Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

iuca - nici eu nu stiu daca e normal sau grav. in general sanii nu sunt perfect simetrici dar daca zici ca diferenta e mare cel mai bine vorbeshte cu ob-gin-ul tau, trebuie sa stie despre ce e vorba.

adee - sa stii ca si eu am descoperit tot felul de ciudatzenii. oricum e clar ca organismul meu reactioneaza diferit fata de cum reactiona inainte de sarcina. stai in pat, bea lichide muuuuulte si inceaca sa mananci, poate pana maine nu mai ai nimic. am patzit-o si eu acum o sapt.

maria-k - te ashteptam cu veshti bune si stai asa 2 in 1 inca macar 2-3 saptamani

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Bine ati venit pe lume Luana si Alma! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si voinice! Ayla sa te refaci repede si sa te bucuri de fluturasii tai! Ma rog pt Alma sa respire cat mai repede singurica si sa fie totul bine!

Silvia 32+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

FELICITARI AYLA! SA ITI TRAIASCA FETELE SI SA TE RECUPEREZI USOR!
Sa ia repede in greutate si sa mergeti acasa cu bine, toate trei!

Gina 34+ mami de CALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

BRAVO AYLA,FELICITARI, DOAMNE AJUTA SA FIE BINE BEBELINELE SI TIE REFACERE RAPIDA CA O SA AI NEVOIE SA ALERGI DUPA FETITE.

Fetelor, am venit aseara de la monitorizare, a iesit ok si de aceasta data, dar tensiunea mare 15/8, iar dupa 10 minute 14/8, am vorbit cu doctorul Tutunaru la telefon si a zis ca 8 nu il ingrijoreaza, dar sa nu depaseasca. M-am gandit ca o fi fost din vina oboselii, vremii, sesiunii de aceea mi sa mai luat inca o data peste 10 minute tensiunea scazand la 14/8.
Sper sa nu mai urce pt. ca acasa mi-am luat tensiunea cu tensiometrul electronic de mana si era 13/7, sper sa nu mai creasca si sa fie bine bebelina. Doamne Ajuta.
33+

Mergi la inceput

bravo alexa inca un pic si ajungi la termen. vezi, nu te baza f mult pe tensiometrele alea electronice, dau erori destul de mari

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

aris iti multumesc mult pt raspuns

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Fetelor, care luati UTROGESTAN, mergeti la medic sa va dea retete pe perioade lungi. Eu am luat azi reteta si am gasit cu greu, e de import, nu se mai aduce pt ca nu au reusit sa negocieze satisfacator preturile la acest medicament...asa ca farmacista a spus ca imi mai tine citeva cutii pina miine, sa mai vin cu o reteta....eu "iau" 4/zi, s-ar putea sa fie necesar sa marim doza, si mai am macar o luna de luat....m-am cam panicat cind am auzit vestea...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

GATA , fetelor sunt epuizata .....parca io am nascut..

de la AYLA Ora 21,26, 1,375 kg si 36,5 cm, a aparut si Luana. A tipat din prima si respira singura.mai dureaza eliminarea placenta

FELICITARIIIIIII MONICA, gata ai scapat si ai doua printese minunate

Carmen 29+

FELICITARI MONICA !!!

Sa va dea D-zeu sanatate si tot ce-i mai bun in lume !!!

'Recuperare usoare' la mamica curajoasa si 'bun venit' printeselor !

Fetele, primii ghiocei...revin...tre sa ma duc la baie ca se uita lumea din birou ciudat la mine ca am lacrimi in ochi.

Alex... ... 29+

Mergi la inceput

asta-i culmea, sa fie probleme si cu utrogestanul. si asa cam tot ce e necesar pt sustinerea sarcinii se gaseste greu sau deloc. tu le iei compensat? ma gandesc ca asta e problema. eu am cumparat merel la liber si am gasit fara probleme, e adevarat ca nu am mai cumparat de 3-4 luni. incearca sa mergi la alta farmacie fara retzeta sa vezi.

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata fetele!

Inca o data felicitari Ayla ,refacere rapida si printesele sa fie sanatoase sa creasca mari si sa va bucurati de ele!!!

monica 35+ Lara

Mergi la inceput