Mamici cu 2 pitici (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ati scris foarte mult!

AdaS, daca imi spuneai ca mergi in Croatia, poate ma lipeam de tine. Ne-am uitat si la ofertele de acolo dar fiind un teren necunoscut, am zis ca nu ne riscam anul asta.Dar cu voi as fi mers.

Oricum drumul de la noi la marea noastra dureaza muuuuuuuuuultvreo 8-9-10 ore, nu mai stiu, depinde cat de repede mergi sau cate pauze faci. Plus vreo ora pana in Albena. Cel mai comod ar fi fost cu avionul in Turcia, dar si asa faceam vreo 6 ore pana in BUcuresti , si apoi vreo ora , o ora jumate pana in Turcia.Plus stationarile prin aeroport, etc....
Noi suntem departe de lume .

Julia, incearca cu sirop de sfecla facut la cuptor. Nu mai zc ca si eu nu mai termin cu gatul si cu tusea, mai nou am o harcaiala in piept de vreo luna. Am multe cunostinte care anul asta nu au mai scapat de dureri in gat si raceli. Nu stiu ce a fost anul asta.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

iulia, eu chiar zilelel aste ami-am cumparat un aparat de aerosoli, ca asata mica are muci de vreo 3 luni. Mie mi se apre foarte buna, dar inca nu l-am folosit pe termen lung. Oricum o sa fie bun si pentru Cristian care face laringite si stiu ca asa facea la spital cand era internat. Eu cred ca este bun , am citi si eu pe net inainte sa-l cumpar.

Cu kilogramele eu nu am probleme. Cu pielea...., eu folosesc creme multe, de la diferite firme, nimic special.

Mergi la inceput

La noi problemuta e difersificarea, Asta mica papa 2-3 lingurite de solid. Doar atat. Mai citeam pe la iulie- august ca unele fete spuneau ca papa bebeii cate 300 gr de mancare. Cristian a papat bine cand am inceput dar asta mica parca e indragostita de tzatza si vrea numai asta. As putea spune ca doar gusta cate putin din mancarea solida. Sper sa se regleze, sa se dea pe brazda.

Si fata mea se ridica deci ... e foarte stresata, nu Oana?
Dar mie imi place asa stresata, cred ca unii doctori o iau razna uneori.

la noi e iarna in toata regula.

Iulia, ce fain ca sarbatoriti doar voi doi maine.Eu nu am asa sanse. Pisica asta suge si acum la 2 ore , ba chiar i place sa mai traga cate o dusca si intre.Poate o sa iesim si noi undeva, toti patru.

Cami, te pup si te asteptam in Romania.

Sanziana, ce mai faci? Mai da si tu un semn de viata.

Claudia, ma bucur ca este bine Stefan si pupam fata sa nu o mai doara gingiutele.

Mergi la inceput

AdaS, cat era vacanta in Tunisia? Si cate ore faci cu avionul?
Poate am dat mult pe concediu dar in Romania eu am gasit bilete foarte scumpe si practic ma ajungea mai mult.Iulia, voi unde stati la mare? Parca spuneai ceva de Eforie?
Aici am UAI, avem si mancare si bauturi( si din import), hotelul pe plaja, piscinute pentru copii. Am vrut sa am totul la indemana ca sa nu mai merg pe la alte terase, sa ne gandim ce sa comandam, sa asteptam sa vina papa, etc. Asa, ma duc, imi aleg ceva si gata. Oi gasi eu si ceva bun pe acolo.
Se zice ca vor scadea preturile. Asta e, eu am vrut musai la hotelul asta si ma temeam ca nu o sa mai fie locuri.

AdaS, cam cat te ajunge 7 nopti in Croatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Cami Alexander zice cuvantul mama, asa fara rost, nu neaparat cu un scop anume. Eventual cand il pun in patut si merg in bucatarie il striga mai cu foc dar eu nu vad sa inteleaga ce spune, il spune doar pt ca probabil e cel mai rostit cuvant in casa si auzindu-l pe Alvin toata ziua s-a gandit sa il incerce si el.
Edit:Uite aici doua filmulete scurte.
Nu stiu ce se intampla ca la mine merge foarte greu forumul, sper sa nu fie calculatorul cu bube ca asta imi mai lipsea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

salutare!
Nu am reusit sa-i sincronizez la somn, doarme Dragos, s-a trezit David si mai si maraie, nu stiu de ce!
Ada sotului i s-a pus pata pe Croatia,dar eu nu prea vad planurile astea cu sorti de izbanda, ca el vrea sa plece de la firma la care lucreaza si cine ii va da lui concediu in primele lui luni de angajare, dar il las in pace, ca nu am chef sa ne certam si pe chestii ipotetice, sunt destule cele de zi cu zi
Crengu daca nu vine primavara mai repede sa pot iesi din casa, presimnt o astenie cu deprimare!Si la mine e la fel, peste tot cu David, ca suge, biberon nici nu vrea sa vada, deci dependenta totala de mine!
Claudia multa sanatate lui Stefan!
Iulia sa profitati cat mai mult de iesirea in 2!

David inca se trezeste noaptea la 3 si la 6-7 si isi continua somnul pana la 9-10.In astea 4 luni am avut si eu 2 nopti in care s-a trezit doar la 6, culcat la 22 si eu ca si cateaua lui Pavlov tot m-am trezit, puterea obisnuintei. Oricum la Dragos pana la un an ma trezeam de n ori pe noapte.
Stau uneori si ma gandesc ce-o fi fost in mintea mea sa vreau o diferenta asa de mica intre eiCand unul ma tine de pantaloni si celalalt e in brate ....iti vine sa te tot duci.
Alteori ma felicit ca am avut curajul si nebunia sa fac 2 copii, ca vor creste si va trece si aceasta perioada cumplita, dar tulburator de frumoasa!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui julax

Ada,e mai mult decat bine cat ai dat jos in 3 saptamani.Cu cat dai mai multe kg deodata ,cu atat e mai mare riscul sa ramana pielea lasata.Cred ca foarte bine ca folosesti si creme.Eu nu fac decat un program de 8 minute pentru abdomen(de aproape o luna) si am ung cu ulei de masline de vreo 2-3 ori pe saptamana.una asta am dat aproape un kg.Nu e mult,dar ma bucur ca de cand am nascut am dat putin cate putin kg,mi se pare mai bine decat sa dau deodata prea mult.In plus,nu tin nici eu regim(alptez,in primul rand si 2.nu sunt adepta),doar ca incerc sa ma abtin sa mai mananc seara,eventual ceva f.usor.
Felicitari pentru MAMA rostit de puiul scump

Eu nu am explicat bine, idea e ca 3 kg am dat jos in prima saptamana si restul in cele 2 saptamani, se pare ca nu slabesc constant, de acum probabil vor merge doar cate o suta sau doua de grame pe saptamana si e frustrant cand te chinui atat si nu se prea vad rezultatele. In cea ce priveste crema, e foarte buna dar e exagerat de scumpa nu o sa mi-o pot permite la nesfarsit asa ca momentan am zis pas, o pun deoparte pana mai dau jos vre-o 5-6 kg si o sa o folosesc atunci.

Mergi la inceput

Claudia, ce bine ca e mai bine Stefan, o sa notez si eu medicamentul deocamdata am scapat iarna asta fara raceala dar ma gandesc la anul cand v-a merge Alvin la gradi poate o sa avem nevoie si noi.
Vad ca si voi sunteti nehotarati in legatura cu concediul dar bine ca ne-am gandit din timp pana vine momentul doar ne-om hotara si noi, nu?

Crengu, ce frumos ar fi fost sa mergem impreuna, poate la anul. Pt Tunisia cauta k.a.r.t.a.g.o. t.o.u.r.s., fara puncte, acolo gasesti oferte super si pt Turcia dealtfel si sunt foarte seriosi. In Croatia merita sa mergi pe cont propriu e foarte ieftina cazarea, este un topic si aici pe forum. Marius(de la legislative)a fost cu familia pe cont propriu si in 14-15 zile au cheltuit 800 de euro cu totul.
S-a trezit Alexander revinmai incolo sa nu il trezeasca si pe Alvin.

Mergi la inceput

Uite despre Croatia aici si aici

Si mai am date de traseu daca intereseaza pe cineva cu mare placere.

Mergi la inceput

Am uitat, zsuzsu a fost in Croatia de 2 ori iar avionul pana in Tunisia face 2-3 ore. Din Croatia se poate vizita si Venetia, e la 60 de km de granita.

Mergi la inceput