Copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
Florentina G spune:
Azi e mai bine Maya desi azi-noapte a facut febra, o durea capul si nu putea sa respire. I-a facut Dan frectie cu otet aromat si masaj pe piept cu pulmex si a fost mai bine. Azi doar fabrica de muci si tusea au suparat-o. La noi karvolul era nelipsit din casa si ne-a salvat multe nopti de la nesomn. Am folosit ultimele 2 capsule si ieri la farmacie i s-a spus lui Dan ca s-au retras de pe piata. Intai vick vapo-rub si acum si karvolul.....de ce oare?
Elisor si Cloreta, multumesc, se pare ca nu e nimic legat de stomac, slava D-lui, azi a mancat un pic de iaurt, supa si a cerut piure. De doua sapt. s-a mutat un virus gripal pe la toti membrii masculini din famile..... si de unde ma miram ca fetele au scapat a racit si Maya.
Chrisdun, mai dar ce va mai plimbati, bravo voua! Nu am mai mers la padure la Baneasa de cand eram mica, noi avem padure in spatele casei, la Cinceni.
Elisor, avizul l-am luat vineri, ma gandeam sa il duc pe ala ca mi l-a cerut ca formalitate.... maine oricum nu cred ca ar opri-o acolo, cred ca facem numai inscrierea- Doamne ajuta!-si sa o vada, presupun.
Da, stiu cum e cu birocratia si regulile fara noima la bugetari.... dar sa privim partea buna, va da al 13-lea salariu!![]()
Si mie mi se intampla sa ma faca de cacao Maya, chiar cand mi-as dori sa lase impresie buna. Cu nasa ei cel putin mereu s-a purtat ca un copil razgaiat si sclifosit... si ne vedem f rar cu ei.
Daaaaaa stai la usa la dr de iti vine sa-ti iei campii. Si culmea, baga cate 2 copii si vizita dureaza 10 min. maxim- cel putin eu nu apuc sa o intreb ceva.
Gabitza, citisem despre prevenar ca ar preveni si multe din raceli sau le-ar diminua simptomele. Erau baliverne, ca vad ca la Raducu tine de ceva timp raceala?
Clara, ce bine e sa ai ajutoare, nu? Sa-i tina D-zeu sanatosi ca e tare greu sa nu ai pe cineva langa tine.... unde mai pui ca ii si iubesc!
Am intrat in panica.... era sa pierd mesajul.... si m-am chinuit sa click-uiesc pe litere, una cate una!
Am fugit, sanatate bolnaviorilor, va pup!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
elisor spune:
Cristina si eu am vazut zilele trecute ghiocei la vanzatorii ambulanti si ma tenta sa-mi iau un buchetel...mie mi-e mila de floricelele astea plapande ca au viata atat de scurta, parca mai bine le sta in natura.
Gabitza ce satisfactie sa-ti vezi floricele inflorind, la mine doar se ofilesc
, frumoase tare orhideele...e al doilea an cand am cumparat floarea craciunului si s-a ofilit de fiecare data. Superb curcubeul!
Florentina n-am stiut ca au fost retrase dar ma bulverseaza cand aud de vreun medicament ca pana la un moment dat a fost safe ca apoi sa se intoarca cu 360 grade impotriva lui.
Ha, tu crezi ca stiu ce-i ala al 13-lea salariu? Ma faci sa rad
. Suntem bugetari cand e de luat cand e de primit nu mai suntem, e o chestie tare ciudata cu incadrarea asta, acest salariu il iau cei din sanatate, invatamant, armata, justitie...Vorba ta, noi sa fim sanatosi! Ma bucur ca-i mai bine Maya, dar cred ca pericolul inca n-a trecut, sa vedem daca mai face febra la noapte.
Credeti c-am calcat? Nu, normal, ca m-a palit lenea in moalele capului, dar m-am straduit sa-i fac matzei o palarie de bucatar ca de multa vreme isi doreste. Acum am pus-o la inmuiat in vana cu multe jucarii si spuma...
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Flori, nu e chiar de mult racit Raducu, si la cate raceli si muci mi-a carat Andrei de la gradinita, as zice ca raducu e foarte rezistent. Asta este doar a doua raceala mai tare la el.
Eli, ca bine zici cu calcatul, bine ca mi-ai adus aminte, ca-mi iesise din cap.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Sigur nu vine primavara, cel putin nu in urmatoarele 15 zile...
Eu pot sa spun ca Bianca si-a facut imunizarea la cresa, din septembrie nu mi-a racit deloc, de fapt ultima ei raceala a fost in martie. Anul trecut am fost toti cu bolesnite, cand ii trecea unuia il lua pe altul.
Merg sa scot stafida din vana ![]()
Andreas (17.08.1998)
Ada_74 spune:
Am fost si noi la padure, a adunat Sergiu o gramada de ghiocei. Eu n-am cules nici unul, ca am stat numai cu mandra in brate. Cum a dat cu nasul de aer curat, n-a mai dormit, dar nici in carucior n-a vrut sa stea, ca nu putea sa studieze peisajul. Si am mancat ciuperci la gratar pana am simtit ca plesnesc.
Anca, spectacolul acela a fost pe scena dintr-un mall, cred ca au fost toate grupele de la gradinita lui Sergiu. Ei au avut pregatita o zbenguiala de vreo 5 minute. Noi am avut noroc ca, fiind mici, i-a programat pe la inceputul (chiar si asa am stat o ora jumate). Cornelia cred ca a stat pana la ora inchiderii, ca avea de asteptat si corul Mariei, care era penultimul din program.
Am o intrebare: copiii vostri mai au prieteni imaginari? Nu ma refer la personaje imaginare care apar si dispar, ci la ceva constant. Sergiu a inceput acum aprox. un an cu prietenul Bogdan si scoala cu avioane. Suna atat de realist ca ne-a luat vreo doua luni sa intelegem ca nu sunt ceva adevarat. Dupa ceva timp, a aparut si prietenul Vorbe (e fan 3sud est cu 'vorbe care tot mai dor ...'), iar de cateva zile ma tot cearta ca ma impiedic de calutul Scarlet
.
elisor spune:
Lili eu cred ca Sergiu are o imaginatie fantastica, peste medie si o sensibilitate asisderea, la fel ca Stefan al Corneliei. Bianca nu are prieteni imaginari, adica are dar sunt intruchipate de papusile ei raportate la colegii de gradi si cand vorbeste la telefoanele ei vorbeste tot cu personaje rupte din realitate. Mi se pare tare
sa ai ceva numai al tau, imaginar pur si simplu. Daca iti pui probleme nu cred ca e cazul, problemele sunt acolo unde copiii sunt rupti complet de realitate.
Vai, sunt innebunita dupa ciupercutele la gratar
! Si eu care credeam ca aerul curat face pofta de somnic.
De vreo cateva minute respir usurata c-a adormit in sfarsit matza mea. Le-am facut la amandoi un tabel si le-am pus procente pentru cumintenie. Bianca cel putin a fost insuportabila in seara asta pe fondul lipsei somnului de pranz, a furat o palmuta peste fund drept pentru care am primit statutul de "cea mai rea mama din lume"
. Si ce daca nu-i mai dau nici un procent putin ii pasa, asta a fost replica ei.
Va doresc o saptamana usoara si cu insanatosirea bolnaviorilor!
Andreas (17.08.1998)
Danelutza spune:
Buna dimineata si sanatate multa la bolnaviori.
Sa va mai povestesc de noi, aseara am ajuns la urgente ca o durea o ureche, dar rau de tot, ca s-a trezit din somn plingind si nu stiam ce are pina nu mi-a trecut prin cap sa o pipai la ureche. Ne-a dat un pic de sirop, urechea e rosie, i-a luat si analiza de la gitulet sa nu aiba streptococ si nu e, ca altfel o bagau pe antibiotic. Pe la ora 2 a spus ca-i este frig, am luat-o linga noi, iar la ora 3 avea 40 de grade
. Am plins toata noaptea de nu mai stiu ce e cu mine. De dormit nici nu s-a mai pus problema, ca la ora 4 beeam cafea ca sa nu adorm. Tot i-am pus pe frunte prosop umed, ca sa nu-i fie capusorul prea fierbinte. Mai putin de 39,4 nu a avut febra. Dimineata la ora 8, i-am masurat-o din nou, avea 39,9
. Am sunat la pediatru, dar abia la ora 14.15 avea spatiu liber.
Acum i-am pus iar supozitor, i-am dat cu greu siropul ca nu vrea nimic, nu vrea lapte, briosa, nimic, nimic
, sta cuminte in pat si se uita la desene animate.
Gata, cer scuze ca v-am innebunit cu problemele mele.
Va las o cafeluta calda 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

patriciaRO spune:
Danelutza, aoleu mai ce aiurea. Sanatate multtaaaaa
Adina,
Sa fii sanatoasa, sa ai multe bucurii si impliniri. Te pupam
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu
gabitzam spune:
Vai, Daniela, saracuta de ea! Asta cred ca e o viroza urata de tot :(
Si noi cu febra si antibiotic la piticul mic, dar nu chiar asa urat totusi. Mai rau il supara dintii.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
La multi ani, Adina ! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna