Mamici cu 2 pitici (5)
Raspunsuri - Pagina 14
ClaudiaH spune:
Dany, chiar ma intrebam ce mai faci. Ma temeam ca iti consuma soacra toata energia daca sunteti acolo usa-n usa. Imi pare rau sa aflu ca aveti probleme de sanatate. Asa e sezonul rece, ce sa-i faci... Si Stefan al meu are lunar cate o problema. Lucia e bine acum, in afara de episodul din Decembrie, n-am mai avut probleme. Acum asteptam cu mari sperante primavara si deci sfarsitul racelilor&Co.
Gabitzam, pot sa inteleg bine ce povestesti tu. Pe mine ma scoala Lucia invariabil ca inca nu se intoarce singura in somn de pe o parte pe alta si cand vrea sa se suceasca maraie iar eu ma ridic si o intorc. Ce-i drept se culca inapoi si la fel si eu dar de la 5 la 7 o sucesc la interval de 30 min. Apoi, la 7 se apuca de gangurit si povestit iar cand in sfarsit ne trezim cu totii, pe la 8:30 ea se culca la loc. Si Stefan se trezeste pe la 7:30 de obicei asa ca nu e drama mare ca se scoala la 7 insa foiala ei dintre 5 si 7 ma cam enerveaza. Sper sa treaca.
NOI...suntem ok. Stefan baga antibiotic mai departe si pare mai bine. Azi mergem la cinematograf pentru prima data; de fapt Stefan merge prima data la cinema, intelegeti voi ca despre el era vorba. Va fi Madagascar 2 speram sa-i placa. Lucia ramane acasa cu mama. Gata, plec sa ne pregatim, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
danybv spune:
Claudia vizionare placuta la cinema si multa sanatate va doresc 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Amalia spune:
Pupici mamicute dragi!
N-am reusit sa va mai scriu in ultimele zile, dar am citit tot ce ati scris. Sunteti de admirat!
Aveti vitalitate si faceti fata cu brio problemelor inerente care apar.
Danybv imi pare rau ca ati inceput asa anul!
Muuulta sanatate puiutilor si sa auzim numai de bine!
ClaudiaH tare mult mi-a placut piratul tau!
Distractie placuta la film!
Crengu nici prin cap nu mi-ar trece sa te judec!
Daca nu reusim sa ne descarcam si noi, sa ne ascultam si sa ne dam un sfat..ce rost ar mai avea sa scriem.
Esti o mamica puternica si-mi place cum gandesti!
Oana ce mai fac sotul si puiul tau? Cum se mai simt! Multa sanatate!
Uf, vorbiti de vacante, de plecari...taaare as mai merge si eu undeva.
Momentan, pana la vara, nu are rost sa deschid subiectul. Vedem la vara cum este Luca si poate dam o raita cateva zile pe litoralul nostru (stiu, o sa spargem o groaza de bani in conditii proaste
, dar mi-e frica sa plec cu el asa mic). Sper peste vreo 2 ani sa pot iesi cu el si-n afara..![]()
Va pup dulce, sa aveti o duminica frumoasa!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
ana_a spune:
Buna fetele!!!
eu nu mai am timp nici sa respir....nu am mai intrat de muuuult...
am sa incerc sa citesc capitolul sa vad ce mai faceti.
Matei de 2 saptamani are kk de 6-7 ori pe zi, nu e moale, insa este acid...sa oparit la fundic desi il spal dupa fiecare incident...face si noaptea.
Ii dau 3 plicuri pe zi de biotics si sper sa isi revina. Doctora zice ca este de la dinti....eu zic ca faza cu dintii este doar un mit...voi ce parere aveti??
Nu mai rezist...de 3 zile face noaptea de 2 ori, azi noapte a facut de 3 ori, a treia oara in prosop...si am luat-o de la capat cu spalatul. Este frustrat ca il trezesc...dar nici nu-l pot lasa nespalat, in plus cu servetel nu pot sa dau peste roseata care o are deja...
Sper sa nu va suparati ca vin numai sa ma plang, va pup pe toate si sper ca sunteti ok cu toatele!
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008) 

tonylexa spune:
fetelor, va rog sa nu intelegeti gresit: imi iubesc copiii foarte mult, nu exista nimic si nimeni mai presus decat ei
am momente cand imi e greu si sunt suficient de sincera cu mine insami pentru a recunoaste ca trebuia sa mai astept 1 an ca sa mearga daria la gradi si poate ar fi fost mai usor
pe de alta parte nu l-as fi avut pe andruscha-galushca care gangureste si rade cand e treaz, cand doarme...![]()
![]()
nu regret decizia de a avea al doilea copil, poate il mai luam in calcul si al treilea (nu stiu sigur) daca in urma acestei sarcini nu s-ar fi subtiat uterul intr-o parte:
bebe gras 4kg si o cezariana si-au spus cuvantul, iar dr radoi mi-a spus clar: al treilea nu!
eu nu am frati/surori si mereu am regretat asta
nu am vrut doar un copil ca sa nu se simta singur ca mine, vreau sa fie doi ca sa se poata sprijini unul pe altul in viata (cel putin asa sper ca vor fi), mai ales cand noi nu vom mai fi cu ei
tonylexa mami de
ana daria (10.02.2007) si
andrei damian (14.01.2009)
Amalia spune:
Ana la noi faza cu dintii s-a adeverit la David.
De cate ori iese unul, se strica la stomac si facea si temperatura...uneori chiar mare. Pe el racit nu l-am avut decat dupa 1 an, deci era exclusa o viroza.
Ca sa-l strangi putin, ai incercat un varf de cutit de calciu carbonic intr-o lingurita de ceai?
Pentru poponic te-as sfatui sa folosesti crema de galbenele dupa fieare schimbat de pampers. Este cicatrizanta si face minuni la opareli.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_a Buna fetele!!! eu nu mai am timp nici sa respir....nu am mai intrat de muuuult... am sa incerc sa citesc capitolul sa vad ce mai faceti. Matei de 2 saptamani are kk de 6-7 ori pe zi, nu e moale, insa este acid...sa oparit la fundic desi il spal dupa fiecare incident...face si noaptea. Ii dau 3 plicuri pe zi de biotics si sper sa isi revina. Doctora zice ca este de la dinti....eu zic ca faza cu dintii este doar un mit...voi ce parere aveti?? Nu mai rezist...de 3 zile face noaptea de 2 ori, azi noapte a facut de 3 ori, a treia oara in prosop...si am luat-o de la capat cu spalatul. Este frustrat ca il trezesc...dar nici nu-l pot lasa nespalat, in plus cu servetel nu pot sa dau peste roseata care o are deja... Sper sa nu va suparati ca vin numai sa ma plang, va pup pe toate si sper ca sunteti ok cu toatele! ![]() Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008) ![]() ![]() ![]() |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
gabitzam spune:
Ana, nu este un mit cu dintii, si noi trecem acum prin aceeasi faza cu fundul de maimuta si cu eruptie dentara. Spalat dupa fiecare pampers, dat cu o colectie intreaga de creme, nici nu stiu cu ce sa-l mai dau.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Amalia spune:
Tonylexa eu am inteles bine ce ai vrut sa spui
. Va admir din suflet pe cele care ati decis sa aveti al doilea copilas la diferenta mica de primul. Sunt convinsa ca va este foarte greu si nu pune nimeni la indoiala faptul ca-i iubiti enorm.
Noua ne-au trebuit ceva mai multi ani s-o luam de la capat..
, e adevarat ca nu vroiam distanta chiar asa mare, dar intr-un final asa s-a nimerit si nu e rau.
Sa fie ei sanatosi si noi pe langa ei, ca acum trece timpul si o iau din loc.![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonylexa fetelor, va rog sa nu intelegeti gresit: imi iubesc copiii foarte mult, nu exista nimic si nimeni mai presus decat ei am momente cand imi e greu si sunt suficient de sincera cu mine insami pentru a recunoaste ca trebuia sa mai astept 1 an ca sa mearga daria la gradi si poate ar fi fost mai usor pe de alta parte nu l-as fi avut pe andruscha-galushca care gangureste si rade cand e treaz, cand doarme... nu regret decizia de a avea al doilea copil, poate il mai luam in calcul si al treilea (nu stiu sigur) daca in urma acestei sarcini nu s-ar fi subtiat uterul intr-o parte: eu nu am frati/surori si mereu am regretat asta nu am vrut doar un copil ca sa nu se simta singur ca mine, vreau sa fie doi ca sa se poata sprijini unul pe altul in viata (cel putin asa sper ca vor fi), mai ales cand noi nu vom mai fi cu ei tonylexa mami de ana daria (10.02.2007) si andrei damian (14.01.2009) |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
danybv spune:
Amalia multumesc de urari 
ana_a te intelg perfect si noi am trecut prin asta de multe ori .De regula se intampla asta in perioada dintilor . Maria a avut funduletul rosu si chiar avea rani cu sange la fundulet desi o schimbam foarte des , i-am dat cu Cutaden si s-a vindecat .Sa treceti cu bine peste aceste probleme 
tonylexa fi puternica 

gabitzam sa treceti cu bine si voi peste probleme 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
ClaudiaH spune:
Ana, cand a avut diaree Lucia eu am folosit dupa ce spalam funduletul crema pe care am folosit-o pentru ranile de la sfarcuri si mi s-a parut ca se vindeca repede astfel incat mai mult de faza de fund rosu nu a trecut. Vezi daca gasesti la farmacie lapte/cereale special pentru cazurile de diaree si alaturi de morcovul fiert ar trebui sa te ajute.
Tonylexa, eu te admir ca ai luat decizia mai devreme si chiar daca acum iti e greu o sa te bucuri mai tarziu cand va trece greul. De fapt, tuturor ne e greu cu doi deci poate daca era mai tarziu al doilea ar fi fost mai usor cu 20-30% dar nu neaparat in schimb faptul ca diferenta de varsta intre copii e mai mica face ca cei doi puiuti ai tai sa fie mult mai apropiati de cat vor fi ai mei.
A fost super la cinema. Stefan a fost ochi si urechi, uimit in fata ecranului urias. O sa mai mergem.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008