Am o mare rugaminte! Are cineva informatii despre sc.generala Elena Cuza fosta pedagogic, parca. Am inteles ca e undeva prin Drumul Taberei.
Eu am terminat Colegiul National "Elena Cuza" acum 2 ani,cu dubla specializare de invatator-educatoare. Doriti vreo informatie? Cu simpatie, Andreia
Da, e in Drumul Taberei, e liceu. Ce fel de informatii vrei?
Au site, poate gasesti acolo ceea ce cauti: http://cnelenacuza.uv.ro/prez.htm
Mara si Matei
Buna. Scuze ca nu v-am raspuns, dar am avut o perioada f incarcata. a fost o greseala, defapt eu cautam sc generala 1-8 si se pare ca am primit o inf gresita. Pana la urma ne-am indreptat spre sc romano-catolica Sf.Iosif. Multumesc.
Buna si scuze ptr intarziere, dar am fost f prinsa in ultima perioada. Se pare ca am primit o informatie gresita. Noi intram in cls I. Am tot oscilat intre mai multe variante si pana laurma am ramascu 2. Mai exact : Sc.79 si sc.Sf. Iosif (romano-catolica). Am primit tot felul de informatii din toate directiile, am tras linie si am concluzionat: Sc Sf. Iosif. Sper din tot sufletul sa fi ales bine. Sunt f.stresata, ptr ca despre ambele sc am auzit si pro si contra. Daca ai cumva detalii, cu mii de mutumiri.
Citat: |
citat din mesajul lui Musette_pisi Eu am terminat Colegiul National "Elena Cuza" acum 2 ani,cu dubla specializare de invatator-educatoare. Doriti vreo informatie? Cu simpatie, Andreia |