Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
denisamada spune:
Buna dimineata! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada Sper sa nu ma insel, este vorba de incompatibilitate de grupa sanguina intre tine si sot. Ideea este ca fatul poate avea grupa tatalui deci diferita de a ta, si atunci este posibil ca organismul mamei sa atace celule rosii sau albe ale fatului. Se poate interveni, in ultimul trim de sarcina printr-un vaccin cu gamaglobulina, care nu stiu exact ce face , dar inlatura orice pericol. Riscul la copii este de icter prelungit si parca... anemie.Deci in cel mai rau caz, faci vaccinul si totul o sa fie ok. |
Cam asa.

Denisa-Madalina
28+
cu Adela
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Ayla
felicitari,sa-ti traiasca printesele
sa va aduca numai bucurii.
si refacere rapida tie si
-le
tale sa ia repede in greutate
si sa ajungeti repede acasa
Nici nu mai stai bine cu somnul de mult,

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
georgiana310 spune:
Maya, eu cred ca in unele spitale din provincie medicii sunt cu muuult mai responsabili decat in Bucuresti. A se vedea Cluj, Tg Mures, Timisoara si ... poate chiar Arad!
Chiar, Ayla in Arad a nascut?! Sper sa fie bine!!!
29+
Brisees
gia
iuca spune:
Buna fetelor,
Ayla FELICITARI sa iti traiasca fetele, sa fie sanatoase, sa creasca mari si frumoase.
Eu de sunt in concediu medical de luni, nu ma mai lasa dr sa merg la sarvici, asa ca ma asteapta o perioada lunga de stat acasa.
Fetele, am si eu o problema, nu stiu daca e normal, daca e grav, hai sa va spun: la mine sanii sunt diferiti. In sensul ca doar unul s-a marit in volum, s-a marit aoreola si s-a pigmentat, se vad venele si are vergeturi. Celalalt nu s-a schimbat aproape deloc, poate de o idee in volum, aoreola nu s-a marit, nu s-a pigmentat, are doar cateva (putine) vergeturi. Ce sa fac? Sa vb cu dr ginecolog sau cu altul? Se mai poate schimba de acum in colo sau am o problema?
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
27+ 

lysbeth spune:
Ayla, felicitari pt printese
Sa creasca mari si frumoase ca mamica lor

29+
Damian Codrut Andrei
inna30 spune:
ayla(monica) FELICITARI!, FELICITARI mamic-o pt printesele mici si scumpe, sa dea d-zeu si maica domnului sa fie sanatoase si mancacioase, nu iti fa probleme de apgarul mic , se va face bine, au fost nascute un pic mai devreme dar sa vezi ce fete frumoase si sanatoase vor fi si se vor face mari si scumpe.Mi-au dat lacrimile si am plans ca un copil cand am citit tot despre cum a decurs nasterea, bine ca s-a intamplat minunea si te admir pt curajul de a naste natural.Bravo, felicitari si numai bine, refacere usoara si printesele sa fie mancacioase , o sa mai stea la incubator dar va fi bine, si sa te ajute d-zeu sa treci cu bine si peste psihoza de lactatie.pupici
Fetelor va citesc in fiecare zi, dar nu pot tine pasul cu voi, scrie-ti cu o viteza dar imi place, incer sa recuperez mereu din urma.
32+ 
aris26 spune:
AYLA - felicitari mamico! sa fi sanatoasa si tu si fetele. iti doresc sa recupereze repede sa puteti pleca acasa in camerele superbe pe care le-ati pregatit pt ele
. si iti multumim ca ai avut puterea sa ne tzi la curent
fetelor ma chinuie o durere de cap de vreo 3 zile. nu e f puternica, doar cand ma mishc. ca durerea cand nu bei cafea(cafengeoicele stiu ce zic). o fi de la hormoni?
pisik - si eu ashtept sa vad ce ti-a zis doctorul. eu am AII sotzul BIII dar doct. nu mi-a recomandat analiza asta. oare sa o fac eu de capul meu?e prea tarziu sa mai fac ceva? imi e frica de chestia asta cu anemia, sotul meu are oricum o talasemie ushoara si din cate stiu se cam moshteneshte.
32+
poze
AMR 8 saptamani 
Adee spune:
Neatza fetelor. Cred ca ieri am umblat prea mult la cumparaturi
ca azi noapte am crezut ca ma sui pe pereti
Bebelina era asa agitata de am crezut ca sare afara din burta,dupa aceea mi-am dat seama ca nu ii placea ca aveam temperatura. Toata noaptea am udat la tricouri, dar termometru nu imi arata mai mult de 37 grade; pe langa asta ma mai doare gatul si mi infundat nasul, asa ca azi am zis ca nu merg la munca, stau in pat
Foarte ciudat ma racesc de cand sunt gravida
33
Ariana
poze
Maria_K spune:
Felicitari Monica!! Sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase, sa va bucurati de ele 
Monnavas
suntem tot 2 in 1. pai daca era ceva va anuntam
Azi merg la medic. revin cu vesti diseara.
Maria
35+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre