Timisoara, Impreuna!(137) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

io mi-s d'acord. trebe sa ne vedem.

si daca vin si duamnele astea selecte, nu ne suparam, nu?

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

cu snitele batute cu tot, numa'

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare. Am si eu nevoie de pumni sransi maine dimineata, Lori trebuie sa faca o electrocardiograma, ca se aude iarasi suflul acela la inimioara. maine la 9.00 ... in rest toate is cam bleumarin asa ca nici nu le mai insir.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna gagix...

Bey, si eu am scris azi de intalneala, pe we viitor, iar acum m-am apucat sa colorez frumos un anunt mare, ca sambata in 14 febr, bagam intalneala, dar...e ziua indragostitilor...io una nu am nici o problema... pot veni, dar sa vedem ce zic fetele...daca nu eventual vineri , dar seara? ce ziceti?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

da' ce...noi nu ne mai iubim?! toate la gramada?!

Mergi la inceput

hai Danutza, tinem pumnii, hai ca o sa fie bine Lori!!

Mergi la inceput

Maria, izact asta vroiam sa zic si io... ca ne iubim de numa, noi intre noi... indragostitelor ce sunteti!

asa ca, ne vedem in 14 febr, la o coasta rumenita...

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

io zic sa rezervam parteru, ca acu doo zile era full de tot

no buun, se deschide sezonu
si luam o tava din aia babana si pentru Aiducu, huh - merge zapa?!
cum fost Kissy azi?

Mergi la inceput

Pai sa vedem cate fete vin, totalu... si facem rezervare, clar...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dana scumpa maine tinem pumnii si pana nu bagi rezultat nu ii desclestez va fi bine , Doamne Ajuta!

Vad ca reustul a mancat mancare stricata rau ... pfffff ce puteeeee ... cred ca nu am ajuns in baie azi ... , dar va zic ca fara rezervare in 14 sa nu va aventurati la coaste , nop , cat despre platoul pt mine , neeeeeeeeh , sunt prea unsuroase si prea dulci , ceva mai light nu estem?

Kissy cu tot raul a luat tratamentul , dragostea mica nu a indraznit sa vomite , toata ziua i-am dat regim dar asa cate putin putin de tot si apa la fel si spre seara zice ca ar vrea sa manance mai mult ca ea crede ca de la foame ii este rau , acum deja face sa nu mai zic ca iar a avut nevoie de flexula si pana sa inceapa sa trambiteze flexula era in vena si curgea sangele garla si ea fericita nevoie mare si mergea trompetica

Va pupez , io merg sa dau cu capul de ceva ca il simt ...

Aida ... 5+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput