LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, Nati nu este suc din morcov crud; este din morcov fiert: adik apa in care a fiert morcovul + putin morcov pasat.
Si are asa aspect de suc cu "zdrentze" de morcov in el.

Si eu, dak n-ar fi fost mama'disponibila', as fi dat-o tot la cresa; dar, as fi stat macar 1 an cu ea acasa.
Macar, la cresa au dr, sunt supravegheati; partea nasoala ar fi fost bolile - am si eu o prietena, si exact ca prietena ta, Helene, l-a dat la 1 an si 3 luni (in august) si a stat internat de 4 ori, pan-acum.

Dar cu o bona n-as avea incredere; ar trebui sa-mi montez camere, in toata casa. Cu toata garanatia de la agentie, pana sa-i tragi la raspundere, ti-a facut 'bucata' cu copilul.

Dany, un pentru curajoasa!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Roxanici, ce bine ca nu a mai facut "apa"!!! Hai ca eu cred ca ati scapat de pericol mai ales daca o vei tine si astazi pe regim!

Nicole, este posibil sa fie reactie la vaccin. Cate grade are ? Ce nasol ca nu ai avut intelegere din partea celorlalti parinti.... Din pacate stiu cum este... Aveam si eu o dr. la care ma duceam cu dimitris si stateam la usa ei cate o ora-doua nas-in-nas cu alti copii bolnaviori dar si cu mosi si babe - bolnavi inchipuiti sau nu...
Eu acum sunt norocoasa ca dr. la care sunt acum isi organizeaza timpul foarte bine si chioar respecta orele de programare asa ca de cele mai multe ori cand ajung la ea intru si nu mai sunt altii la usa.
si sanatate multa lui mihaita1 Sper sa nu fie cazul de viroza sau raceala si sa fie doar reactie la vaccin. Infrarizul l-ai facut ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Radu mamii sa cresti mare, sanatos, fericit si frumos!
'Neata la amiaza, zuzici
Multumim pt laude si aprecieri
Cand m-am gandit eu ca nu am invatat-o cuvinte pe Thea, tocmai ma sunase sor'mea sa ma intrebe daca Thea stie sa vorbeasca Ca o prietena de-a ei ii spusese ca baietelul ei stia sa spuna poezii la 1 an Si ea a crezut Da' si io am inceput sa ma gandesc ca nu stie sa spuna nik (in afara de mama, tata si pa). Stateam in pat toti 3 si am inceput sa bat cu palma in saltea si sa-i spun PAT. Si a inceput si ea imediat sa bata cu palmuta si sa spuna PAT
ieri "citea" dintr-o carticica de-a ei si i-am spus CARTE, iar ea a repetat imediat: CATE Dar tre sa-i spun cuvinte despre ceva ce foloseste ea atunci, altfel nu ma baga in seama. Aaa, la ceas a repetat ptc ii place f tare ceasul nostru de perete (in forma de soare).

Ramo ce nasol ca tre sa incepi din sept! u am avut norocul vietii mele si m-am titularizat dupa 2 ani de invatamant si a fost primul an in care s-a scos postul ala si ultimul in care titularizarea era pe o perioada nedeterminata. Acum e pe 4 ani, parca. Dar mie nu-mi place in invatamant si taaare as renunta, dar parca nu as lasa postul ala asa sigur. Daca nu eram titulara nu ma mai intorceam. Incercam altceva.
Am vazut si eu gospodina in actiune, e super haioasa

Noi nu suntem f inalti: tati are 1,75, eu am 1,65, iar Thea are deja 79 cm si 10,700kg Daca o tzine in ritmul asta ne va depasi!

Fetelor va pup pe toate si pe clopotei si ne vedem luni. Plecam la Bucuresti sa luam mobila pt Thea de la Ikea.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!

va astept

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Roxanici, ce bine ca nu a mai facut "apa"!!! Hai ca eu cred ca ati scapat de pericol mai ales daca o vei tine si astazi pe regim!

Nicole, este posibil sa fie reactie la vaccin. Cate grade are ? Ce nasol ca nu ai avut intelegere din partea celorlalti parinti.... Din pacate stiu cum este... Aveam si eu o dr. la care ma duceam cu dimitris si stateam la usa ei cate o ora-doua nas-in-nas cu alti copii bolnaviori dar si cu mosi si babe - bolnavi inchipuiti sau nu...
Eu acum sunt norocoasa ca dr. la care sunt acum isi organizeaza timpul foarte bine si chioar respecta orele de programare asa ca de cele mai multe ori cand ajung la ea intru si nu mai sunt altii la usa.
si sanatate multa lui mihaita1 Sper sa nu fie cazul de viroza sau raceala si sa fie doar reactie la vaccin. Infrarizul l-ai facut ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Da, infrarix am facut. Are 38,2, i-am dat Nurofen, sa vad cum e cand se trezeste. Multumim frumos pt gandurile tale bune

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Elle, pai cresa e pt copiii asa mici, de aia ii zice cresa si nu gradi, nu are cum sa fie prea mic copilul pt cresa.
Cresa e pana la 3 ani iar gradi de la 3 la 6-7 ani.
Si mai degraba l-as lasa intr-o cresa decat cu o bona care nu stiu ce face cu el acasa.Mai ales ca aici nu avem agentii cu bone.

Razvan in septembrie va avea 1 an si 8 luni.Acuma sa vad daca gasesc ca deocamdata am inteles ca sunt ocupate locurile.Mai am de incercat la vreo 2 crese.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Gradinitele particulare primesc dupa 1 an. Pe Marc l-am dat la 1,9 ani si acum ma intreba daca nu-l duc si pe Andrei ca au inceput sa primeasca de la 1 an.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Si eu, dak n-ar fi fost mama'disponibila', as fi dat-o tot la cresa; dar, as fi stat macar 1 an cu ea acasa.
Macar, la cresa au dr, sunt supravegheati; partea nasoala ar fi fost bolile - am si eu o prietena, si exact ca prietena ta, Helene, l-a dat la 1 an si 3 luni (in august) si a stat internat de 4 ori, pan-acum.

Dar cu o bona n-as avea incredere; ar trebui sa-mi montez camere, in toata casa. Cu toata garanatia de la agentie, pana sa-i tragi la raspundere, ti-a facut 'bucata' cu copilul.

Dany, un pentru curajoasa!

Roxana si [b]Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Corect!!! Poate numai de-ar fi o ardeleanca cu frica de Dumnezeu si dragoste neconditionata de copii.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput