mama tripletilor - sentinta atacata

mama tripletilor - sentinta atacata | Autor: beshter

Link direct la acest mesaj

Sentinta favorabila primita de Ionela Danciu in instanta de la Alba va fi revizuita. Motivul? www.cotidianul.ro/mama_tripletilor_intoarsa_in_justitie-71494.html" target="_blank">Iata-l.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

pai..cum altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

tipic romanesc...halal justitie...

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Pacat...pacat...pacat...
Bataie de joc la adresa mamelor cu sarcini multiple...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Probabil normal pentru aceaszta tara, ar fi sa o amendeze pe femeie! Cum si-a permis sa nasca! si culmea si 3 copii odata?! Unde se crede?! Aici e Romania, Proshtii (ca sa nu le zic altfel) fac legea

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Probabil era mai normal pt cei ce fac legea ,ca mama sa-si dea copiii la orfelinat.Acolo veneau 3 asistente maternale, luau copiii, iar statul ar fi platit fiecarei asistente in parte ,mult mai multi bani decat i-ar fi dat mamicii cu tripleti timp de 2 ani,pentru ca acesti copii trebuie sustinuti pana la implinirea varstei de 18 ani ,plus CAS-ul pentru 3 persoane,si de ce nu ,dupa multi ani 3 pensii.
Of Of, mai mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Tocmai am vazut stirea la ProTv,reluata.Rusine sa le fie celor care isi bat joc de biata mama!

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

In Romania mori de nervi cu dreptatea in mana!!! Din pacate sistemul judiciar lasa de dorit......
Am vazut si eu la tv pe acasa .... cum o batranica de 56 ani parca, a fost condamnata la 7 luni inchisoare, pentru ca a smuls 2 tarusi de pe proprietatea ei .... dar care se pare ca era in litigiu...de asta ce ziceti?
Sa ne spuna si noua un justitiar, cum reuseste mami cu 3 tripleti .... sa puna un pampers la 3 bebe

Numai bine !

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mondor

o batranica de 56 ani parca

Total off topic, dar - totusi - o batranica de 56 de ani? Cred ca mai are cel putin 20-25 de ani pana la statutul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

totusi nu putem face nimic concret ?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

mandra mi-s de tara mea...

Mergi la inceput