Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
curea spune:
Cineva intreba unde a nascut Ayla, in arad daca mai stitit ceva de ea mai scrieti aici. Eu nu am mai primit nimic de la ea am continuat sa ii transmit mesajele voastre. Experienta ei ne-a unit si mai mult.
Felicitari tuturor celor care au fost alaturi de ea.
Cristina
Eseea spune:
fetelor, nu va faceti griji ca veti naste greu, e o loterie. Eu am nascut usor, desi eram la prima nastere, practic in 4 ore. Am ajuns la spital cu contractii pe la ora 20 ( dar fara a fi deloc dilatata), la ora 23 mi s-a rupt apa, a inceput dilatatia, la ora 2 noaptea ( dilatatie 5) mi-au pus epidurala si la 3,07 am nascut.
Mami de fetita si de baietel 32+
shasa spune:
Felicitari Monica!!! Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatoase, mancacioase si cumintele.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 29+
Pisik06 spune:
Fetelor,
Mi-a adus sotul rezultatul la anticorpi - eu am grupa 0 si sotul BIII si pe rezultat scrie anticopri BIII prezenti. Stie cineva ce inseamna asta, cat e de grav si daca se poate trata? ce riscuri sunt? Noroc ca ma duc maine la doctor, ca sunt complet panicata
32+ Ana Bianca
Monnvas spune:
Amu' ca a intrat morcovu' cu fulgisorii, pe unde umbla Plici si Maria_K?
pentru 3 luptatoare.
Monica Elefantica 34+ CRI
CASA LU' BEBE
Leeloo21 spune:
fetelor..eu vorbesc cu ea acum pe ym..dar cred ca cel mai bine o sa povesteasca ea in persoana atunci cand o sa poata sa scrie pe forum..insa mi-a zis acum k pot da copy paste la ce a scris ea..si ce mi-a povestit..am sa incerc sa va copiez cateva mesaje..
Monica: Ma simt ciudat.goala.ma tem pt cea mica.era asa mica si vanata.am vazut-o doar putin.numai daca ma pot ridica pot merge sa o vad.si era ok la eco.Doamne sper sa fie bine micuta mea.mi-a fost asa teama cat erau in burtica si am crezut ca dupa ce nasc sunt mai in siguranta
Monica: A avut doar 5 scor la nastere (cea mica)si nu respira singura.nu stiu de ce.sper sa nu fie alte probleme.pe perioada sarcinii dr se temeau sa nu aiba probleme neurologice dupa dezlipirea de placenta.a spus neonatologul ca nu din cauza nasterii ci probabil o suferinta fetala
Monica: Nu am epiziotomie nu era nevoie.nu pot zice ca vai cat de dureros a fost.nici nu am urlat ca altele.dar dupa ce am vazut-o pe cea mica m-am blocat.nu am mai putut controla.nu se mai intelegea dr cu mine.l-a lasat pe alex cu mine la a doua expulzie.aveam dilatatie 10 si nu puteam sa respir sa imping.mi-a fost teama ca si a doua va avea probleme
Monica: Mai stau in sala de nasteri pana vad ei ca e ok uterul.apoi in salon o sa cer ceva sa dorm putin sa ma linistesc.sunt epuizata,dar mai ales psihic
Monica: A doua a tipat din prima.era suparata probabil ca am lasat-o sa astepte.a luat nota 8.ea respira singura si am pupat-o
Monica: Alex le-a vazut.sunt asa mici.nu iti poti imagina ce mici sunt.sunt la prematuri.nu se compara tot ce ti se spune teoretic cu realitatea
Monica: Si partea horor.dupa te curata sa nu ramana resturi de placenta.si efectiv baga mana.macar la expulzie simti copilul presand dinauntru.e infiorator sa simti cum te curata cu mana
leeloo: acum cine are grija de tine?
leeloo: sunt asistente pe acolo?
Monica: Da.si dr a fost tot timpul aici.a fost de treaba.nu m-a bruscat,a vorbit frumos,m-a incurajat
Monica: Sangerez cam mult.adica mai mult decat normal.de aceea poate,sa fie siguri ca nu raman resturi.o sa imi puna perfuzie cu occitocina.iar perfuzii.nu am voie sa dorm inca.simt ca lesin de oboseala
Monica: Alex a intrat la a doua,dar nu l-a lasat sa vada direct adica in miezul problemei dar sa sti ca nu acolo jos ma doare cel mai tare acum.adica parol, nu pu#355;a.ma doare in burta,uterul cred.si spatele.eu tot pe masa sunt.o iau razna aici cu picioarele in sus
Monica: Dupa ce se naste bebe mai dureaza putin pana se elimina placenta.ca nu o trag fortat sa o rupa sa nu ramana bucatele pe uter.asta a mai durat dupa ce a venit pe lume si bebe 2
sper sa intelegeti intrebarile care au fost puse si .. am avut acordul ei sa va transmit si voua starile si experientele prin care a trecut..este bine acum, dar este inca in sala de nasteri..i-a curs mai mult sange dupa curatare..si mai sta pana se opreste si se poate duce in salon..
incerc sa mai pastrez legatura cu ea! si am sa va transmit!
Cristina cu bebe mic 32+
nasterea in apa
mihaelacg spune:
mesaj cald de la ayla
"Sunt bine acum.am o perfuzie si abia astept sa plec in salon sa merg sa le vad".
abia astept sa ne povesteasca amanuntit orice amanunt.
bebelina mea s-a mai potolit, ca se agitase si ea micuta.
mi-a adus si mie al meu analizele, is varza rau, dar n-am chef sa le "descifrez" acum.
de maine poate.....
oricum pana luni cand ajung la bucuresti nu am ce sa fac.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze cu floricelele primite de fii`mea de la taica`su
mitzica 32+
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Fetelor, Mi-a adus sotul rezultatul la anticorpi - eu am grupa 0 si sotul BIII si pe rezultat scrie anticopri BIII prezenti. Stie cineva ce inseamna asta, cat e de grav si daca se poate trata? ce riscuri sunt? Noroc ca ma duc maine la doctor, ca sunt complet panicata 32+ Ana Bianca |
Sper sa nu ma insel, este vorba de incompatibilitate de grupa sanguina intre tine si sot. Ideea este ca fatul poate avea grupa tatalui deci diferita de a ta, si atunci este posibil ca organismul mamei sa atace celule rosii sau albe ale fatului. Se poate interveni, in ultimul trim de sarcina printr-un vaccin cu gamaglobulina, care nu stiu exact ce face , dar inlatura orice pericol. Riscul la copii este de icter prelungit si parca... anemie.Deci in cel mai rau caz, faci vaccinul si totul o sa fie ok.
Dupa ce vii maine de la doctor sa ne dai si noua detalii, te rog.
Succes
Carmen 29+
florinela79 spune:
am scris un mesaj apoi mi-a picat netul si asa merge.....off ce m-am enervat.
Ayla, Dumnezeu sa aiba grija de tine si fetite, sa va aiba in paza toti ingerii buni, sa fiti fericite, sa va bucurati alaturi de tati .
Esti o SUPER MAMICA, eroina dupa mine, sa ai curaj sa aduci pe lume doi copii unul dupa altul, la interval de o ora, dupa un travaliu atat de lung...TOATA ADMIRATIA. Micuta Alma, sa fii puternica ca mama ta. Sa-ti traiasca printesele, sa le dai titi repede cu laptic bun.
Am citit cu sufletul la gura, nu-mi venea sa cred.
La 13.20 am plecat la medic, am avut treaba prin oras si la20 am ajuns acasa, m-am odihnit am mancat si am intrat pe la voi.....cate emotii, de bucurie, grija si frica....Doamne ajuta sa va fie bine!
33
fbruma