America (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Macar nu investesc atita, daca tot urmeaza sa fie "puscati".

Irina have fun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriuta tu unde esti de-i asa lesnea?

Mergi la inceput

Sa va zic de preturile in Hamptons, Long Island ?.. da aici stie toata tara cat is bonusurile falimentarilor .
La naiba, daca merge bine poate sa primeasca si luna de pe cer... sa fie fericiti!!

Editai ca ma nerfez cand ma gandesc ce fac astia cu banii mei din taxe... si io stau sa muncesc pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Miere, bravo ca iesi un pic. E curajos Luc sa ramina cu bebe, al meu a avut nevoie de ceva timp sa se acomodeze. De fapt la scutece n-a reusit nici cu al doilea copil.

Ramona, in prima luna dupa ce am nascut, nu am putut merge mai departe de grocery store fara Eva (5 min de casa, cu masina). Si cit eram acolo, mi se umezeau ochii gindindu-ma cit de mica si neajutorata e Eva, desi avea brate puternice si iubitoare (taticul ei) sa aiba grija de ea. Pina ajungeam acasa, ma apuca deja plinsul

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

adica tu erai addicted la copil :))
Nu va zic ca al meu si acum ramane singur cu pruncii numa pe drum spre scoala, la muzica si cand sunt eu la spital

Mergi la inceput

Mey voi vedeti abundenta de vesti din Kenya cu Obama? Cu fratele, cu lipsa de fonduri pentru clinicile unice care dau medicamente, fac avorturi fac de toate?

Io nu-s asa pro-Obama ca eram prea pro-Hillary, dar asa-mi pare ca intre dorinta Kenyei de a se face auzita si dorinta unora de a-l acuza de double allegiance e putina concertare.

Mergi la inceput

Andreea, mei, da' prietena mea din Long Island si-a luat casa fainuta, chiar daca-i mai veche, cu 300k (3 dormitoare, 2 bai, backyard, zona bunuta - Lindenhurst).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB

Mey voi vedeti abundenta de vesti din Kenya cu Obama? Cu fratele, cu lipsa de fonduri pentru clinicile unice care dau medicamente, fac avorturi fac de toate?

Io nu-s asa pro-Obama ca eram prea pro-Hillary, dar asa-mi pare ca intre dorinta Kenyei de a se face auzita si dorinta unora de a-l acuza de double allegiance e putina concertare.

Andreea, am citit de half-brother al lui Obama. Nu am citit de celelalte probleme.

Eu ma uit acum la "dezbaterile" referitoare la cei 8 bebelusi. Toti se intreaba de ce i-a trebuit fertility treatments daca are acasa alti 6. Parerea mea-i ca cei 6 sint facuti cu altul (altii) si a vrut un baby cu noul iubit, care si-a luat talpasita cind a auzit ca o sa aiba 7 copilasi (ca al 8lea nu era vizibil). Anyway, sa pui 8 embrioni intr-o femeie care s-a dovedit fertila pina acum, e idiotenie curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona inca o data. NU am zis ca nu s si alte locuri superbe in America asta, am zis doar ca nu poti spune ca BH nu i frumos si ca aici te ajuta si vremea asta splendida. Oricat de frumos ar fi in alta parte vremea nu este ca si aici.

Aia cu octupletii nu i pe treaba ei, parerea mea!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

Sa va zic de preturile in Hamptons, Long Island ?.. da aici stie toata tara cat is bonusurile falimentarilor .
La naiba, daca merge bine poate sa primeasca si luna de pe cer... sa fie fericiti!!

Editai ca ma nerfez cand ma gandesc ce fac astia cu banii mei din taxe... si io stau sa muncesc pentru ei.

Si eu sint nervoasa, mai mult ca nu le face nimieni-nimic.
Dar ca zici de Hamptons (I love it!) si acolo locuiesc stars (Steven Spielberg, Jerry Seinfeld, Billy Joel, Martha Stewart si multi altii).

Mergi la inceput