America (145)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Unele sunt de facto Ramona... ca n-ai drum pana la ele.
Dar e si public... da pana ajungi...iti ies peri albi.
Io-te ca vrusei sa editez si mi-o pierit mesajul..

Oana tanti ceea are ceva lipsa. Noroc ca-i iubeste. Saraca mama-sa am inteles ca s-a saturat de crescut nepoti ... sa te bagi in asa ceva fara sa vrei poate fi prea mult pentru un om normal. Eu cu opt sa fiu sincera.. ar fi ca-n cantecul taberistului
"Unul tipa, altul zbiara
Si sarim pe geam afara "

Mergi la inceput

Ramona salveaza-ma:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

From the mountaaaaaaaains
To the prairieeeeeees
To the oceaaaans with white fooooaaaaam
Gooooooood bless Americaaaaaaaaaaaaaa,
My sweeet sweeeet hooooooooome.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

Ramona salveaza-ma:))

Ce s-a intimplat?

Mergi la inceput

Pai pierd mesajele daca nu le dadeai tu quote duse erau :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB
Oana tanti ceea are ceva lipsa. Noroc ca-i iubeste. Saraca mama-sa am inteles ca s-a saturat de crescut nepoti ... sa te bagi in asa ceva fara sa vrei poate fi prea mult pentru un om normal. Eu cu opt sa fiu sincera.. ar fi ca-n cantecul taberistului
"Unul tipa, altul zbiara
Si sarim pe geam afara "

Esti funny
Acum am vazut ca i-a spus unei prietene ca a fost platita pentru IVF. Oare cine si de ce???
Si vad ca studia pt masterat, deci proasta nu-i. Probabil ca, asa cum se spune si in articol, ceva OCD ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

aveti un spor
exista un mail comun??? sa trimit si eu poze.

apropo de subiect,mie mi-a placut mult de tot in Colorado si in Kentucky. superbe zone...mai ales daca va place muntele.

noi suntem bine,doarme asta mica de ma sperie,dar ii dau formula ca nu am lapte inca numai colostru si sfarcurile imi sunt numai rani,ca nu stie sa suga inca. grea meserie
oare sa o trezesc sa ii dau sa pape??? a mancat acu' vreo 3 ore,da ce a face la noapte???

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut
uite mai revin si eu cu chiu cu vai

am citit pe sarite, mamici proaspete. super!
vad ca vorbiti de America. asa-i nu toata lumea iubeste soarele sau zapada la fel. noi nu avem zapada deloc in oras. doar la 1ora jum si mergem pina acolo. mama mea sta de 3 luni si e super incintata ca sta la plaja in ianuarie. ca o dor oasele. deja plinge ca trebuie sa plece peste 3 luni inapoi acasa!

lisa79: vroiam sa zic sa nu trezesti bebe sa pape. la inceput dorm mult! asa faceam la primul si avea un somn dezorganizat.la a doua i-am dat cind se trezea si plingea atit. acum are 9 luni si somnul e foarte bun noaptea cu exceptia cind e bolnava sau cresc dintii. na, la revedere somn de frumusete cu bebe!

fetelor noi intre timp am mai bolit, ba un copil ba celalalt, sper sa am o perioada mai linistita fara vome, febre, muci aspirati etc.

vrem sa mergem doua zile la Las Vegas sa o ducem pe bunica sa ii facem poze pe acolo. sa aiba amintire. si la grand canyon ca astea is aproape de noi.

planuim la vara un concediu dar nu stim unde. eu vreau sa inchiriem un RV, sotul nu. cred ca am singe de tigan in vene ca imi doresc mult sa merg cu cortul. ati fost vreodata?

Mergi la inceput

Lisa o nimerisi cu meseria de mama :))
Ce copila cuminteeee. Sa-ti traiasca si va o tina tot asa. Bravaaa.
Lasa cupila sa doarma. Daca nu-i subponderala tipa ea de foame:)) Vezi sa-i intre in gura tot sfarcul sanului cu mare parte din aureola. Daca nu si are numai varful te va face zob. De la bibe crede ca varful e important si tetina nu tipa si e mai tare trebuie sa o chinui sa iasa laptic.
Usuca sanii si dai cu crema din aceea speciala. Ii ziceam untura de catel.. Lansinoh. E safe si aprobata de La Leche League etc...o stergi inainte de alaptat fara apa.
Cu formula vezi sa-i dai pe slow flow si tu sa te mulgi.. ca altfel pa laptic.
No daca esti bebe mic.. ce ti-e noapte ce ti-e zi.. urli un pic si toti vin la tine:)) Inceraca sa-i faci ritual de noapte zi. Adica noaptea la papa fa lumina mica, nu te juca cu ea dupa ce papa. Ziua profita gadil-o, vorbeste-i sa priceapa ca-i rost de fun cu clovnul personal :)).

Nu-i mail comun :)) Sau aici sau pe PM ne dai o adresa unde ai pus pe net.
*
Cenia multa sanatate. Eu am mers sa dorm pe pamant in tinerete. Acu mi-e acolo raman. Dar Colorado e fain. As vrea si eu.

Mergi la inceput

Lisa, "ciufulita" Ana?
Nu-ti face probleme cu laptele, vine el si o sa invete si ea sa suga. Asa am patit si eu cu Eva, cind sugea prindea numai virful, pentru ca aureolele mele erau acoperite cu un fel de crusta. A durat vreo 5-6 saptamini ca sa se curete de crusta, asa ca pina atunci am pompat la greu, am bagat formula cit incapea, pt completare, si am incercat sa o pun la sin din cind in cind, sa prinda miscarea. Dar dupa 5-6 saptamini, asa, dintr-o data, a inceput fata sa suga cu spor, ca si cum facuse asta toata viata Deci nu dispera, numai sa ai grija sa nu pierzi lapticul. Nu stiu cit de safe este, sper sa fie safe, dar eu am facut si baut ceai de fenugreek (l-am luat de la un mag naturist). Plus tone de apa in timpul zilei si noaptea.

Mergi la inceput