Sezatoarea canadiana (126)
Raspunsuri - Pagina 20
CriPOD spune:
'Neata si o saptamana de-aia faina tare!
Sanatate la bolnaviorii mici (si mari)!
Pana la urma cine-i cu lista aia pe sambata, ca eu m-am confuzat?
Eu am dat in boala halitului mai nou, sper sa nu devin mai multa decat frigiderul, ca ar fi premiera galactica, hehe.
Pucku, v-am vazut, sunteti tare faini toti.
AB, pai daca vii la TO, doar vreo cateva zile nu sunt disponibila pe motiv de nastere, in rest asa de mult imi doresc un semn sa-ti cunosc si eu minunatii mici.
Simona73, zic si eu ceva, in caz ca... daca esti in toronto, du-te la tdsb pe site si vezi cum sta treaba cu attendance la scoala (e la profil). Daca e orice in afara de "closed", adica "open" sau "limited", nici scoala publica nu-i un caz pierdut. Pana in aprilie poti aplica sa iti ia copilul, da' tre' sa fii pe felie ca principal decide. Du-te-n audienta si convinge-o. Cu catolicul nu am habar.
mikiion, scolile catolice n-au nimic cu scolile franceze, sunt separate. Dar tu esti sigura sigura ca vrei sa-nvete baiatul tau la scoala pur franceza dupa ce va mutati? (daca)
Ieri s-a deschis sezonul la cumparaturi pt pepit, sor-sa i-a cumparat-o pe girafa Sophie, dar si-a dus-o in camera ei pe raft.
Mai viu...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Magdone spune:
Neatza fetele,
Pucku, am vazut si eu pozele, sunt superbe.
Salina, bafta cu scoala lui David. Sper sa reusiti sa-l inscrieti unde vreti. Razvan o sa mearga in continuare la aceeasi scoala unde face acum gradi.
Maru, bafta cu jobul sotului. Eu nu prea am sfaturi in privinta asta, sunt la primul job in Canada si nu am avut de-a face cu agentii. Mai incearca pe site-ul asta: www.jobbank.gc.ca, daca nu-l stiai deja. Sunt numai jobuir postate de angajatori, nu de agentii.
Si eu citesc in fiecare zi, dar scriu mai rar, in primul rand ca nu am talent si parca nu stiu ce sa spun, si apoi am asa putin timp liber ca pana sa apuc sa raspund trebuie sa ma ridic de la computer.
Kristin, eu nu stiu ce sa spun cu intalnirea, nu cred ca pot veni, dar parca nici lumea nu e asa entuziasta , nu va suparati pe mine poate s-o lasam pe cand se face mai cald un pic, tot pe 8 martie ceva, si avem si timp s-o planificam cum trebuie, doar o sugestie....am vazut ca Wiarton Willy a prezis inca vreo 6 saptamani de iarna
v-am pupat si o zi buna.
ps sa nu uit, Laura, m-am uitat si eu pe poze, sa va traiasca copiii si sa fiti fericiti, frumosi mai sunteti, dar nu te-am recunoscut nici eu am fost ani diferiti.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Simona73 spune:
Mqqm, nu cred ca are rost sa mergem in audienta,ne-au spus scurt la telefon ca nu ne ia decat daca suntem gifted. Scoala este cotata 10.0 in ultimii 5 ani asa ca nu cred eu ca-i va impresiona nimic din ce le-am putea spune. Cea catolica e obligata sa ne ia ptr ca suntem in sectorul lor.Chiar acum am vb cu YCDSB si ne-au confirmat acest lucru.Trebuie doar sa prezentam certificatul.
SIMONA,mami de doua minuni
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo
CriPOD spune:
mey, voi toatele de pe subiectul asta va "trageti" de prin acelasi oras si ati terminat aceeasi facultate (ani diferiti, ovcors)?
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
lakioana spune:
Salutare tuturor...
Nu am mai scris demult...chiar demult.
Nu am prea fost in faze bune. Am probleme de comportament cu Reby. Ii ies maselele si se comporta ca un baietzoi neastamparat si rau. Nu ii convine nimic...nu poti nici macar sa o atingi cu un fir de par ca ii sare tandara. Si cu mine ca mama...iese mai rau...ca suntem amandoua incapatanate: ea nu ma lasa...eu nu o las.
Am incercat la inceput cu buna, ca sa o pun la punct...sa fie cuminte. Nu a mers...si atunci m-am coborat la modul ei de a ma trata (ceea ce stiu ca e cea mai rea abordare). Bineinteles ca nici asa nu a mers. Si atunci (de cateva zile...am preluat o abordare "smechera". Sper sa mearga in continuare...pt. ca vad ca asta da cat de cat roade. Cand vad ca are chef de carta si scandal, ii spun: "Ok...vrei scandal? Bun... hai sa facem scandal. Care se tavaleste prima pe jos?"
Prima data s-a uitat la mine ca la nebuni. Acum...vad ca si nervii ii sunt mai moderati.
Ea se apucase si de muscat...de lovit peste fatza (asta chiar nu stiu de unde a invatat-o). Asa ca acum...cand vrea sa ma muste...ii spun? "Vrei sa musti? Poftim...musc-o pe mami!!! Hai!" Si atunci da inapoi si spune: "nuuu...ca te doare".
Asta a fost viata noastra de la ultimul meu mesaj incoace. Ma bucur mult ca parca i-am dat de cap problemei...pentru ca deja nu mai aveam putere sa continui. Ce sa zic de timp si chef de calculator. Sincer...nu am mai prea citit forumul.
Am luat capitolul de fata de la cap si l-am citit...
Citat: |
este valabil pt toata lumea (ma rog, pt 6 persoane, ca mai mult nu intra in masina). Alegeti una din statiile de metrou Sauve sau Cote vertu (restaurantul este la mijloc) si eu va pot ridica din statie |
Cand v-am citit discutand de o intalnire pe data de 6 la Gambini...m-am gandit cu parere de rau ca eu acolo nu pot ajunge (pt. ca sunt legata de metrou). Dar citind oferta ta, Monica...m-am razgandit. Accept...cu conditia sa nu te deranjezi prea tare. O sa ajung in statia Cote Vertu...insa detaliile le voi scrie putin mai tarziu,...sau chiar maine...ca sa discut intai cu sotul (pentru ca trebuie ca el sa vina mai repede de la job...ca sa stea cu Reby)
Deci, puneti-ma si pe mine pe lista pt. intalnire. Sper ca nu ma insel...intalnirea e pe data de 6 (adica vineri) la ora 18 la Restaurantul Gambini.
Si acum legat de cealalta oferta a ta, Monica....
citat din mesajul lui monicutza_bb Lakioana ar fi un prilej bun sa te cunoastem, eu am o vorba cu tine legat de talentul tau, cum vrei sa il valorifici (as putea sa te ajut in directia asta, macar sa incerc, am contact in fiecare zi cu persoane influente cu bani si/sau galerii de arta, muzee... si poate iese ceva). mia mi-a placut mult ce am vazut si de mult vroiam sa iti zic asta, nu stiu exact ce valoare ai putea avea ca artist pe piata dar daca ajungi la persoana potrivita, poate iese ceva. |
Ce sa spun...nu puteam sa visez mai mult de atat. Mersi ca iti plac lucrarile mele...si mersi pt. oferta de a incerca ceva in privinta mea. Esti cu adevarat o dragutza. Sper sa nu te dezamagesc
Iti voi mai scrie pe privat...sau vom discuta la intalnire.
Scuze pentru modul fusherit de a scrie...dar Reby e cam calare pe mine sa scrie ea la calculator.
Va salut si va doresc toate cele bune.
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
almo spune:
citat din mesajul lui carmen77 Simonna73, eu nu pricep ... tu vrei certificat de botez catolic fara sa iti botezi copiii in religia catolica? Pot sa iti zic ca asa ceva nu se va intampla never .. am bunic care a fost preot catolic, unchi la fel, si nici un preot nu se va preta la o astfel de chestie, cu atat mai putin aici, in Canada. Iar copiii se pot boteza si a 2a oara, chiar daca au fost botezati in religia ortodoxa .. intrebarea e .. chiar asa tare tii sa ii vezi la scoala catolica? Strumfii mei Carmen si Matei Gabriel + Marc David |
din pacate sau din fericire fiecare o ia cum vrea, eu stiu cazuri in care un parinte a obtinut din Romania un certificat de catolic pt copilul lui fara ca, copilul sa fie botezat catolic. so "never say never"
Ica 1975 spune:
Ktrinelu', pe unde umbli ? Da macar un smile, ceva ...
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
nelia spune:
Lakioana, sa stii ca si Lisandru trece printr-o perioada de batut si de muscat... si cred ca tot de la dinti este nervos, ca ii ies canini si masele. Bine, a ta e mai mare si poti sa vorbesti cu ea, te intelege, dar cu Lisandru nu prea am ce face in afara de faptul ca ii spun mereu ca ma doare si ca nu e frumos sa faca asa si sa astept sa mai creasca, ca sa-i pot explica. E mic, dar cind imi da cite o palma peste ochi sau ma trage de par sau ma musca, chiar doare rau. Fetele fug de el ca de altceva! Agata a scris pe hirtie atentie, fratior rau!
N-o sa va vina sa va credeti ochilor cind veti citi ce scriu mai departe: de doua ore ma vopsesc (cu hena, prima oara in viata mea, am facut toata baia neagra), mi-am facut masca, am facut baie, masat cu ulei afrodisiac scrie (jojoba, avocado, seminte de struguri si amadine dulci), mi-am facut manichiura, pedichiura, mi-am aranjat parul cu peria cind l-am uscat si cind ies din casa ma si machiez, ca mi-am luat tot ce-mi trebuie. Si am facut si excercitii de dimineata! Bine, ca acum ma duc la curatenie, asta conteaza mai putin! Dar voi avea spor daca sint bela!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
monicutza_bb spune:
Cred ca ne trebuie capitol nou. Avem pitilache prin zona sau incerc eu sa vad ce imi iese?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer