Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

De mult tot vroiam sa spun si am tot uitat - referitor la spaltul bebelui in cada mare cu parintii. Daca in cazul baietilor nu am probleme, la fetite am oarece rezerve...din motive de igiena ( stiti vulva lor... ). Si in cazul baieteiolr recomand baita doar impreuna cu tata din aceleasi motive de igiena, sa nu ia ceva de la mama... daca ma intelegeti, ca la noi mediul e mai propice sa luam ceva si sa ramana bine mersi acolo sa se dezvolte asimptomaptic.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Pai si daca noi avem ceva acolo, luat/dezvoltat asimptomatic, nu il transmitem si lui tati cand si, apoi, ajunge la bebe?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:

Pai si daca noi avem ceva acolo, luat/dezvoltat asimptomatic, nu il transmitem si lui tati cand si, apoi, ajunge la bebe?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Ba da exista sanse, dar mai reduse, pt. ca la ei nu rezista "ganganiile" atat de mult - nu au acelasi mediu cald si umed

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ba da exista sanse, dar mai reduse, pt. ca la ei nu rezista "ganganiile" atat de mult - nu au acelasi mediu cald si umed

Dar daca noi am incerca sa ... izolam bestiile .. existente sau nu .. cu un slip, un ob ceva, nu ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:

Dar daca noi am incerca sa ... izolam bestiile .. existente sau nu .. cu un slip, un ob ceva, nu ajuta?

Nerantula, ce simpatica esti, mamico
Bag seama ca tu vrei musai sa faci baie cu Gruia
Hai, babymom, las-o, zi-i ca e ok, pls, nu fii rea
M-ai facut sa zambesc, esti o scumpa

Mi-am amintit ca si Felicic avea o poza cu Vlad in cada

Eu una nu indraznesc sa fac baie cu fi-miu, chiar daca e el asa mic! Dar cu stau pe afara zi lumina fara rusine

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

[/quote]

[/quote]
Un ob ti-ar oferi o oarecare protectie mecanica ( gen dop ), dar eu nu m-as risca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Uof....imi pare rau Babytza ca nu ai avut succes.Eu de obicei prefer sa sun sa anunt ca nu ma duc doar o mai fi cineva care sa se nimereasca sa sune...imi pare rau ca a sunat cineva inaintea ta...m-am mai gandit si eu la dr....noi am facut eco de fontanela cand am fost internati la IOMC, dar imi pare rau ca nu am retinut numele medicului si ca nu e trecut pe externare.Oare daca suni la vreun spital normal de copii nu o fi ceva mai devreme?

Codruta, imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar imi pare bine ca la noi a fost alarma falsa cu Rotavirusul.Poate te ajuta Kid cand intra, ca ea a avut probleme cu fetita mare...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Nerantula, ce simpatica esti, mamico
Bag seama ca tu vrei musai sa faci baie cu Gruia
Hai, babymom, las-o, zi-i ca e ok, pls, nu fii rea
M-ai facut sa zambesc, esti o scumpa

Mi-am amintit ca si Felicic avea o poza cu Vlad in cada

Eu una nu indraznesc sa fac baie cu fi-miu, chiar daca e el asa mic! Dar cu stau pe afara zi lumina fara rusine

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Daaa, eu recunosc ca mi-ar face placere sa ne balacim impreuna, intr-o cada mai mica sau mai mare (adica m-am gandit sa mergem la cursuri de inot, deci ar fi in aceeasi apa cu mine .. si cu altele, insa deocamdata ramanem in stand-by din cauza de dermatita). Oricum, in orice fel de cada ar fi fost, tot in slip intram (ca pe tzitzi le stie deja si-s prieteni buni )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

off-topic

Ada imi aduc aminte ca ti-a dat cineva(nu mai stiu cine ) o reteta pt carne de vita gulas a lui jamie oliver. Mai ai cumva link-ul ? ca vreaus a incerc si eu dar nu am rabdare(nici timp) sa caut reteta)

sarumana

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

nikolici, 300, preety si juymorning, V-am vazut mamici forumiste ce sunteti si tare sunt invidioasa pe voi ca sunteti asa de aproape si puteti iesi impreuna!
Acum ca s-a mai incalzit vremea am vazut si pe-aici pe la mine prin cartier cateva mamici cu carucioare, dar pareau asa de... maneliste . ( Sper ca n-am jignit pe nimeni ca nu pareti fane ale genului )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Deci, intru si eu in clubul celor care vor sa slabeasca !

Daca te mai tine Gruia la regim de noapte preconizez ca vei slabi foarte usor.

Piersicutza, imi pare tare rau ca nu vei putea sta mai mult cu Anna acasa. Din pacate in vest nu se protejeaza maternitatea. Elvetia nu face exceptie...

Imi permit sa spun doar ca eu stiam ca in cazul copiilor alaptati nu se aplica teoria cu amestecul laptelui dar intr-adevar Anna poate manca mai mult decat are nevoie. Insa regurgitatul in sine nu e ceva rau. Raluca noastra dadea jeturi zilnic timp de cateva luni si a fost mereu un copil sanatos.
(Musette stiu ca si pe tine te ingrijora regurgitatul).

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput