Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 Eu chiar vreau sa stiu de ce s-a suparat Cadana. Pai si ce e cu Tantza? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
si noi vrem sa stim,dar nu vor sa ne zica...ma bucur ca esti mai bine cu moralul,asta este imbucurator!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
VRETI SA MA AJUTATI?VRETI SA-MI DATI PUTERE?
Sa vina,atunci OANA si cu TANTZA sa spuna ce s-a intamplat !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 VRETI SA MA AJUTATI?VRETI SA-MI DATI PUTERE? Sa vina,atunci OANA si cu TANTZA sa spuna ce s-a intamplat ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
sa vina sa vina...Gabi are nevoie de putere
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 VRETI SA MA AJUTATI?VRETI SA-MI DATI PUTERE? Sa vina,atunci OANA si cu TANTZA sa spuna ce s-a intamplat ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
noi am vrea dar daca ele au preferat varianta asta...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
iaca io nu accept!
Sa vina la raport !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
S-a declansat alarma! Capitol nou! ![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
acu' sa citesc si io din urma ![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor