LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)
Raspunsuri - Pagina 17
laura_dimitris spune:

RADUCU 

LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII RADUCU DRAGA!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
neata
cine doreste, cine are nevoie .. eu sigur am caci azi-noapte eva s-a gandit sa ma trezeasca de vreo 5 ori .. asta in conditiile in care de o luna jumate doarme snur noaptea, de la 9.30 la 6-7 dimi ..
cred ca de vina sunt incisivii laterali .. sper sa fii fost doar o faza .. si sa n-o tina asa ..
multumesc ptr sfaturile legate de dezinfectant .. ma voi duce la magazin si le voi mirosi pe toate .. m-oi decide eu la unul.
ema uff si pe tine te maraie milan .. imi pare rau. sa le iasa odata dintii ca e tare nasol.
danutza ma bucur ca samburel e bine. tu stai cumintica ca o sa aveti timp suficient sa recuperati. 
monica mama de ce mai stai si tu la job .. nasol .. nu iti poti lua program redus? hai ca sta super clara .. 80 cm .. wow, o lungana. mami tau mai e la tine sau au plecat? pupici la printesa
ramo ce haios e piticul cu balonul .. iar cu telefonul de gat e criminal .. tare dulce-i zulufatul mic!
roxanici cat e de dulce buburuza mica!!!
ai facut bine ca i-ai dat smecta, parerea mea.
shose, laurici ce fetite istete aveti, eu cred ca or sa vorbeasca foarte repede.
anca felicitari lui stefanutz! nu-s dulci cand se pun cu curutzul in sus si se ridica ..
nicole super bilantul de un an!
eliza ce gospodina e emma! cu ocazia asta m-am uitat la toate filmuletele .. cat de dulce cu catelul acela, de mare senzatie, pe bune. si ce impingea pitica la cutia aia .. foarte tare! cum se numeste jucaria aia verde, lunga cu bile si muzica> pare intresanta. mi-a mai placut tunelul catel .. de la ce firma e, daca poti sa-mi spui, te rog. saru-mana!
hai ca iar am scris o placinta .. ![]()
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
laurici am ajuns mai tarziu din cauza programului nocturn al evei .. la 7 m-am trezit .. ![]()
ieri am fost pe la fina noastra, au adus-o acasa de vreo 3 zile .. nashpa e ca tre' sa stea la pat intinsa pana pe 8 martie .. nu are voie sa se dea jos .. am fost si cu eva care a misunat peste tot, a tras de toate .. m-am intors singura cu ea si a stat bine mersi in scaunel .. nu a protestat .. ba chiar cu 5 minute inainte de a ajunge acasa, a adormit ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
ginnette spune:
Neata,
Nati
pt vizionare
Ce bine ca este ok little Fanny!
Si, sred c-o sa fie distractie pe cinste sambata!
Am admirat-o pe Emma; o dulce, cum face ea curatenie si ce bine merge!
LauraD, Ramo
,
Sa vedem cum decurza zi "ostilitatile imprastiate".
Dimineata i-am facut laptele tot in apa de orez.
I-a fiert mama, morcov; o sa-i dea suc de morcov (ca nu cred ca o pacaleste cu ceaiul de menta) de baut.
Iar la pranz, orez + morcov si o sa-i pun acereale cu orez, deasupra - ca altfel n-o sa manance. Nici asa, nu sunt sigura c-o sa vrea.
Si eu m-am gandit ca poate trebuia sa mai astept cu SMECTA, dar m-am gandit s-o iau din pripa; decat s-o las se se-nmoaie prea mult .....
Vom vedea - pe la 10:30 o 'verific' (la tel.)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
Elle, of! Cred ca esti besmetica de somn acum...
I-ai dat cu gel pe gingiute?
si sper sa-i treaca repede!
Roxanici,
Eu cred ca s-a rezolvat problema daca nu a mai facut deloc! Dar daca ii amesteci ceiut de menta cu suc de morcovi nu i-o placea... Sau amestecul rezultat nu este bun pentru stomacel...
La noi este stabilit. Ni s-a schimbat conducerea
Super director general am avut... Acum va veni un tip a carui nevasta mi-a fost director la o sucursala unde am lucrat inainte. Era o tipa foarte desteapta si cu care te puteai intelege, fara fitze si pretentii absurde. Cu ea ma intelegeam foarte bine... Sa vedem ce va fi...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:

RADUCU

La multi ani! Sa fii sanatos, norocos, iubit si fericit!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
ramonab spune:

RADUCU La multi ani!Sa cresti mare, frumos si sanatos si sa ai parte de toate lucrurile bune!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ellenuta spune:
laurici cam da .. am un somn pe mine de zile mari .. eu sper sa fie ok cu noua conducere si sa fie de treaba cum au fost si fostii.
asa ma indispune vremea de afara .. i hate it!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
madalina28 spune:
Nu am apucat sa citesc nimic din urma,sper ca toti clopoteii, mamicile si burticile sunt bine, noi suntem in toi cu pregatirile pt duminica
,azi bag cumparaturi, coafor, maine avem si o aniversare la niste prieteni dragi fetita lor e cu 3 zile mai mica decat Sofia si ca sa ne impacam reciproc fac ei maine.
LA MULTI ANI RADUCU!
si pt maine pt ca nu stiu dc voi apuca sa intru :
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI ALEXANDRU!
LA MULTI ANI ERIC!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ginnette spune:
Helene 
Off, stiu cum e sa fii chiauna - a mai avut si Adela, azi noapte un episod de urlete - 1 min a urlat in continuu - si m-am plimbat prin camera cu ea in brate 
Nici nu stiu cum sa zic, de fina ta; macar, i-au spus ca va fi ok sa ramana garvida? Sanatate multa!
LauraD, am vorbit cu mama; n-a mai facut kk; acu, era in pat (cica sa doarma .. aiurea!) si bombanea pe limba ei si-l mai striga pe 'tataie', din cand in cand.
N-am facut combinatia morcov+menta, dar nu cred c-o sa aiba mai mult succes. Eu sper ca macar, suc de morcov simplu sa bea.
Nasol cu schimbarea conducerii; la noi cel putin, de cate ori se schimba careva prin board, ni se schimba si procedurile de lucru.
Poate, seful tau sa fie si el deschis "la minte", ca nevasta'sa.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela