Copiluti de mai-iunie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Monu, Mstroie si Ioana! sa fiti sanatoase si fericite!

Cornelia-felcitari pentru baietelul din burtica!

Olga-ti-am scris un email in care iti ziceam ca venim la tine in oras la sfarsitul lunii dar nu mi-ai raspuns. Banuiesc ca esti ocupata rau.

Eli, Danelutza, Lili-multumesc mult ca ati intrebat de mine, sunteti foarte dragute.

Aurasa-asa m-am simtit si eu cand am inceput sa lucrez. parca revenisem la viata.

urlatul la baie-si Maya urla ingrozitor cand o spal pe cap, altfel ii place foarte mult sa faca baie si sa se joace in cada.

TDI-ma bucur ca Alyssa s-a obisnuit cu gradinita.

Eli-aceeasi problema avem si noi cu imbracatul, dar am rezolvat-o cum zicea Androix. In feiacre seara ii pun doua seturi de haine si dimineata are voie sa-si aleaga numai dintre cele 2. Atat! Fara discutie.

Nu am mai scris de foarte multa vreme si cu cititul sunt foarte in urma. Efectiv nu am timp. Acum a venit soacra mea de vreo 10 zile si la servici urmeaza o perioada putin mai libera, asa ca sper sa va ajung din urma. De bine ce a venit soacra mea, Maya a inceput iar imbolnavirile in serie, exact ca anul trecut, dar macar acum suntem pregatiti. Soacra mea si gateste asa ca ii multumesc lui Dumnezeu ca exista. Sunt si eu mai relaxata. pacat ca nu sta decat o luna si jumatate.

Cam atat. Sper sa scriu mai des. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !

Vad ca ati fost foarte prolifice zilele astea, asa ca n-am apucat sa parcurg decat foarte putin de cate ati scris.

Constat ca discutati de masini de facut paine - Ioanailinca, sa vedem cat iti vine de plata la electricitate

Eu am urmat exemplul Neliei (Nelia, - iti multumesc mult !), si facem paine in casa Am zis "facem" pentru ca, de fapt, eu chibitez pe langa , Carina pune drojdia iar sotul framanta aluatul. Iar pentru Carina e o activitate tare interesanta, mai salvam serile de plictiseala. Si imediat dupa ce scoatem chiflele din cuptor, ungem una sau doua cu unt

Cu desenele animate am avut show cu socrul, pentru ca i-am tot zis ca nu ii mai caute si sa ii puna de pe youtube desene animate. Gaseste toate porcariile, probabil in incercarea de a "cultiva" copilul cu desenele copilariei noastre. Dar alea nu mai sunt actuale ! Sunt violente ! In loc sa o lase la Minimax, care sunt politically correct, se incapataneaza sa gaseasca "chip & dale", "nu zaietz", etc.

Nelia, mi-a placut tare mult ce ai scris despre educatia copiilor, mai ales partea cu stapanitul nervilor ... comparatia cu vecina care parcheaza aiurea si cu vecinul cu javra... ai maare dreptate ! N-am constientizat pana acum lucrurile astea, dar mi-ai dat de gandit !

Gata, ca am multa treaba azi. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Ha! Am venit capitol cu capitol de la 90 parca caci mi s-a resetat mozilla si nu am salvat la bookmarks

Azi mi-am facut o mie de draci cu Alex care nu a vrut sa se spele pe dinti singur...pana la urma s=a spalat ca nu a avut alta alternativa, l-am trecut la masa si i-am dat 15 minute dupa care i-am luat farfuria, i=am pus farfuria inapoi si baga in gura si nu mesteca, iar i-am luat farfuria si uite asa l-am dus nemancat la gradinita.Nelia ...please help!!!
M-au luat o mie de draci ca am si tipat la asta micu.

Cu ochii sunt mai bine, mai pun crema caci inca parca ma mananca inca putin.

Aseara unul din angajati care l-am trimis in Wales si trebuia sa se intoarca inapoi in aceeasi zi, a zis ca au fost delay la job si ca nu e terminat.Si eu i-am zis ok stai peste noapte acolo ca platesc hotel acum si termini maine.Si el imi zice ca a lasat cardul la nevasta-sa si ca nu are decat 1 lira.M-au luat dracii, si i-am zis ca esti inconstient ca esti trimis la mama naibii si tu pleci fara bani si fara posibilitatea de a primi bani(ca puteam face transfer imediat).M-au luat dracii si m-am certata si cu barbate-miu.Abia astept sa plec la mamaaaaaaaa!!! Imi vine sa le las pe toate si sa ma duc angajat la unul si sa ma doara in pix.

Azi sunt nervoasa ...si nu stiu de ce!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Onixone, pai vezi, ca ai doua posibilitati: ori iti vine, ori nu! Eu numai atunci sint sau am fost nervoasa!

Cu Alex... e prea mic sa-i ceri sa se spele singur pe dinti. Eu nu o las decit in joaca pe Tudora sa se spele, in rest eu sint cea care o frec precum pe caluti! De fapt, cred ca am mai spus, eu o spal si pe Agata pe dinti, pentru ca mie imi ia patru minute spalatul ei pe dinti, cu curatat cu ata, uitat sa vad daca s-au spalat bine, curatat limba etc... in timp ce ei ii ia fix 20 de secunde, pune periuta, scoate periuta. Il al doilea rind, il trimiti flamind, asa cum ai si facut! Daca a facut asa din motiv de figuri, atunci va intelege ca nu ai timp sa te joci, nu tipi, nu-l certi, ii spui calm ok si gata, luat farfuria si trecut la pasul urmator, imbracat si iesit din casa. Va face intr-o dimineata asa, doua, trei... ii mai explici intre timp ce se intimpla cu copiii care nu maninca dimineata (arata-i si tu poze cu copii foarte slabi, pe bune, e dur, dar merge, cum nu va mai putea sa tina mouse-ul in mina de foame, ca cei care maninca dimineata au creierul mai limpede si vor fi mai atenti la scoala, si el se va gindi la mincarea lasata in farfurie, arata-i un ghem de ata incilcit si spune-i ca uite asa de fac matele lui daca nu papa etc. - nu ma bate, da' sa stii ca copiii sint mai sadici decit credem noi)... pina la urma va intelege ca are doar doua solutii: maninca atunci cind i se pune ca sa nu ramina flamind sau nu maninca si tu nu mai accepti sa te joci cu el uite farfuria, nu e farguria si ramine flamind. Chiar poti sa i le prezinti asa, informativ, calm si cu zimbetul pe buze, dar sa ramii ferma pe pozitie ca sa inteleaga ca tu zimbesti, dar chiar spui adevarul.

Pe de alta parte, si copiii sint oameni, chiar daca sint mici si noi, mamicile, stim ca au nevoie de micul dejun. Eu ma pun in locul lor: scoala-te din pat, repede imbracat (ale mele se scoala la 7 si la 7.30 ies din casa), treci si maninca (acum, ai 10 minute la dispozitie, de la 7.15 pina la 7.25, spalat pe dinti, pus costumul gros si accesoriile si iesit din casa). Pai eu as putea minca in fiecare dimineata de la 7.15 la 7.25??? In unele poate da, daca chiar mi-e foame dau depinde de ce e la micul dejun, in altele as numai cind as auzi cuvintul mincare. Asa ca, eu am ajuns la un compromis, le dau cite un fruct sau lapte cu banana supt cu paiul in timp ce le imbrac sau lapte cu un pic de cacao si miere sau suc pur si simplu, ca sa le dea un pic de energie. Si le pun micul dejun la pachet. La Tudora am vorbit cu educatoarele si toate stiu si o ajuta sa pape (chiar rid si cum o vad o intreaba: ei, si ce avem astazi la micul dejun, pentru ca ea le da la toate sa guste). Deci, ajunge la gradinita, se schimba, spala pe miini si papa ce ii pun (ii pregatesc totul taiat, aranjat, numai desface cutiutele si papa). La 9.30 au gustarea de la gradinita... si uite asa, stiu sigur ca iese afara la 10 hranita (oricum papa mai bine la gradinita decit cu mine acasa). Agatei ii pun tot asa, un pachetel micut si pregatit in asa fel incit sa-l poata minca in curte, inainte de a intra la ore. Tati o lasa in curtea scolii la 7.45 si ea intra in scoala la 7.55, deci are cele zece minute ca sa ia asa-zisul mic dejun si cum ea e flaminzila, il ia sigur pentru ca altfel o ia foamea. La 9.15 are si o gustare si uite asa, si al doilea copil e hranit, chiar daca nu ia micul dejun acasa. Am scris toate astea ca sa vezi cum e la noi, nu-mi place ca nu le vad eu cu ochii mei mincind, cum se intimpla inainte si in weekend, dar decit sa manince cum ajunsesem inghiontite si cu lacrimi in ochi, ajungind mereu in ultimul minut in curtea scolii... mai bine un compromis de genul asta si se rezolva problema. Daca voi nu sinteti presati de timp, e in regula prima parte a mesajului, dar daca sinteti, atunci cauta un sfert de ora liber in care ar putea avea un mic dejun usurel si pregatit in asa fel incit numai sa-l bage in gurita, chiar daca pentru asta trebuie sa vorbesti cu educatoarea, explicindu-i situatia.

Omustata, ma bucur ca ai mai scris. Chiar ma intrebam ce ai mai facut, ce mai face Maya, voi...

ChrisDun, chiar astazi fac si eu piine si placinta, dar cu foi. Am gasit niste foi de placinta din ingrediente organice atit de bune si la un pret mai mult decit bun, iese placinta exact ca strudelele din oras. Nu as putea sa le fac asa, bine ca le-am gasit de cumparat. Am facut cu brinza si dulceata de visine, astazi fac cu mere.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mercedes chiar ma bucur ca ne-ai mai aratat copiii, de cand n-am mai vazut-o pe Bianca i-a crescut parul lung, lung, ii vine foarte bine lungimea asta...par sa se inteleaga tare bine si cred ca se si inteleg, nu?

OlgutaM ma bucur ca ai reaparut ! Ce ironie, tu ai o soacra de milioane si sta un sfert fata de cat sta scorpia lu' Anca. Sa speram ca te vom vedea mai des pe-aici. Nasol ca Maya a inceput sezonul imbolnavirilor, cel putin o ai pe soacra ta langa tine si nu esti nevoita sa-ti iei liber de la serviciu unde mai pui ca e si pediatru.
Si eu am inceput sa aplic metoda cu alesul, numai ca nu sunt consecventa, dar cat am aplicat-o a tinut, si-a ales pijamaua cu care doarme la gradi si dimineata n-a mai putut sa dea inapoi. Sanatate multa Mayei! Ai mai facut poze? Vreau sa le vad!

Cristina si pe mine ma tenteaza ideea de a face paine dar cand aud de drojdie si dospit imi amintesc cum facea bunica-mea cozonacii si cum mi se parea ceva tare complicat, dorinta moare in fasa. Minimaxul e chiar ok, multe dintre desene sunt chiar fain facute si au ce invata, la cele cu semnul de intrebare si exclamare ma si eu, aflu multe lucruri pe care nu le stiam. Mi-e dor s-o mai vad pe Carina (vad ca ai inceput din nou sa-i spui asa )

Le dau sa manance copiilor si revin...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Anca speram sa gasesc vesti de la voi...e de bine tacerea? No news, good news.

Teddyyyyy iesi din umbra, cum te mai simti?

Iar s-a lancezit scrisul pe forum, speram sa gasesc ceva de citit mai consistent, dar vad c-a disparut si Lucas, Iulia si alte fete...

Gabitza s-au mai linistit dintisorii lui Raducu?

OlgaT mi-e teama sa ma gandesc cum iti este singurica...

Cornelia sa-ti faci poze la burtica

Andreea cum mereg sesiunea?

In tara asta nu te poti bucura de nimic, ar trebui sa chefuim c-am redobandit Insula Serpilor, dar se pare c-am ramas numai cu serpii...

MamaJipa nici eu n-o las pe Bianca de capul ei cu spalatul pe dinti, adica o las sa se spele c-a inceput sa-i placa, dar dupa ea mai vin si eu cu cateva periaje sa fiu sigura ca e ok.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Nelia, Elisor: Pe Alex nu il las de capul lui sa se spele pe dinti, dar vreau sa se spele el asa cum stie , si poate destul de bine cand vrea si freaca pana scartie, ca dupa aceea il ajut si eu.Eu sunt satula de cuvintele" tu ma speli, tu imi dai de mancare" si el sa nu faca nimic.Chiar marti a inceput un program, unde un grup de fete si de baieti au fost pusi in case diferite fara adulti.Cumva sa isi construiasca o comunitate.Si m-am crucit cand un baiat de 9 ani nu stia sa fiarba apa in kettle(cei din afara folosesc mult, cel putin aici in anglia ca astia beau ceai din ora in ora)Acum Alex la aproape 4 ani, stie sa seteze microundele de ex, ca ii place sa se bage in sema, isi face sanwich singur(cu ajutorul meu) dar are initiativa, sta cu mine,unge painea etc...Dar hai ca ma departez de subiect.
Nelia, fii-miu merge 2 ore si jumatate la gradinita.dupa ce ca e privat de copii in tara asta, are copii pt 2 ore jumate si el sta si mananca.El cam mananca cereale dimineta, deci usor de mancat, si mestecat.Poate ca am fost eu plina de nervi in dimineata asta nu stiu ce sa spun, dar parca hopa tzopa eu sa fac totul.Are momente in care imi cere apa, dar nu ar veni la bucatoarie nici mort.Insista 5 minute sa ma strige si eu nu ii duc, il chem sa vina in bucatarie sa il servesc.Pana la urma vine cu chiu cu vai.Am multe lacune in cuma creste un copil, si poate nici eu nu ii dau atentia care o necesita, am treaba multa recunosc, si poate cate o data il las de izbeiste pe copil, dar dracu s o ia de treaba ca nici bani nu fac indeajuns sa platesc pe cineva care sa ii acorde toata atentia.Nu stiu ce sa mai spun...am si eu greselile mele!!!

Am sa incerc ci varianta cu un fruct si lapte , dar iar la snack time are fruct si acolo si un fel de zeama de suc.La gradinita cealalta avea lapte si un fruct.Hmmm...incerc usor, usor poate nu mai pierdem vremea la masa mai mult decat ar trebui.

Multumesc din suflet pt sfaturi.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare...

E trecut de ora unu si noi inca nu am plecat de la restaurant. Venisem azi special sa fac textul pentru un alt site pe care vrem sa-l lansam dar nu am reusit sa fac nimic pentru ca sunt doua calculatoare in birou, unul al lui Dan, la care a lucrat la poze, tot pentru site-ul respectiv si altul la care s-a postat un asociat al restaurantului si a stat ore in sir pe site-uri cu fete... nevasta-sa il suna si el spunea ca are treaba cu Dan!
Ma doare capul de oboseala, am citit ceva din urma dar nu prea mai retin ce...

Sunt bucuroasa ca am o promisiune sa o inscriu pe Maya la o gradi de stat, cea mai buna din zona. Inca nu imi vine sa spun...tot de teama ca nu-mi iese pasenta... oricum luni ne-a spus sa venim cu ea, cu toate actele si cu avizul de intrare in colectivitate.
Marti am fost la doctorita de familie de care sunt profund dezamagita... am zis ca nu mai merg la ea decat pentru chestii strict necesare inca de cand mi-a prescris antibiotic pentru Patrick cand avea varicela si am tras rau cu el atunci. Se pare ca are o obsesie cu antibioticul asta! A consultat-o pe Maya si a vazut niste mici zgarieturi pe pieptul ei. Duminica (la insistentele ei)i-am pus niste sare de baie in apa, plus spumant de baie dintr-o capsula din aceea de diferite forme, special facute pentru copii. A doua zi mi-a spus ca o mananca pielea dar nu am vazut nimic.. ea s-a tot scarpinat si i-au ramas urmele astea minuscule. Mi-a dat trimitere la dermatolog ca cica ar fi epidemie de scabie si pana nu se asigura ca e "curata" nu imi da avizul. M-a intrebat daca a intrat in contact cu cineva si i-am zis ca de o saptamana nu au iesit din casa pentru ca Patrick a fost foarte racit , apoi m-a intrebat daca nu a luat si Maya. I-am spus ca a tusit de cateva ori dar nu a prezentat nici un alt simptom de raceala. M-a intrebat ce antibiotic ii merge ei, ca sa-i prescrie o reteta si am refuzat-o!
I-am dat Mayei Ketof seara si vad ca nu a mai avut probleme cu scarpinatul si nici nu are vreun semn de boala de piele. Maine trebuie sa merg din nou la dr. si sper sa-mi dea avizul ala ca nu stiu ce fac!

Aseara ma uitam cu Maya la "Fetele Marinarului" si ma intreaba la un moment dat "mami, actorul asta nu seamana cu Steven Segal?" Nu imi venea sa cred cand am auzit-o - si tipul chiar semana cu el (omul de incredere al rivalului lui Amza)
Si tot ieri, pentru ca se opunea ca noi sa ne uitam la film ne-a spus ca ii vine sa plece de acasa, sa aiba casa ei sa faca ce vrea! Deja mi-e frica sa ma gandesc la cum voi aplana conflictele de mai tarziu pentru ca efectiv ma lasa fara replica de acum.

Chrisdun
- eu ce sa mai spun ca Patrick isi deschide singur laptopul, apoi pagina de youtube(o am salvata in toolbar) si se uita intr-una la videoclipurile spaniole pentru copii, e fascinat de povestea celor trei purcelusi si de vaca lola!

Nelia
, cum fu la curs, ai avut succes cu noua atitudine?
Chiar, vroiam sa te intreb cum te ajuta sotul tau in aplicarea si respectarea regulilor la voi in casa? Aplica si el aceeasi tactica in educarea copiilor, e important ca ambii parinti sa adopte aceeasi atitudine ca sa ajungi la rezultate bune? Eu de felul meu sunt destul de calma insa Dan e mai aprig la fire, de multe ori inghet eu cand striga la Patrick...

Anca, ce ati facut la alergolog? Cum a reactionat Patrick cand i-a luat sange, s-a speriat?

OlgaM, bine ai revenit! Cred ca e tare bine sa ai un pic de ajutor acasa! Profita de timpul scurt si fa ceva numai pentru tine, ca nu te mai intalnesti curand cu situatia asta!

Oana, sper ca s-a rezolvat problema cu ochiul si ca Alex se simte mai bine. Azi ne-am uitat la pozele tale, a vrut Dan sa te cunoasca!

Danelutza, mergi la aerobic? Bravo tie, ai ambitie!
Cred si eu ca sunt frustrati prietenii vostri de metodele didactice de acolo, mai ales daca sunt nevoiti sa deseneze (a se citi sa faca temele) in locul copilului.

Elisor, cred ca numeri zilele, sa treaca februarie mai repede si sa te muti in noul serviciu!!! Am inteles eu bine ca acolo nu o sa ai acces la net?

Ioana, si eu tocmai ce mi-am achizitionat masina de paine si sunt foarte incantata de ea. Apropos de energie, ca si Chrisdun pomenea - am facut un calcul si in medie te costa cam 0.8ron numai curentul sa faci o paine!

Cica plecam acasa, a terminat Dan ce avea de facut... eu am plecat de acasa degeaba azi, m-am uitat la tv si am pierdut timpul aiurea!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Florentina, da, in general, cind hotarim ceva, facem de comun acord. Eu sint mai apriga, el e mai calm si ma cam lasa pe mine sa fixez reguli si sa le aplicam, cind da de greu, le spune fetelor: duceti-va la ma-ta, ca va explica ce si cum, ca ea e cu filozofia. Oricum, lui ii vine usor sa aplice regulile, ca nu e genul sa caute prea mult in coarne, ori e alba, ori e neagra si gata... ce atitea explicatii. Eu cred ca e ff important ca parintii sa fie de acord, daca apar dezacorduri, trebuie acordate cind copiii nu sint de fata.

Onixone, te inteleg cu facutul numai tu, asa simt eu cu Agata. Dar crede-ma ca Tudora si Alex sint prea mici, pot veni sa ia apa, sa mai stringa niste jucarii, sa mai puna o soseata... dar cam atit. Dar te inteleg pentru ca mie imi vine usor sa accept asta, avind un copil mare si stiind cam de pe la ce virsta a inceput sa mai faca si singurica - undeva dupa 5 ani jumatate.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Aseara am fost multe pre obosita si incarcata emotional ca sa mai pot intra.
Pot spune cu mana pe inima ca am parte de unul din cei mai intelegatori, cooperanti si bun copil din lume .
Cum am ajuns am vorbit cu dr. allergist, care ne-a intrebat o gramada de intrebari. Apoi a prezentat “planul ei de bataie” si ceea ce crede ea. Ea spune ca totusi nu crede ca e un aliment nou, ci mai iute o infectie sau ceva viral in organism care cauzeaza toate necazurile.
Ne-a trimis la analize de sange, radiografii – investigatii mai amanuntite. Ieri i-au facut vre-o 5 radiografii, la plamani, urechi, gat. Si tot ieri i-au luat si sange micutului. Am un mic erou, a fost foarte cuminte, cooperant intelegator. Toata lumea s-a mirat de el, cum poti vorbi cu el ca un adult. L-am pregatit, noi de acasa, stia ce se intampla, iar acolo punea el mai multe intrebari decat cei de la LAB. Tanti care i-a luat sange, o draguta, dar prima tentative fiindca si-a tras manuta, iar tati n-a tinut-o a esuat, si l-a zgariat putin. Patrick a spus doar Auch, ca asa spune el cand il doare ceva, dar a acceptat sa ofere cealalta manuta. Sorei medicale i-au dat lacrimile, ca a trebuit sa incerce a doua oara. Micutul, cu lacrimi in ochi, doar spunea mami Auchy, Auchy, dar n-a facut scandal, a stat ca un micut erou. Dupa ce am terminat stateam amandoi langa el, unul de o parte, celalalt de alta, l-am pupicit, felicitat, a primit stickers, si il imbracam. El ne-a luat cate o mana la fiecare si ne-a spus “I love you, both of you … so much” . Ne-au dat lacrimile, saracutul vroia sa stim ca nu e suprat pe noi, stie ca e pentru binele lui, dar ne-a lasat fara replica. Avem un copil deosebit .

Tdi, stiam de socul anafilatic, care este si teama mea cea mai mare. Si din cauza acestui risc, totusi redus speram in cazul lui Patrick, pentru o bucata de timp doctorita ne-a prescris sa aiba la el peste tot unde merge si acasa an epipen (care arata cam asa:http://www.youtube.com/watch?v=pgvnt8YA7r8) , just in case. Ne-a invatat cum sa-l folosim, sotul a fost putin socat, eu stiam despre ce este vorba fiindca ne-au facut instructajul la serviciu, am doua college cu alergii foarte mari care poarta cu ele epipen.
O sa ne sune inapoi dupa ce ajung rezultatele de sange, razele, etc. iar pana atunci continuam medicatia, si asteptam ….
Astazi cand l-am luat de la daycare, mi-a spus ca-l doare Coco (adica putzulica), déjà am stiut ca incepe sa I se umfle pielicica, l-am controlat, era in process de umflare, atunci il strange pielicica, asa ca am sarit imediat pe solutie. Spre seara se retrasese si oricum era timpul de luat medicatia nr.2

Am citit repede si cat ma mai ajuta neuronal..

Onixone, nu te mai necaji atata, toti suntem parinti si aceasta meserie se prinde din zbor, Suntem oameni, nu suntem perfecti si nu intotdeauna ne vine la indemana sa aplicam teoria din carti. Avem zile mai bune, sau mai rele, cum de altfel au si micutii nostri. O pot spune cu man ape suflet you’re the best mom si faci fata la toate cat poti de bine .

OlgaM, welcome back. Ma bucur ca a sosit soacra si ca mai apuci sa respire si tu.A mea abia astept sa plece acasa, am déjà alergie la ea . Multa sanatate Mayei. Si noi tocmai am terminat un nou episode de otita si bronsita.

Florentina, Maya ta e fetita mare, de cate ori povestesti despre ea mi se intareste tot mai mult convingerea ca e mult mai matura decat varsta ei. E o fetita deosebit de atenta si inteligenta. Le rumega si le spune atunci cand e cazul …

Ioana, asa deci am avut dreptate cu shopping-ul de ziua ta – cred ca asta e cadoul care te prinde cel mai bine. Am primit telephone de la doctorita soecializata in problemele cu copii si constipatia. Maine o sun ptr. appointment cu Patrick. Te tin la current, daca mai esti interesata, sau poate la voi s-a rezolvat ???

Elisor, ca te-ai gandit la noi si ai fost aproape macar cu gandul.

Am citit in fuga, dar ora tarzie (déjà 11:30) nu ma ajuta sa retin prea multe. Va pup si noapte buna.

Mergi la inceput