Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

kay,cred ca a facut devoska o vraja si a trimis soacra la tine...nu pe a ei ,pe a ta
o fi vreo coalitie a soacrelor?!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

surpriza mea, asteptata toaaaata ziua a fost

Ta-daaa :

a venit acasa, eu cocotata pe caneapea, plina de speranta si cu lacrima jucandu-mi in coltul ochiului de emotie si astept sa intre in casa, astept sa se descalte, liniste, eu ascult atent daca fosneste ceva si cand intra pe usa... fericirea mea : soacra-mea

va , ma duc sa-mi ascut cutitul, organu mananca popcorn si eu moooorrrr pe langa el de pofta, si n-am voie, ca tin regimu nenorocit

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

asta da surpriza! precis slabesti cat sta la tine soacra!
doamne, barbatii astia...uneori...., mancai'ar mama!

hai ca n-o fi chiar asa rau...sta mult? a mea n'a stat decat 2 (doua) luni!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

kari, nu sufar, ca a fost doar in vizita a plecat in 30 min a fost in vizita, ca avem evenimente in familie, etc... si sta la o ruda.

fetele dragi !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

hai ca ma exprim foarte prost, e de foame ...

problema a fost ca ma asteptam sa aduca cine stie ce lucru maret, flori de nu poate sa le tina in brate, etc... clipeam gales si asteptam... soacra...

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Buna surpriza, excelenta as putea spune!! N-ai cum sa nu-i iubesti cand fac chestii d-astea!!

Mergi la inceput

Madamo, razi tu, razi... da cand ti-o veni si tie randu... ce-o sa mai radem si noi

S

Mergi la inceput

Bai, eu rad, ca nicio soacra n-are cum sa o ia pe mama in materie de urlete, pretentii si curatenie . Stau cu ea de 22 de ani, ma caleste in fiecare zi pentru momentul cu soacra ... si cred ca o sa o imbratisez de fericire cand oi cunoaste-o!

Mergi la inceput

Ca sa vedeti cam cum e: ieri n-am fost acasa sa dau de mancare cainelui la pranz. Ma suna dispearata si incepe sa urle ingrozitor in telefon ca unde sunt si de ce nu a mancat catelul. Ii explic ca mai am si eu TREABA si imi inchide telefonul. Deci: ea suna, ea urla, ea inchide. Partea buna e ca de ieri nu-mi vorbeste. E suparata, ce stiti voi?! Si e atat de bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Vai de mine, n-a mai fost asa de liniste 2 zile consecutiv cred ca de cand m-am nascut . Asa ca nu va mai plangeti de soacre ca v-o trimit pe mama o saptamana si va lecuiti pe viata

Mergi la inceput

Citat:

[quote]citat din mesajul lui kay

va , ma duc sa-mi ascut cutitul, organu mananca popcorn si eu moooorrrr pe langa el de pofta, si n-am voie, ca tin regimu nenorocit

Probleme cu regimul? Ei, afla ca eu-s in total asentiment cu barbatul tau in privinta floricelelor.. sunt cu castronul in stanga, pomelo-ul in dreapta si filmul in fata . Maine o arata cantarul cu 100 de grame mai mult, dar nu-i panica , nu egaleaza nimic placerea unei portii de floricele la un film seara . Plus ca ... nu au asa de multe calorii, am cercetat si eu cutia ... o portie sau doua au in jur de 100 de calorii adicatelea cat avem noi voie. Hai ca ma intind, filmu' asteapta, testele sa MOARA, revin intr-o ora si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:

[quote]citat din mesajul lui kay

Probleme cu regimul? Ei, afla ca eu-s in total asentiment cu barbatul tau in privinta floricelelor.. sunt cu castronul in stanga, pomelo-ul in dreapta si filmul in fata . Maine o arata cantarul cu 100 de grame mai mult, dar nu-i panica , nu egaleaza nimic placerea unei portii de floricele la un film seara . Plus ca ... nu au asa de multe calorii, am cercetat si eu cutia ... o portie sau doua au in jur de 100 de calorii adicatelea cat avem noi voie. Hai ca ma intind, filmu' asteapta, testele sa MOARA, revin intr-o ora si ceva

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

eheeee,chiar nimic?!
ia mai gandeste-te

mai da Gabita noastra ce-o fi patit?
gabi
misha

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput