ii cumperi o jucarie copilului mare si sa ii spui ca e de la fratiorul lui mic (asa ii va placea mai mult de el ), plus ca ar fi bine ca in momentul in care te intorci acasa sa nu tii tu bebelasul in brate, ci sotul/mama..., ca sa-l poti lua pe cel mare fara nici o "piedica".

23+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput