Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
Doloress spune:
Fetelor ce e la noi aici, n-ati vazut in viata voastra! De dimineata tot ninge viscolit, al meu sot a stat jumatate de ora sa scoata masina din nameti, au mai trecut si astia cu plugurile si au ingropat-o de tot in zapada. A zis ca nici nu se vede la 1 m in fata, nici nu poti deschide ochii ca te izbeste in fata viscolul. Welcome to Canada! 
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Adriana_78 spune:
Doloress, si mai trebuie sa mearga sotul la serviciu?
Imi amintesc ca pe vremuri cand dadea o zapada mare-mare (da sigur nu asa mare ca in Canada), se inchideau scolile etc - - ce bucurie pe noi atunci![]()
Am vazut poze cu cei trei mici forumnisti (Sara, Robert si Radu) si pe Mara (Cleo)- tare mi-a placut poza in care sta serioasa in fundulet (e cu rochita aia visinie) si pe Julia cea umblareata - toti niste copii frumosi.
Gabitzam, eu sunt, din pacate, obisnuita cu loviturile. Lara e campioana la sarituri, topaieli -> cazaturi=lovituri.
sa-i treaca repede; banuiesc ca pe el nu-l deranjeaza
Alsyh, succes! sper sa-si gaseasca sotul rapid ceva
Mai dda cum e cu motul asta? ce faci daca n-are copilul par? vin si nasii copilului? sau mai cine? cum se desfasoara?
Aaa ... parca la fete se rupe turta - Cleo, te-ai scos cu fifita ta
Si acum se aleg alea 3 obiecte sau cand?
Adriana
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Andrei a alergat ca bezmeticul prin casa, cum face ca de obicei, s-a impiedicat si a dat cu obrazul/ochiul de o margine de taburet, s-a invinetit de zici ca i-a tras cineva una. ![]() Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Andreiutzu sa-i treaca.Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 missP, nu il clatesc. Adica nu la dush. Adica shamponez cu mana mea pe spatele cupilului, apoi dau si pe alea 3 fire de par din cap, si o intorc sa faca o semi pluta pe spate, si cu 2 mishcari am scos tot shamponelu din par. Am un singur produs de bebei: 2 in 1: shampon+gel de corp. Sper ca ai priceput. retetele tale is prea sofisticate pt mine Cand fac piureu de legume, adaug la nivelul final, de blendurit, 1 linguritsa din carnitsa deja facuta. A, si carnea o fac tot timpu separat: cand imi aduce verisoara de la Tulcea o gaina de tsara veritabila, o innec in oala si fierb bine. 2-3 ore. scot pieptul si blenduresc si pun intr-un recipient in congelator. Asha am un recipient cu carne de gaina tocata, 1 cu ficatsei fierti si tocati. Functie de ce am chef. Deci am carne pt 1-2 sapt. pregatita. gata noapte buna cupii!! P.S. la mine am scapat la crizele babelor cu tunsul. Nu are fiica mea par nici de tuns la botez, nici de mots - care e acush. Show o fo in timpu sarcinii, cand se banuia ca asteptam baiat. Am zis, f. calm, socrilor ca io nasc cu dr Hamid, si il rog dupa nastere de o circumcizie. Va imaginati ce crize au aparut. Ca se gandeau ca dr asta chiar se baga!! ba chiar socrul meu se apucase sa vb cu nu stiu cine, care cica ar fi lucrat in spitalul Filantropia. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii |
Si eu tot asa fac mancarica numa' ca ma caznesc zilnic sa fierb cate o bucatica de piept de gaina. Cred ca o sa trec si eu la congelarea carnitzei gata fierte. Tu cum ai congelat-o ? In tavita de-aia de gheata ca sa ai portii mici ?
Ce tare faza cu circumcizia !
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
cleo78 spune:
niatsa
aveti 1 singura shansa sa ghiciti cine m-a trezit. Si nu, nu va luati de pisica, e nevinovata.
danicris, o pun intr-un paharel de plastic. Fiind deja tocata, o las asha, pufoasa, asa ca pot scobi usor in ea dupa o linguritsa de carne, 2,3, cat pun la piureu de legume pt 2-3 zile.
doloress, asha e cand schimbi viatsa/oamenii. Pana te integrezi in sistem, accepti orice job, pana te obisnuiesti cu oamenii, pashii, ai experientsa (pe care apoi o mai umfli in cv cateva luni...sau pana ai si pe jobu nr2). Ehe, ce vremuri, imi aduc aminte cand am venit in Buc. m-am angajat la primii care m-au chemat, in nici o sapt venita aici. Moaaama, si 2 luni juma cat am rezistat, veneam seara pe jos, bocind, ca era o madam Dobos care stia sa ma jigneasca non stop. Si lcuram 10 ore pe zi, inclusiv sambata, pt nici 90 dolari. M-am facut io rea, mi-amj dat demisia, in 2-3 sapt mi-am gasit alt job. Si prajtura/tort Dobos nu am mai suportat.
Ideea e sa ai putere (sau cohones) sa treci peste asta, sa faci un pas mai departe si sa nu te doboare de tot situatia. Pentru fiecare este un loc, putina rabdare sa il cauti, ca nu te cauta el pe tine.
gabitzam, adriana, ce ne ashteapta si pe noi cu cazaturile.... si nici nu poti sa le neglijezi, ca exista riscuri. Dar sa nu devenim paranoice...cupiii mici sunt mult mai rezistenti.
magnetism, multa sanatate si insanatoshire grabnica. Uite, si puiul e intelegator...
adriana, si io imi aduc aminte de cupilarie, cand am inceput scoala pe 3 febr, ca a fo o iarna grea,grea. Eram la tsara, iesheam din casa prin tunel de zapada.... ei, dar asta era la tsara , unde se atarna harta in cui. SI mai aveam si viscol, ca pe acolo intra crivatsu in tsara, vine de la rushi! si aveam 2 fulare, unu la gura si unu pe sub guler sa il tina sus. Si imi inghetsau mucii in nas, cu tot cu fular. si zicea un vecin: asta noapte: - 26 gr.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
Dupa ce a luat-o Andrei la picior singur, dupa 1 an, mai mereu avea o vanataie pe undeva, de ziceai ca batem copilul. Lua mereu dulapurile, peretele, colturi de scaune. Iar toata vara cat mergea in parc cu bona, era buba linga vanataie. Dar asa se fac ei mari
Am in casa mereu Hepathrombin pt. vanatai. Repejor iau ceva de la frigider si pun pe lovitura cand se poate. In rucsacul bonei cu care ieseau afara aveau un spray de la Urgo care se facea un fel de pansament pelicula. Si un tub de Bepanthene Plus. Si plasturi
Baieteii sunt tare nazdravani si mereu fac boacane, dar stiu si fetite cam tot asa
Dupa cum zice si Adriana ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mi_bebelina spune:
Buna dimineta si de la noi!

Patrick, Eliza Elena, Sara Maria, Ioan Teodor sa fiti sanatosi, papaciosi si cumintei!
Mai fetelor eu nu inteleg o chestiune….fata mea se foieste in tot patutul, o asez de 4-5 ori pe noapte in pozitia initiala…..oare sa fie de vina sacul de dormit? Adica poate simte ca nu are loc si din cauza asta sa tot incerce sa iasa din el?Voi ati patit asa?
Eu carnita de la gaina o fac asa: fierb toata gaina, o dezosez(nu folosesc doar pieptul), apoi o inghet in portii mici, ca sa ma de 2-3 ori de facut din ea. Nu o blenduiesc inainte. Cand scot legumele sa le fierb, atunci trantesc si cateva fasii de carne inghetata si in final blenduiesc totul. Am uitat sa va zic, ieri a mancat fata mea toate legumele cu carnita: fasole verde, cartof, o rosie, carne de pui si marar tocat…..Dar dupa 4 ore n-a mai vrut sa pape iaurt cu banana, nici macar n-a vrut sa guste. Asa ca de la 4 pana la 10 seara n-a papat nimic.
Alysh, success sa-si gaseasca sotul ceva mai bun de lucru….
Adriana 78, da, la fete se rupe turta dar parca ii si taie ceva acolo cateva firicele de par. Nasa stiu ca vine, il imbraca pe copil din cap pana-n picioare, ii pune pe o tava diverse chestii, el allege, se rupe turta deasupra capului, se taie si un picot de par si apoi….se incepe petrecerea. Asta imi amintesc de cand a fost mama nasa.
Gabitzam,
Andrutzu(pe fratele meu tot Andrei il cheama si asa
il alint si acum, chiar daca are 21 de ani) sa fie mai cuminte.
Dollores, brrrr……da naspa vreme mai e acolo la voi! Eu de-abia astept sa se mai incalzeasca la noi, san u mai ploua ca sa incepem plimbareala iar prin parc.
Miss, ai scris ditamai mesajul si ma uitam poate imi scrii si mie ceva……ei lasa ca mi-am scos parleala, ai confundat-o pe Dariuta de Micaela cu Deliuta ha!
M-am scos!Oricum ele cam seamana, mai ales la capitolul “mancare”….subcapitolul “refuz categoric”. Si sa-ti traiasaca sotul , sa fiti fericiti amantrei.
Magdone, felicitari pentru kilogramul pierdut. Si mie imi arata ca am dat jos 2, dar mai astept ca sa ma conving, ma mai cantaresc vreo 3 zile si apoi o sa ma bucur.
Cris, bine ai venit printre noi! Daca nu esti sigura ce si cum cu cazatura, fuga la dr…..pe incercate, te linistesti!
Belleane, sa ne spui si noua cum prepare spanacul! I-as face si eu lui Mofturici a mea.
Micaela…….daca ti-o iau pe Dariuta, poate o vrei pe Deliuta, dar … nici n-o sa bagi de seama schimbul.![]()
Simonacip, da ma, ma iau de mana cu Andreap.
De fapt Deliuta a prins de la Sara ce si cum cu mancarea, cert e ca a intrecut-o in refuzuri.
Aldaesme, felicitari pentru MO. Si noi tot pentru incalzit…..am incercat acum cativa anis a fac o prajitura cu visine si tot vedeam ca nu se face la suprafata, am maid at cateva minute, iar, iar si iar pana arata bine……dar inauntru era carbonizata. 
Cand am taiat-o, a trebuit sa deschid taoet geamurile ca ne-am umpolut de fum. Asa ca MO e bun pentru incalzit, pentru dezghetat si sterilizat bibi. Atat.
Lilly, foarte scumpica Julia cum merge ea in 4 labute.
Reallaura, insanatosire grabnica. Las-o pe soacra sa vorbeasca……daca ar sta 3 zile cu copilul sa vada exact cum se pune problema la masa, n-ar mai zice…..
Iulia, ce de chestii ti-a dat medicul. Sa te faci bine si, n-ai incotro, de-acum sa porti manusi la orice….
Alina_Anto, felicitari pentru slujba sotului!
Hai ca m-am intins….fug la trebi!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
simonacip spune:
Neata repede si de la noi
Pup Mirci, Iasmi si nu mai stiu, mai era cineva bolnavior...Belleane, fetitza ta?? Pup toti, insanatosire grabnica
La fel, pupic lui Andreoti pe okisorul umflat...oof, stim si noi, Gabitzam, mereu am avut probleme d-astea. Trece o vinataie vine alta...
Ylari, dificila situatie aveti, dar vorba fetelor, trece si va faceti si voi un locsor al vostru
Cris, bine ai venit. UN SFAT - cind vomita nu-i da macar 2 ore nimic sa pape, ca de aceea a vomitat iar si iar. Abia dupa 2 ore da-i, dar dc e vreo problema la stomcel (pt ca eu nu cred ca e de la cazatura), insista pe hidratere. Oricum, greu le poti da mincarica cind sunt cu stomacelul. Sanatate multa si voua...
Doloress, Magdone, Stefany, ce vreme naspa...Ptiuuu, ce bine ca nu locuiesc printr-o tara d-asta friguroasa...Nu stiu ce m-as face, eu sunt dependenta de soare.Suces cu seviciile si voua!
Alysh, draga mea, sper sa se angajeze repede Stef, sa scapati de grija asta.
Mi_bebelina, sa stii ca si Matei se foieste noaptea, se perpeleste, pe burta, pe spate, pe perna mea, mereu stau sa-l aranjez sa doarma mai bine..Si nu e in sac de dormit
Lilly ti-am vazut minunea umblatoare
Cleo, asa-mi plac mesajele tale, ma binedispun mereu. Sunt cu un zimbet in coltul gurii si astept nastrusnicia![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Ahh, LMA, scumpei Lizuca, sa creasca mare si sanatoasa ca frumoasa este tare.
Pupam si mamica ei draga.
LMA si celorlalti nascuti astazi Sara Maria si Ioan Teodor!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mi_bebelina spune:
Stiam eu ca am uitat ceva
. Inais, multa sanatate Iasminutei!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza