Buna, mamici. Vreau sa va cer sfatul intr-o mica problema* de ceva timp baietelul meu se comporta ft.urat, raspunde, nu ne mai asculta, cand ii cer sa faca ceva, refuza... Daca isi doreste ceva si eu conditionez primirea acelui lucru, prefera sa refuze primirea lucrului decat sa faca ceva.
E la scoala?
Daca e clasa intai se zice ca e an de acomodare, ca in primul an de gradinita, si ar fi o explicatie pentru schimbarea de comportament.
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi
Lumi
buna, si eu am un baitel de 9 ani si cred ca de la 8 ani am inceput sa avem mici probleme de ascultare. In primul rand este foarte distrat dar este si incapatanat. Cred ca este specific generatiei. Poate ar trebui sa ai mai multa rabdare cu el.
mama unui baitel distrat, Vivi
"Copiii dispun, ca sa ni se opuna, de mai mult timp si mai multa energie decat dispunem noi ca sa-i contrangem" citat dintr-o carte (Intre parinte si copil de Haim G.Ginot).
Onyca, ce anume face sau nu face fiul tau ?
Ce metode ai incercat pana acum ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
e doar o perioada trecatoare...nu te ingrijora,dar "tinete" tare,e doar inceputul probelemelor...Bafta!!!! Eu am trecut prin aceste momente...cu CALM....!!!!!!