concurs Recunoaste sunetul
NU pot participa la concurs,nu imi apare nici o casuta in care sa pot raspunde si eu.De ce oare,apare etapa activa si tot nu pot sa scriu raspunsul As vrea un pic de ajutor,oare gresasc cu ceva?
Raspunsuri
marius spune:
Cred ca nu ai citit Regulamentul in acest sens.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1232
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andacos spune:
Dar ce-i care au inca moderare,pot raspunde la concurs?
Adica pe forum ca sa posteze trebuie sa fie moderatzi si la concurs nu?
hiar sunt curioasa!
Dana
marius spune:
Orice utilizator logat indiferent de data inscrierii si/sau de numarul de mesaje este considerat de sistem ca user cu status activ adica login. Alocarea dreptului de raspuns este aleatorie pentru orice user login in acel moment. Nu are legatura cu moderarea care este un alt script ca sa ma exprim asa.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Orice utilizator logat indiferent de data inscrierii si/sau de numarul de mesaje este considerat de sistem ca user cu status activ adica login. Alocarea dreptului de raspuns este aleatorie pentru orice user login in acel moment. Nu are legatura cu moderarea care este un alt script ca sa ma exprim asa. Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Multzumesc!
Poate ne spui ceva si la subiectul cu funtzionarea forumului!
Dana
alidascalu spune:
Fara suparare am citit acest regulament de mai multe ori si tot nu inteleg de cand si pana cand e valabil concursu,de cand se poate raspunde si cand sunt alesi cei ultimi 20 de utilizatori sa raspunda. Sincer intru de multe zile in urma si imi apare in pagina de concurs acelasi lucru ca nu toti cei selectati nu au raspuns.Ce inseamna asta ca noi ceilalti numai avem nici o sansa pana la anu ce vine!!
marius spune:
extras:
O data pe ora, platforma desprecopii.com ofera posibilitatea unui membru activ sa raspunda la intrebare. Acest membru este selectat automat dintre membrii prezenti in acel moment pe forum. Deci in mod teoretic, in fiecare zi se vor primi 24 de raspunsuri. Dupa 30 de zile, daca nu s-a descoperit inca solutia concursului, se va mari rata de raspuns la 3 raspunsuri pe ora, si vom incepe sa oferim tot felul de indicii ajutatoare.
Ce fac daca banuiesc raspunsul dar nu am sansa sa raspund (nu sunt selectat de sistem)?
Nu poti sa faci nimic. Poti insa sa-ti maresti sansa de a fi selectat de sistem daca stai mai mult pe forum.
Pagina legislativa
CorinaDani spune:
sunt foarte suparata !!!
am fost selectata sa raspund la concurs, in timp ce vizualizam rapsunsurile gresite, a disparut "trifoiasul" si caseta in care puteam sa raspund - ce se intampla ? s-a transmis automat ? in lista celor selectati apare ca am raspuns la 12:57, ceea ce nu este corect, n-am apucat sa scriu nimic in caseta, daramite sa mai si trimit rapsunsul...
dintre membrii selectati sa raspunda astazi, intre 4:59 si 13:01, doar 3 au raspuns, restul apar fara raspuns...
marius spune:
Trebuia sa raspunzi in momentul in care a aparut trifoiasul. Tehnic discutand daca ai stat sa vizualizezi raspunsurile e normal ca a expirat timpul. Atunci cand apare daca scrii si trimiti in mod sigur se inregistreaza.
Pagina legislativa