Pepenasi de iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 3
flo1980 spune:
Buna
Vai Marina ce ati patit! Suparaciosi rau cupii astia, si al meu urla cateodata, tot asa cu pauza de respiratie...
Ileana ce iaurtzel papa gandacelul?
Mda....eu am uitat sa va spun ca am trimis 2 poze la concurs...asa...nu ma astept la nimic...parca la pagina 5 suntem...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
pica1 spune:
Ooka ii zice Cartea sucurilor si este de la editura all. Eu am luat-o din Carrefour, dar am vazut ca o au si la ei pe www.all.ro/default.asp?ecdl=0" target="_blank">site.
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Venim si noi dupa o noapte luuunga, grea si foooarte putin dormita! Azi a fost maraita toata ziua, a plans o gramada si din orice...acu sta la mine in brate si molfaie un ambalaj... Saraca i s-au adunat si dintii si vaccinul, nu-i de mirare...
Nu stiu daca are legatura cu cele de mai sus, dar nu mai mananca fructe!!! Am incercat combinatii diferite, ore diferite si nimic! Deocamdata la legume si carne stam bine...sa vedem azi...
Chiar asa, cu riscul sa va repetati...sorry pt. asta ...ce iaurturi folositi? Ca vreau si eu sa incep sa-i dau. Aaaa, si pot sa-i dau peste de orice fel, sau numai anumite specii?
Gata, my time is up, ca prea se agita, ma duc sa o plimb putin... O zi buna sa aveti!
Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Anilansa spune:
buna
vad ca aseara cam toti strnfii au avut program de maraieli, plansete... din diferite motive... si la oi e greu curge nasucul... si se enerveaza. ma duc sa incec sa il adorm....
.. o zi buna va doresc
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
oanasm spune:
vicky la noi nu sunt, sau nu am vazut eu, pampers de noapte (vad ca pe site-ul pampers din ungaria apar...)..am sa incerc huggies..ca vad ca au elastic la spate (ca si libero)..forma e klumea? adica urmeaza conturul cracilor sau e asa mai patratos ca happy?
boti multam fain ..chestia e ca la 6luni facem pentaximu'...si mai avem si euvaxu'...o doza care nu stiu cand se face..adica dr zice intr-un fel..io stiu altfel.....mno...merci inca o data!
tecky Raluca papacioasa!
kimmy [pap] sa nu te doara capul
dia hang on
no...Raul are gingia umflatzica bine ( sper ca vad bine)...asteptam cu nerabdare dintele
am plecat la mufat
Oana
de Raul
kamelya spune:
salut
Kimmy ptr durere de cap poti sa iei Ketorol,doar daca nu alaptezi eu i-au cand am migrene. sa treaca durerea
dia pe schema mea scrie ca sa-i dau iaurt Danone,dar am o pritena care ii da la bebeu Tnuva
pepenasi maraiti
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
flo1980 spune:
Se poate da peste slab, gen salau, pastrav...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
mcoca spune:
Oana, da, Huggies au forma anatomica, dar usor diferita de pampers. Dar daca nu iei baby dry (care exista la amandoua marcile), tot degeaba. Mie mi se pare ca sunt la fel calitativ. Alte scutece nu am folosit.
Vicky si Maya (27.06.2008)
boticelina spune:
Libero rules nene !!!!! Dupa ce le-am incercat pe toate am ramas la astea si sunt ultra multumita. Si eu pateam la fel ca Iriss si Capri, Garga facea (si inca mai face) f moale, avea mereu marginile de la body kakalite. Am incercat Pampers, Happy, Huggies, doar Libero au trecut testul cu kakacioasa mica.
Si acum, dupa ce ca oricum erau faine, acum sunt si mai si, le-au imbunatatit, inainte aveau elastic la spate, acum au si elastic la spate si toata laterala care vine peste sold e elastica, nu stiu cum sa esplic, sunt cam ca chiloteii de training...
Dezavantaj - nu se gasesc peste tot...
Monica si gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Serenity90 spune:
Buna ziua fetele!
Noi azi fuseram la controlul de 5 lunite...avem 7kg in cap..66 de cm...
S-a suparat doftora pe mn ca i-am dat mar cu biscuite fara sa-mi zica ea...si a zis sa nu-i mai dau, dar mi-a zis sa incep sa-i fac supita...cu piept de pui...dar!!! nu cred ca o sa renunt la marul cu biscuite, pentruca lu Raducu ii place mult de tot...defapt, cred k e dependent de mar
Nu stiu ce sa fac...voi ce ma sfatuiti...???
In rest el e bine...Mi-a mai zis sa nu-l tin in fund decat de la 6 luni..dar ce sa fac daca el nu vrea sa stea altfel??sa-l las pe spate sa planga...si pana la urma...chiar daca as vrea nu as putea k se ridica singur...pana meaaaaaaaa!!!
Spuneti-mi si mie o treaba..o chestie..ce sa fac?
Va pup
Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic