Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 18

denisamada spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Pisik06 Am fost la doctor, a zis ca incompatibilitatea de grupa sanguina nu este asa grava ca cea de RH, mai ales ca eu am raport 1/2, dar a zis totusi sa repet. Riscul ar fi un icter prelungit la bebe si/sau o anemie la nastere. Nu e f grozav, dar bine ca nu e mai grav. Aris, stai linistita, la tine nu e cazul. Numai grupa 0, in cazul in care e grupa mamei, face anticorpi la restul grupelor de sange (nu e obligatoriu). La noi eu sunt 0 si sotul BIII, RH pozitiv ambii.  | 
Aris, desigur ca trebuie sa stai linistita, cum am mai discutat, si cum spune si Pisik, incompatibilitatea de grup nu are efecte "notabile", dar tot incompatibilitate de grup este si intre gr A si B (pot apare Ac antiB). Nu e nevoie sa fie ca la noi... 01 si AB4.

Denisa-Madalina
 28+ 
 cu Adela-Marisa 

chatonel spune:
 Ciao ghiocei! Va citesc demult, dar eram pe dinafara site-ului, acu m-am reinscris!
Vin si eu sa maresc rindurile, sint nascuta pe 16/01/1969 (deci facui 40jde ani
 ) si am la marsupiu o BBlina, cu DPN la 27/03/09.
Daca se poate sa ma adaugati si pe mine pe listuta, va rog!
Si, sa nu uit, felicitari mamicilor care au deja puiutii in brate!
Sarcina usoara tuturor tufetelor (ce m-a mai distrat cuvintu asta, de la ce vine??!!) !
Toulouse, la ville rose

Maya25 spune:
 Carmenada multumim pt vestile despre Ayla si fetite. 
 sa fie bine toate 3!
Chatonel, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si o fetita sanatoasa iti dorim.
Maya 
 32+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

alina.n spune:
 Dyana si la mine sughite bebelina de zor dar eu o simt ca o inimioara /o pulsatie regulata jos - nu se misca prea mult altfel cand sughite.
Oare bebeii vor sughita asa pana la nastere sau este doar o perioada care trece?
chatonel bun venit , sarcina usoara si bb sanatos iti doresc
 28+  cu 
 Maria-Natalia
Vine barza!

chatonel spune:
 Maya, multumesc de intimpinare, sedere usoara la pat iti doresc, daca nu ma insala memoria esti poprita la pat in spital??!!
Alina, multumesc la fel!
ps
cum se editeaza semnatura ca sa pun si io un carucior? nu gasesc deloc in profil !! 
Toulouse, la ville rose

Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui chatonel Maya, multumesc de intimpinare, sedere usoara la pat iti doresc, daca nu ma insala memoria esti poprita la pat in spital??!! Alina, multumesc la fel! ps cum se editeaza semnatura ca sa pun si io un carucior? nu gasesc deloc in profil !! ![]() Toulouse, la ville rose ![]()  | 
In primul rand bun venit
Ca sa-ti raspund eu: in stanga la profil personal dai clik,
dai clik pe "editezi profil"
te loghezi,
in pagina ce-ti apare in josul pag "optiuni profil"acolo dai clik si-ti apare fereastra pt semnatura

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!

Eseea spune:
| citat din mesajul lui alina.n Dyana si la mine sughite bebelina de zor dar eu o simt ca o inimioara /o pulsatie regulata jos - nu se misca prea mult altfel cand sughite. Oare bebeii vor sughita asa pana la nastere sau este doar o perioada care trece? chatonel bun venit , sarcina usoara si bb sanatos iti doresc ![]()   28+  cu   Maria-NataliaVine barza! ![]()  | 
si dupa nastere!
Mami de fetita

si de baietel 

32+

aris26 spune:
 denisa, pisik - 
merci mult fetelor. gata stau cuminte si nu imi mai fac griji inutile.
silvia - baneasa trebuie sa fie deschisa pana pe la 9-10 seara inclusiv sambata si duminica. spor la cumparaturi si drum bun
chatonel - bine ai venit
 32+
poze
AMR 8 saptamani 

aris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Eseea
 si dupa nastere! Mami de fetita     si de baietel     32+ | 
e clar! o sa ma moshteneasca. eu am sughitzat f mult copil fiind. deocamdata ma distreaza cand sughite, dar cand o sa-l vad cu ochii mei nu cred ca o sa mai fie deloc haios, pt ca stiu pe pielea mea cat de rau e.
 32+
poze
AMR 8 saptamani

aris26 spune:
 silvia - gata. informatie confirmata pe surse
 programul este de luni pana duminica de la 10 la 22
 32+
poze
AMR 8 saptamani