Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ingrid vezi ca a scris Naty care a facut cezariana cum e cu mancatul. Draga mea daca doctorita ta a ales varianta asta sper ca stie de ce asa ca ar fi bine sa fii calma. Copilul e la termen deci nu trebuie sa te ingrijorezi.
Pana pe 6 bucura-te inca de burtica.

36+ cu Fabian si Dorian
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna fetele!

Felicitari tuturor fetelor care au nascut, sa fie bebelusii sanatosi!
Aryia, ma bucur ca Miguel e mai bine. Ma gandesc la voi.

Eu sunt tot obosita de cand am nascut. Dorm cate 5 ore pe noapte, inca alaltaieri am dormit doar 3 si 1/2. Ziua apuc rar sa dorm. Ilinca se trezeste o data pe la 2 sa pape, si apoi pe la 4-5, dupa care doarme agitat, miorlaie si eu ii dau san, drept pentru care nu mai apuc sa dorm. Cand adoarme ea bine, pe la 7-8, se trezeste Tudor si nu ma mai lasa sa dorm. Distractie, nene.
Alaltaieri a facut Tudor o prima criza de gelozie. Cea mica abia se trezise si vroia sa pape, iar Tudor vroia sa ma joc cu el. A inceput sa traga de pantalonii mei ca sa o las pe aia mica jos si sa ma joc cu el. S-a potolit destul de greu. A, si a amenintat ca cheama politia sa o ia pe aia mica pentru ca sta tot timpul in brate. A doua zi ii trecuse, se amuza cum cea mica da din buze ca si cum ar suge, in timp ce doarme.

Cristi, sa stii ca si eu l-am alaptat mixt pe Tudor pana la luni cand am trecut pe alaptat exclusiv. Secretul e sa pui intai copilul la sani, si abia dupa ce nu mai are ce suge sa-i dai lapte praf. Odihneste-te si streseza-te cat mai putin.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

axis FELICITARI!

jasmi nu stiu daca iti aduci aminte, Nadia mea a avut retard de crestere sesizat la 33 sapt. dupa UM. De atunci am fost sub monitorizarea continua, faceam eco in fiecare saptamana, retardul nu a fost recuperat, ba chiar a crescut pana a ajuns la aproape 3 saptamani. Toate masuratorile erau in concordanta si cauza intarzierii nu a fost depistata, probabil o insuficienta placentara. La 36 sapt. dr. a hotarat ca nu mai putem sa o lasam, ca va creste mai bine afara asa ca la 37 s + 2 zile am nascut (prin cezariana datorita uterului cicatricial), fetita avand 2.500 gr si 46 cm. A avut APGAR 9 si e perfect sanatoasa, doar cateva semne de prematuritate (varsta reala fiind de aproape 35 sapt. cand am nascut-o) fara importanta. Nu a stat nici o secunda la incubator si a 3-a zi de la nastere am plecat acasa. Acum creste bine, a recuperat repede scaderea fiziologica si la o luna avea 3.070 gr.
Ce vroiam sa iti spun este ca daca dr. decide sa scoateti copilul, trebuie scos. E mult mai bine in caz de retard de crestere. In mediul extrauterin se va dezvolta bine cu siguranta, insa daca e lasat acolo si se opreste din crestere nu e OK, poate intra in suferinta fetala. Asa ca nu te speria de nasterea inainte de termen, e mai bine asa.
Pe de alta parte, daca totusi creste si nu e in suferinta, mai poate fi lasat. Important e sa fii monitorizata continuu (eco + monitor, test de non-stres).
Ti-a facut dexametazona? Eu am facut o perfuzie si 2 injectii. Si 3 injectii cu vitamina K.
Nu te panica, totul va fi bine!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Anca ce poze mumoase, seamana bebe cu tine perfect exact cum semana Lachan cu Dark. Dark, eu cu Mircea suntem indragostiti de Madamele voastre negre, sunt superbe. Aseara am stat si am vazut filmuletul cu Lachan cred ca de 5 ori de drag sa il aug gangurind, este superb. L-am chemat si pe Mircea la vizionare bineinteles.Axis felicitari, sa iti traiasca ingerasul, sa fie papacios si necolicios. Poate intri cand ai timp sa ne spui povestea nasterii mai pe larg.Ingrid uff, poate tot raul e spre bine, nu mai gandi negativ.
Nici un lucru pe lumea asta nu e intamplator, poate e mai bine pentru sanatatea ta si a bebelui sa nasti prin cezariana si atunci bebe te ajuta sa nu faci un pas gresit. Gandeste asa.Jasmi nu mai fi deprimata, cand te duci data viitoare la doctor vorbeste mai mult cu el, sa iti spuna ce e in neregula, ce implica, daca tot trebuie sa iti provoace sa iti explice ce si cum etc. Cred ca o sa te mai linistesti dupa. Il superi si pe bebe daca te necajesti. Sa stii ca porcarii visez si eu noaptea, cred ca e normal.Alina poate pui si tu ceva retete de bunatati acolo unde au deschis fetele topic, ca vreau si eu retete la salatele alea, suna delicios. Ce cadouri a primit mandra?Ariya ce ma bucur ca ne-ai scris, lasa ca totul va fi bine.38+ Vlad Mihai AMR 2 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Bebelusi, stii ca mi-a trecut si mie asta prin cap?Acum am alta problema, dupa control la vreo 3 ore am eliminat putin dop incolor. Nu m-am speriat ca stiu ca a umblat doctorita pe acolo si stiu de la fete ca se mai intampla dupa control in luna a 9-a. Dar acum o ora am fost la baie si era mai mult dop cu firisoare maronii? Mai ajung eu oare pana vineri? Ma mai tine o saptamana? NU mi-a desprins membranele ca nu m-a durut si pe mine ma doare de obicei la control, iar acum nu prea m-a durut si nici ea nu a zis ca le desprinde. Oare ce o fi?37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bebelusi, draga mea, nu te intrista, eu va povestesc voua pentru ca nu am cui povesti, efectiv nu mai am pe nimeni prin preajma... Forumul ce ma mai salveaza / indruma, ca in rest...

Sunt suparata pentru ca cred ca ieri a plans Daria mea atata (de la 1 pana pe la 4, cu intreruperi) de foame, saracuta... Si eu nu m-am prins ca nu se saturase... Bause 125 de ml de formula, si adormise imediat dupa, am crezut ca-i OK... Mai ales ca, la inceput, daca o luam in brate sa o linistesc, adormea imediat... Asa ca nu m-am prins ieri... Of... Ce mama rea sunt, nu-mi inteleg copilul... Acum a mancat cam 170 de ml... Sper ca va dormi mai bine... I-am pus si muzica...

anca, la noi a venit preotul la spital si ne-a citit ceva de dezlegare, sa putem iesi din casa.

jasmi, te inteleg perfect. Uite, si a mea fata are piciorusele asa de subtiri, si degetelele de la picioare asa de mici... Matusa zice ca n-are tonus muscular deloc la picioare... Si eu ma intreb cum va putea sa-si sustina corpul pe piciorusele alea, cand va fi sa mearga... Doamne da sa fie bine, si la tine... Te-ai hotarat la nume?

ariya, ma bucur ca esti mai optimista astazi!

Alina, ce par mult are Sabina! Si ce grasunica e!

Eu m-am saturat sa mananc... Mi-e foame, dar nu am nicio tragere de inima sa mananc ceva... Acum cateva minute a intrat tatal Dariei pe Internet, dar n-a zis decat "buna" si "tre' sa plec", nimic despre ce e cu el, mi-au dat lacrimile... Si lui nu-i pasa...

Fetelor, va rugasem sa-mi dati niste sfaturi referitoare la achizitionarea unui scaun de masina in limita a 250 de RON. Sa fie dragut si safe.

stefanial, szmonic, Billy, cum faceti cu vaccinul de la doua luni? Optati sa-l faceti sau nu? Si daca da, pe care, pe cel gratuit sau pe cel cu bani, pe care nu mai stiu cum il cheama, ceva cu Pr...?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Tocmai am venit de la gineco. Cam nasol, bebe tot in pozitie pelvina, asa ca doctorita a zis sa fiu cu bagajelul facut vinerea viitoare, 6 februarie la maternitate sa facem cezariana. Si eu as fi vrut normal, ca mie cam frica de ceza! Eu nu am nici o operatie, nici macar apendicita!Uf, uf!Mi-a zis sa nu mananc si sa nu beau nimic, dar nu am intrebat incepand de cand ca m-am zapacit de tot! Oare de seara sau de dimineata! Mi-a zis sa vin pe la 9-10 dimineata, deci banuiesc ca ma taie dupa 13:00.Sunt tare necajita! Imi vine sa-i dau vreo doua la fundulet la asta mic ca nu s-a intors! Si mai avem si placenta anterioara!37+
In preziua operatiei mananci mai usor, dupa ora 6 nu mai mananci nimic, doar un ceai seara; in ziua operatiei - nimic, nici macar apa Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI
Multumesc, Naty, asa o sa fac. 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

selene - la careffour in iulius mall gasesti scoica primii pasi cu 140-150 de lei

uita-te in pozele cu carol de la semnatura - sunt dragute, stau super in masina. doar ca nu-l poti purta asa pe strada mult ca te trage de mana.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

bebelusi, draga mea, nu te intrista, eu va povestesc voua pentru ca nu am cui povesti, efectiv nu mai am pe nimeni prin preajma... Forumul ce ma mai salveaza / indruma, ca in rest...Sunt suparata pentru ca cred ca ieri a plans Daria mea atata (de la 1 pana pe la 4, cu intreruperi) de foame, saracuta... Si eu nu m-am prins ca nu se saturase... Bause 125 de ml de formula, si adormise imediat dupa, am crezut ca-i OK... Mai ales ca, la inceput, daca o luam in brate sa o linistesc, adormea imediat... Asa ca nu m-am prins ieri... Of... Ce mama rea sunt, nu-mi inteleg copilul... Acum a mancat cam 170 de ml... Sper ca va dormi mai bine... I-am pus si muzica...anca, la noi a venit preotul la spital si ne-a citit ceva de dezlegare, sa putem iesi din casa.jasmi, te inteleg perfect. Uite, si a mea fata are piciorusele asa de subtiri, si degetelele de la picioare asa de mici... Matusa zice ca n-are tonus muscular deloc la picioare... Si eu ma intreb cum va putea sa-si sustina corpul pe piciorusele alea, cand va fi sa mearga... Doamne da sa fie bine, si la tine... Te-ai hotarat la nume?ariya, ma bucur ca esti mai optimista astazi!Alina, ce par mult are Sabina! Si ce grasunica e!Eu m-am saturat sa mananc... Mi-e foame, dar nu am nicio tragere de inima sa mananc ceva... Acum cateva minute a intrat tatal Dariei pe Internet, dar n-a zis decat "buna" si "tre' sa plec", nimic despre ce e cu el, mi-au dat lacrimile... Si lui nu-i pasa... Fetelor, va rugasem sa-mi dati niste sfaturi referitoare la achizitionarea unui scaun de masina in limita a 250 de RON. Sa fie dragut si safe.stefanial, szmonic, Billy, cum faceti cu vaccinul de la doua luni? Optati sa-l faceti sau nu? Si daca da, pe care, pe cel gratuit sau pe cel cu bani, pe care nu mai stiu cum il cheama, ceva cu Pr...?Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.pngAm adus pe lume o minune!
Eu am luat in decembrie de la Carrefour, unul Bertoni, la 150 lei. L-am luat ca mi s-a parut ieftin, dar nu stiu cat de bun e, abia dupa ce vine bb o sa stiu.37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

stefanial, szmonic, Billy, cum faceti cu vaccinul de la doua luni? Optati sa-l faceti sau nu? Si daca da, pe care, pe cel gratuit sau pe cel cu bani, pe care nu mai stiu cum il cheama, ceva cu Pr...?
Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Salutare Selene!
Eu ii voi face sigur vaccinul "de 2 luni", insa la Mowglitza va fi la 3 luni...pentru ca a fost prematur si, de abia, acum o saptamana ar fi trebuit sa se nasca. Nu m-am hotarat nici eu pe care sa il fac deoarece nu stiu care sunt diferentele dintre ele, in afara de cele financiare. Cand voi afla ceva despre asta, voi reveni si iti comunic.
Imi place Daria ta ca papa bine!!! Mowglitza a ajuns la 150ml/masa si 6 mese/zi. Nu iti mai face griji ca e mica. Va recupera, cu siguranta.
...Naty imi zicea la un moment dat ca esntele tari sunt in sticlute mici...
Ai grija de tine si de Daria,

Stefania, mami de Mowglitza

http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"

Mergi la inceput

Stiti ca Primii pasi, sunt produse in China, desi dupa nume, ai crede ca sunt romanesti?37+

Mergi la inceput