Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele!

Am fost la doctor, a zis ca incompatibilitatea de grupa sanguina nu este asa grava ca cea de RH, mai ales ca eu am raport 1/2, dar a zis totusi sa repet. Riscul ar fi un icter prelungit la bebe si/sau o anemie la nastere. Nu e f grozav, dar bine ca nu e mai grav.

Aris, stai linistita, la tine nu e cazul. Numai grupa 0, in cazul in care e grupa mamei, face anticorpi la restul grupelor de sange (nu e obligatoriu). La noi eu sunt 0 si sotul BIII, RH pozitiv ambii.

Si eu am burtica f tare, dureri de mijloc, sper sa fie ceva trecator. Azi la palpare a fost un pic tare, dar s-a relaxat repede. Cica e si de pozitie. Sa ne rugam sa fie bine pt noi toate si sa nastem copii sanatosi. Si sa ne rugam si pt micutele Aylei.

Pupici pe burtici

32+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

florinela, io-s prin zona da ma mai uit si la tv in acelasi timp ca aseara am zis ca nasc si eu cu Ayla de emotie...si emotiile mele ca ale mele, dar tot ieri visase cineva de pe forum ca eu am nascut, acasa tati imi zuice aseara "vezi sa nu-mi faci pocinogul" cind i-am zis de noile bebeline....si desi nu ma stiam superstitioasa, ieri m-a apucat o ..criza de misticism. Ca sa nu mai spun ca fac criza cind imi zice cineva ca "abia asteapt sa o vad pe Ilinca" sau ceva asemanator...replica mea vine f repede si taios "da-ti peste gura (sa nu-ti dau eu)"....s-a si suparat cineva pe mine pina cind am dat lamuriri suplimentare de ce ma "inflamez" asa de tare

Ciorbita vreau si eu ca primesc duminica de la bunica, dar se termina pe la o miercuri...eu nu stau in picioare asa mult ca sa apuc sa fac, mama e cu delegatii etc si nu apuca nici ea...imi fac abonament la felul 1 la vreo cantina ca stiu una la care e taaaare buna mincarea.

si eu vreau noutati, vad ca Ayla e online pe messenger inca, dar mi-e jena sa o deranjez....

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Salutare fetele,

Am vb mai devreme cu Monica, era bine dar foarte obosita saracuta, pentru ca nu reusise sa doarma decat 2 ore. Tocmai ce facuse un dus, zicea ca are colostru si bea mult ceai pentru stimularea lactatiei. Fetele sunt alimentate prin sonda si sunt supravegheate constant.

Carmen 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Buna fetele!

Am fost la doctor, a zis ca incompatibilitatea de grupa sanguina nu este asa grava ca cea de RH, mai ales ca eu am raport 1/2, dar a zis totusi sa repet. Riscul ar fi un icter prelungit la bebe si/sau o anemie la nastere. Nu e f grozav, dar bine ca nu e mai grav.

Pupici pe burtici

32+ Ana Bianca

Ma bucur mult ca te-ai linistit, si ca totul ete ok . Si de gamaglobulina nu a zis nimic? Sau asta se face doar in cazul incompatibilitatii de RH?

Carmen 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Si la mine isi fac aparitia contractiile, dimineata de asta m-am trezit, ma durea burta si se si intarea..a tinut ceva ceva..ideea e ca daca stateam in pat intinsa...imi era si mai incomod. Cred ca pe la 32-33 de saptamani incep sa fie la moda contractiile....
M-am aventurat sa fac si ciorba si pilaf de orez....sa vad rezist..daca nu opresc si reluam dupa pauza

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

adee - sa stii ca si eu am descoperit tot felul de ciudatzenii. oricum e clar ca organismul meu reactioneaza diferit fata de cum reactiona inainte de sarcina. stai in pat, bea lichide muuuuulte si inceaca sa mananci, poate pana maine nu mai ai nimic. am patzit-o si eu acum o sapt.

32+
poze

AMR 8 saptamani

Si eu sper sa imi treaca pana maine, de aia stau in pat ca sa transpir si beau mult compot ca ceaiul nu prea imi place . Tocmai a fost mama pana la mine sa imi aduca ceva de papa si i-am aratat sutienul de alaptat. Se distra...zicea ca poate fi folosit si la alte scopuri...

33Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetelor mutunelul meu are o criza de sughitat care-l enerveaza la maxim; dupa ce ca sare tot prin burtica mai trosneste si cu piciorusele in ficatul meu, cu niste nervisoooooooooori e bestial de simpatic

diana 29+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

MAYA cum te mai simti?Ma gandesc destul de des la tine iar faptul ca stai in spital imi da si mie curaj sa rezist sa stau in pat.Eu chiar daca nu am voie sa fac nimic macar imi pot vedea puiutii si ii pot strange langa mine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Danonique, multumesc de intrebare. Ce sa zic, coontractii am in fiecare zi dar mi s-a spus ca sa nu-i deranjez decat daca am 4 pe ora. Mi se pare cam mult pt cred ca ala deja ii travaliu dar... oricum eu le spun cand am deja 2 intr-o ora sa nu fie dupa aia prea tarziu, Doamne fereste.
Cu spitalul m-am obisnuit deja, stau de mai mult de 2 luni aici si sper sa duc sarcina cat mai mult. Iar cand o fi sa vina bebe, macar sa nu mai trebuiasca atunci sa ne dam peste cap cum sa fugim mai repede la spital, deja suntem aici...
Sa stai si tu cumintica in pat, nu fa absolut nimic sa poti sa-l tii p bebe cat mai mult la caldurica. Tin pumnii sa ajungem cu bine la termen!

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Fetele din Bucuresti, aveti idee pana pe la ce ora sunt deschise magazinele din Baneasa Shopping City? Ma refer la alea pt copii. Daca ajung maine seara la 7 e ok? Va multumesc!

Silvia 32+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Maya, eu cred ca in unele spitale din provincie medicii sunt cu muuult mai responsabili decat in Bucuresti. A se vedea Cluj, Tg Mures, Timisoara si ... poate chiar Arad!

Chiar, Ayla in Arad a nascut?! Sper sa fie bine!!!

29+ Brisees

gia
Georgiana, eu din Arad am fugit. Responsabilitate la medici ioc, in special la neonatologie e crima curata iar dotarile sunt din comuna primitiva. Poate Timisoara, Clujul, Tg Mures, mari centre universitare au medici si dotari, in Arad scapa cine poate. Dar se intampla si acolo minuni pt ca daca Dumnezeu vrea, totul este posibil.

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput