Peeling chimic
Raspunsuri - Pagina 4

Astrea spune:
In Brasov l-am facut la clinica Newline si m-a costat 400 lei. Momentan sunt la faza de cadere a pielii. La fiecare 3 ore trebuie sa spal fata cu sapun si sa dau la greu cu crema. Este destul de neplacut insa ma gandesc doar la rezultate. Nu mai am nici un fel de dureri, nici macar mancarimea de care am fost avisata. Insa a inceput sa ma scoata din minti statul in casa.. uff...

Licurici27 spune:
Buna Astrea!
As vrea sa te intreb daca esti multumita de acest peeling, daca ai observat modificari in bine, daca se merita sa il faci..... sau nu.
E vreo diferenta, before and after?
In cazul in care mai apar ici colo cate un cos ... e indicat sa faci sau nu?
Astept raspunsul tau .... pt. a lua o hotarare!
Mersi

Astrea spune:
Azi l-am facut pe al doilea. Rezultatele primului au fost vizibile insa nu extraordinare. Oricum mi s-a spus din start ca am nevoie de 3 pealinguri. Fata era mult mai curata si mai luminoasa dupa primul. La aprox. o luna am reinceput folosirea fondului de ten, insa un fond de ten pe o fata curata este invizibil, iar daca este de calitate da un aspect foarte frumos. Abia astept sa vad rezultatele celui de-al doilea. Ma chinuie faptul ca sunt blocata in casa. Nu mi s-au umflat buzele. Nici vorba. Nici data trecuta, nici acum.

ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Astrea Azi l-am facut pe al doilea. Rezultatele primului au fost vizibile insa nu extraordinare. Oricum mi s-a spus din start ca am nevoie de 3 pealinguri. Fata era mult mai curata si mai luminoasa dupa primul. La aprox. o luna am reinceput folosirea fondului de ten, insa un fond de ten pe o fata curata este invizibil, iar daca este de calitate da un aspect foarte frumos. Abia astept sa vad rezultatele celui de-al doilea. Ma chinuie faptul ca sunt blocata in casa. Nu mi s-au umflat buzele. Nici vorba. Nici data trecuta, nici acum. |
Servus,
Cu cine l-ai facut?( au doctor?)
Cat este perioada de stat in casa?
Merci!

Astrea spune:
L-am facut in acelasi loc si bineinteles l-a facut un medic. Data trecuta l-am facut tot vinerea, iar miercurea dimineata au cazut ultimele fasii de piele si am iesit. Obligat fortat crema cu factor de protectie 50, eu am gasit la vichy. In rest am respectat cu stictete recomandarile primite.

ileana spune:
citat din mesajul lui Astrea L-am facut in acelasi loc si bineinteles l-a facut un medic. Data trecuta l-am facut tot vinerea, iar miercurea dimineata au cazut ultimele fasii de piele si am iesit. Obligat fortat crema cu factor de protectie 50, eu am gasit la vichy. In rest am respectat cu stictete recomandarile primite. |
Merci!
Care medic?Detalii ( eu sunt din Brasov...).
Ai idee daca fac si injectii cu acid hialuronic?
Cat a costat acum peelingul?
Programarea? Cu cat timp inainte?
Merci!
Si nu in ultimul rand : sa-ti fie de folos si sa-ti placa rezultatul!

Astrea spune:
Buna
Doctorita se numeste Silvia Nitescu. Este chiar proprietara clinicii New Line. Eu merg acolo de vreo 2 ani pt tot felul de tratamente corporale, am facut si injectii pentru fata si am fost multumita. Cel mai des merg pentru tonifiere corporala si in special pentru fata. Este o procedura pe care ei o numesc lifting, in care se lucreaza toti muschii fetei, iar rezultatele sunt foate bune. De aceasta data a costat 500 lei pealingul pt ca mi-a facut un pealing usor inainte de acesta pt a duce toate impuritatile. Normal voia sa imi faca un glicolic si abia luni cel cu tca. Ar fi fost mai ok pt ca rezultatele ar fi fost optime. Insa eu sunt conditionata de timp si am insistat sa imi faca ieri tca, mai ales ca era sf de saptamana si nu pierd mule zile lucratoare. Programarea am facut-o cu cateva zile inainte. Problema este ca din martie pana in septembrie nu se mai fac pealinguri din cauza soarelui.
Multumesc pentru urari.
Toate cele bune. :)

Ana_Perianu spune:
Si-a facut cineva peeling cu laser ? am vazut la TV cum ii facea cuiva insa n-am retinut unde sau cine ...
Efectele erau WOW !

ileana spune:
citat din mesajul lui Astrea Buna Doctorita se numeste Silvia Nitescu. Este chiar proprietara clinicii New Line. Eu merg acolo de vreo 2 ani pt tot felul de tratamente corporale, am facut si injectii pentru fata si am fost multumita. Cel mai des merg pentru tonifiere corporala si in special pentru fata. Este o procedura pe care ei o numesc lifting, in care se lucreaza toti muschii fetei, iar rezultatele sunt foate bune. De aceasta data a costat 500 lei pealingul pt ca mi-a facut un pealing usor inainte de acesta pt a duce toate impuritatile. Normal voia sa imi faca un glicolic si abia luni cel cu tca. Ar fi fost mai ok pt ca rezultatele ar fi fost optime. Insa eu sunt conditionata de timp si am insistat sa imi faca ieri tca, mai ales ca era sf de saptamana si nu pierd mule zile lucratoare. Programarea am facut-o cu cateva zile inainte. Problema este ca din martie pana in septembrie nu se mai fac pealinguri din cauza soarelui. Multumesc pentru urari. Toate cele bune. :) |
Servus,
DA-MI SI MIE UN LINK.
N-am intels,ai facut injectii cu acid hialuronic? Cum a fost? Cat te-au tinut? Un pret?
Cat costa acea procedure pt fata , numita "lifting". Trebuie facute la ce intervale?
Face dr procedurile sau o cosmeticiana? ( eu nu mai vreau sa calc pe la cosmeticiene....)