Copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
Androix spune:
neuronu...
Monu, la multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti! Mai intra sa ne povestesti ce mai faceti, cum e la munca? 
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
lucas spune:
am luat tortul, nu prea arata el ca in poza dar cred ca Doamna poarta 10 la sutien
multumesc mult de urari !!!!!
andutzy, androix in perioada asta e cam greu insa nu imposibil. ce se recruteaza acum sunt pe salarii din 2007 cam asa, insa nu imposibil de gasit. aplicati pe ejobs e frecventat destul de mult. si e bine sa o faceti de pe acum, pentru ca in general dureaza cam o luna si mai mult gasitul.bagati-va CV, nu uitati ca se mai deschid una alta, v-am zis ca in aprilie deschide C&A.
elisor spune:
Hello!
Incredbil pentru o zi de vineri, am facut mancare, asa ca maine am scapat de corvoada asta, ca asa a ajuns sa fie mai ales cand ii intreb ce sa fac de mancare si ei imi raspund "ceva bun", "ceva ce stii tu" si chestii de-astea, asa ceva sa-i spuna Danielei
care din nimic face minuni nu mie care daca n-am frigiderul plin nu stiu de unde s-o-ncep. Daniela nu te-ai suparat, da, s-a vrut un compliment.
Andra, Andreea credeti-ma ca va inteleg destul de bine desi nu sunt in situatia voastra, la ce planuri aveam pentru anul asta ca merg pe la interviuri si ma sparg in figuri am ajuns sa zic ca deocamdata e mai intelept sa stau pe fundul meu ca sa gasesti ceva super in conditiile astea nici nu se mai pune problema. Unde vedea Florentina un an bun 2009, eu il vad unul greu de suportat, greu de traversat. Va doresc multa bafta poate gasiti ceva convenabil, nu se stie niciodata, norocul mai trebuie si fortat.
Lucas ma bucur ca o sa avem si noi C&A, sunt un mare fan al acestui concern, multe lucruri frumoase si ieftine am luat de la ei, de fapt de la ei ne imbracam in mare parte cand merg la maica-mea. Intrebarea pe care mi-o pun: vom avea oare parte si noi de acelasi reduceri ca dincolo, adevarate reduceri?!
Sper ca faci niste poze cu tortul, cu sarbatoritul, s-o vedem si noi pe doamna voluptoasa
, distractie placuta!
Andra asa era si Andreas la gradi asa e si acum la scoala, concentrarea e problema lui, energia fulminanta pe care o are pe mine ma termina maruntel. Cu toate ca are mintea pe craci rezultatele scolare sunt intre bine si foarte bine, fara a depune efort prea mare. Noi am inceput sedintele de psiho cu el ca am ajuns sa avem intalniri saptamanale cu doamna. Intradevar un sport i-ar face bine dar si eu cred ca inca e prea mic si trebuie sa-l "ghicesti" sa vezi ce i s-ar potrivi, de echipa sau individual, in prima faza merg si dansurile. Inca nu te-ai linistit cu copiii?
Andreea mersi de pont, a, deci sa caut la agentii daca-mi pun vreun gand sa zbor. Am vazut ca din iunie se reiau cursele directe Bucuresti-NY, cat imi doresc sa ajung si eu acolo...in viata asta.
Mi se pare mie sau mi-a aparut mesajul precedent de 2 ori? Mi-a dat eroare si apoi am incercat din nou sa-l trimit, asa se explica.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Aurasa spune:
La Multi Ani, Monu !
La Multi Ani Mstroie!
La Multi Ani sotz de LUcas!
Elisor - sa iti iasa teaba cu serviciul asa cum iti doresti tu!
Gabitza - felicitari pentru creatia lui Andrei.
Nelia - nu am spus felicitari Agatei, scze.
Danelitza - ce bunatati am vazut pe blogul tau....yammmy
Cornelia - felicitari pentru baietel!
Noi - multumim lui Dzeu - suntem bine toti. Alexandru a scapat definitiv de pampersul de zi, singurul pe care i-l pun este cel de noaptea. Manaca din cein ce mai bine si fara sclifoseli si... vorbeste ca si Catalin - fara oprire. Singura lui "suparare" este ca nu mai stau cu el acasa si cred ca asta il deranjeaza, desi mama e mult mai calma si se joaca mai mult cu el. Toata saptamana s-a pus in usa si mi-a spus, inainte de apleca la serv : "viau stai mine, mami", "viau stai acassssa", "vii acasssa, mami?". Fara lacrimi, doar spus asa cu un oarecare ton de dezamagire ca plec. Dar odata pupacit si luat la revedere, isi vedea de trebsoarele lui de baietel.
Catalin e ok la gradi si acasa, nu mai are asa fitze si suparari cand vine acasa. Mi-a aratata mandu la panou capodoperele lui la desen: Un ghem cu care se joaca o pisica deja desenata si o pisica(deja desenata) pe care a colorat-o (neagra!!!), dar cu un ochi albastru si unul verde - "ca sa fie frumoasa". Unde o fi vazut el asa pisica??? Stiu ca sunt asa, dar el nu a luat contact cu pisici si ncii nu pune mana pe animale. Le admira dela oarecare departare.
La serviciu e munca multa, dar nu o simt. Mi-a schimbat tonusul avut pe vremea cand stateam acasa. M-am inviorat.
Hai ca iar m-am intins ca o placinta.
O zi buna tuturor!
monu spune:
mii de multumiri pentru urari. mi-ati facut o mare surpriza.
eu cu munca multa multa. singura scapare de la munca a fost o seara cand am mers la film cu sotul, asta cadou de ziua mea.
fetele au stat o perioada la mama, nu merg inca la gradi. acum sunt acasa sa vedem ce ne asteapta ca maica-mea a racit si alex tuseste un pic. :((
va pup si va citesc din umbra.
andutzy spune:
fetele AJUTOOOOR!
Care sunteti pe receptie, am si eu nevoie de un sfat! Acum vreo ora i-a sarit un strop de clor lui Horia in ochi! A plans tare, l-am spalat cu apa rece multa in oki, intre timp nu mai plange, nu i s-a inrosit dar ii mai curge cate o lacrima. Am sunat la Toxapel si au zis ca TREBUIE sa-l vada un oftalmolog! MI-e groaza sa merg cu el la spitalul de oftalmo, unde nici nu am calcat vreodata, sotul nu vrea sa mearga deoarece atotstiutorul din el zice ca nu e cazul si nu stiu ce sa fac! Pliiiiiz, vreau si eu o parere, a mai patit cineva asa ceva?
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
onixone spune:
PE FII-MIU IL DOARE IN GAT? CE SA II DAU IN AFARA DE SHODOU?
LA MULTI ANI MSTROIE
Am ratat ieri , parca vazusem doar Monu si pe 31 Mstroie.Mii de scuze!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
EU UNA NU....DAR FUGIIIII LA DR .E CEL MAI SANATOS
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
gabitzam spune:
Oana, aici exista pastile homeopate la farmacie, Homeogene sau Homeovox.
Se mai poate da cu spray Tantum Verde in gat. Sau o picatura de albastru de metil pusa pe zahar.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
eheee.am albastru de metil
am sa ii dau.Merci
Oana lu'Alex