Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
Asa raspundem la intrebarile zilei:
1. Anca doarme seara de la 21.00- 07.00 dimineata + 1h, 1h30 la gradinita.
Deci, 11h-11h30.
2. Cu carnea nu se omoara, e innebunita dupa paste.
Eu n-o mai urmaresc asa cu mancarea, important e sa manance.
Unt nu mananca decat cu paine, in piure etc.
Mananca fructe taiate feliute, struguri, pepene, banana, portocale.
3. Tocmai i-am 'upgradat' camera, are de toate, si birou, si pat de 1 pers.
Poate sa mearga si la scoala
si sa isi aduca si prieteni sa doarma cu ea.![]()
Liliana, nici Victor, baietelul meu mai mare nu a facut si nu face kk decat acasa. Asta este.
La baie se duce singura de obicei, altadata mai tipa dupa ajutor.
tot asa dupa inspiratie face 'avec colac' sau 'sans colac'.![]()
Se sterge singura, isi ridica pantalonii/colantii, vine si ne anunta ca a 'terminat'.
Mihaela, bafta la renovat.
Noi i-am luat mobila Ancutei de la Ikea.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
godzila spune:
Mda, deci sa nu ma stresez. Fii-mea mananca carne la greu intr-o zi sau deloc in alta. Si ei ii plac pastele...in Italia baga in ea absolut orice fel de paste si sosuri. In general mananca orice, nu am pb cu ea...nu face mofturi sau nu prea am tinut cont de ele.
Iulica face si la oala si la wc fara reductor, se sterge singurica sau deloc
si ma supar pe ea ca nu imi spune cand face kk caci de, trebuie sa o spal. Daca as avea bideu sigur s-ar fi spalat si singura...asa ii e greu sa se urce pe cada.
Liliana la gradi in gen sunt toalete de pitici, nu prea samana cu wc-urile normale si e posibilsa nu fie pb...sau vb Cristinei face acasa.
Si o alta intrebare "grea"..cam cate kg mai au copiii vostrii? Ca a mea e manechin. Numa 14 juma.
Iulia e in pas cu gradi. A racit de ieri si nu am mai dus-o. De fapt toti suntem varza. Sper maine sa reia activit.
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
liliana_28 spune:
pai la gradi sigur au wc-uri mici dar, daca nu are olita......nu face.
Binenteles ca seara cere olita.
Al meu are 17 kg. Mama imi zice mereu ca a slabit copilul. Saracutl a slabit ca s-a lungit.
De mancat nu am nici eu probleme cu el. Seamana cu tasu. Mananca orice fara exceptie. Eu sunt mai sclifosita, ei......baga mare.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miflore Ana are 14.700kg! ![]() Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
Deci inca un fotomodel...M-am "linistit"

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
dana_lucia spune:
Buna seara piticodrom!
Raspund si eu la intrebarea cu carnea ca pe asta am omis-o
, Alberto maninca zilnic minimum o masa cu carne! Ii place mult si pestele dar daca are la o masa peste nu ii scot carnea de la alta masa.
Vera, ai intrebat de greutate la fetite probabil, manechini ce mai. Iulia
, Ana Maria
de la Alberto!![]()
Totusi sa scriu si eu greutatea lui Alberto care nu e deloc gras pare doar bine facut
, si cum greutatea e direct legata de inaltime sa incep: la 1.17 m inaltime nazdravanul meu are cam 23.5 kg.
O seara frumoasa tuturor,
Dana Lucia si
Alberto
w3d spune:
Buna Zanelor 
Se pare si eu o iau pe urmele sotiei... scriu mai rar, adevarul este, am facut cont si din acest motiv... poate o stimuleaza sa mai scrie
. Acum stam amandoi pe forum si citim unul la altul
.
Sa raspundem si noi la intrebari.
Mayanna doarme de la 21.30-22.00 la 7.30-8.00 si la gradinita dorm in jur de 1.30. In weekend in schimb dupamasa doarme 3 ore
. Se pare acumuleaza oboseala in timpul saptamani. In medie tot in jur de 11 ore si ceva.
Cu mancarea cred ca e bine... La gradinita au mic dejun si pranz... meniul il primim pe mail de la gradi si pare un meniu echilibrat in toate si mananaca tot acolo. Mayanna pana la aproape spre 3 ani manca in fiecare dupamasa, la gustare, cate un iaurt. Acum sa nici nu vada iaurtul. seara o cana de lapte. Cu fructele ne inpacam moderat, manca cam tot ce-i dam, bananele ii plac f mult. Cu carnea nici ea nu se omoara.
Noi mergem inainte cu olita... felicitari pt cei care se descurca singuri... la gradinita au wc pt copii.
Mayanna are in jur de 17 kg si inaltime 1 m si ceva (1-2 cm).
Daca am gresit cu ceva date o sa o pun pe Cri sa posteze corecturile ![]()
mary ilie spune:
Buna tuturor!
DANA LUCIA felicitari pentru Alberto ma bucur ca vrea sa mearga la scoala!Si ce dimensiuni impresionante, e sigur "uriasul piticodromului" Bravo Alberto!![]()
La Andrei la gradi circula virusul de varicela, au facut unii copii din grupa lui inca de saptamana trecuta, Andrei inca nu, dar mai e timp, dupa cum s-a exprimat pediatrul.![]()
Asteptam cu nerabdare serbarea de Carnaval care va fi mai spre sfarsitul lunii, sper sa ajunga costumul de Superman pana atunci ,ca l-am comandat pe net.
Abia am terminat tratamentul cu antibiotic, asa ca momentan e bine.
Miercuri a fost la gradi un fel de sedinta cu parintii, au chemat parintii pe rand, la 10 minute distanta, in asa fel incat sa se discute cu fiecare separat, mi-au arata ce a lucrat Andrei, si mi-au dat o evaluare facuta de educatoare, legata de motricitate, socializare, atentie , vocabular, etc.Ca aspect negativ mi-au spus doar ca e egocentric.
Am ramas uimita de cat de multe chestii reusesc sa faca cu copii, multe, multe planse de tot felul lipit, colorat, decupat,pictat, lucrat pe carti, una de jocuri logice, una de engleza, una de religie, scris pe un caiet special, de fapt literele sunt punctate si ei unesc punctele si invata sa recunoasca litera respectiva care e asociata si unui desen pe care ei il coloreaza.Si copilul chiar a participat la tot ce mi-au aratat, pe carticele si caiet mi-a aratat chiar Andrei si era foarte mandru de ce a facut.
Vad ca vorbiti de orele de somn, Andrei doarme tot in jur de 11 ore pe zi.Si el doarme mai mult in weekend.
De mancat mananca bine uneori, uneori nu, acum avem o faza de inapetenta dupa antibiotic, asa ca...rabdare.Am probleme cu Andrei ca imi refuza anumite feluri de mancare si nu reusesc nici macar sa-l fac sa guste.Sunt multumita ca cere zilnic supa sau ciorba si mananca bine carnita de pui si peste.Pastele sunt preferate si de Andrei de cate ori ii e foame cere paste. Fructe nu prea mananca, doar mar si banana, compot de piersici si portocale facute suc.
Andrei are intre 17-18 kg si 1,03 cm sau poate a mai crescut ca l-am masurat acum vreo 2 luni.
Si piciul meu evita sa faca kk la gradi, la inceput facea, apoi mi-a povestit ca au ras doi baietei de el ca mirosea urat la baie si de atunci face numai acasa, si e destul de independent, ma cheama cand nu reuseste sa se dezbrace singur in timp util, de obicei cand are pantaloni cu capse sau fermoar, altfel merge singur la baie , se sterge singur, trage apa singur, dar de multe ori uita, se grabeste sa se intoarca la joaca.
Si foloseste wc-ul, olita am folosit putina vreme.
Eu inca ii mai pun pampers noaptea, dar deja sunt 2 luni cred de cand nu mai face pipi in el, vad ca a inceput sa se trezeasca si noaptea sa mearga la pipi si fuge la baie chiar daca are pampers.
Cred ca ar trebui deja sa-l las fara.
mary ilie spune:
MIFLORICICO la mine ploua cu galeata de azi dimineata.![]()
Si weekendul se anunta la fel de gri.
Sper ca la voi sa fie mult soare!

Ana Maria