Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

O alta problema este alaptatul...primesc fel si fel de sfaturi si nu mai stiu cum sa fac..bebe sta cate 1 ora la san si apoi ba adoarme, ba nu mai vrea si peste 10 min cauta cu gurita iar san..merge sa-i mai dau iar?
si cum sa fac? la spital ii dadeam doar dintr-un san si masa urmatoare din celalalt. chiar daca in timp ce sugea din celalalt san curgea sau chiar si cand el dormea, sanul de care nu se atinsese curgea...Nu stiu cum sa fac...sa ma mulg la celalat san? ma cam streseaza subiectul asta si mi-e sa nu pierd laptele din cauza asta....Inca din spital ii dadeam la cerere sa pape, nu la ore fixe, asa am fact si acasa, de ieri...voi cum faceti?

39 + cu !
AMR 2 zile !!!
Hai Bebe!!!

Micola, eu ii da oricand! indiferent ca sutn 10 minute sau 2-3-4 ore intre mese. Sunt fericita ca vrea san si ca am sa ii dau, chiar daca ma duc in cap de somn!

ATENTIE insa!! una este sa vrea cu adevarat sa suga, altceva este sa suga putin si apoi sa adoarma la san, eventual cu sfarcul in guritza: NU incuraja ultima chestie, aia e alint, iar mai tarziu bebe va vrea in bratze incontinuu iar tie iti va fi f f greu. Odata ce-a ajuns la san, sa suga sau il mai tii putin cat sa adoarma si il pui inapoi in patutzul lui.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bebelusi, tot astept reteta aia de crema de zahar ars! Sau ai pus-o pe undeva si eu nu am observat-o? Te rog!Si nu mai da retete pe PM ca ma oftici, pune-le si tu pe contul comun sau pe forum, undeva sa avem toate acces la ele! De ce esti rea! Eu salvez toate retetele de pe forum si cand am chef mai fac cate una!Ar fi bine sa facem un folder cava cu retete culinare pt toate, ce ziceti?IrinaC, de ce zici ca bebe de Aryia este dismatur ca la semnatura avea 37+, asta inseamna ca era in saptamana 38 si asta parca inseamna la termen? Facea 40 sapt in 10.02 si a nascut in 27.01!Pt Lisa

[36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Buna dimineata!... (e 5:53 am)
N-am prea putut dormi... am si eu emotii... o vad maine pe mama dupa 3 ani jumate.
Ce s-a mai intamplat? Deschid un nou capitol si ma pun pe citit!!

Adina & Luka& bobita din burtica37+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DOAMNE LISA IN SFARSITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

A VENIT MOMENTUL TAUUUUUUUUUU

LISA
LISALISA
LISA

37+ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Irina, eu cand ii urmaream bilirubinemia lui mati...ca am plecat cu bilirubina mare din spital si am facut terapie cu uv...asistentele veneau acasa si-l intepau in calcai zi de zi...ca inchiriasem ap de uv lights si faceam terapie acasa...asa se face mai nou, nu te tin in spital pt asta...imi venea sa ma dau cu capul de pereti...cand il auzeam ca tipa, era hormonal...suntem extrem de sensibile dupa nastere...o buna bucata de vreme...ca daca stam sa gandim la rece, ele nu faceau altceva decat sa-i monitorizeze stare de sanatate si sa se asigure ca-i bine...l-au facut bine, l-au ajutat...dar erau dusmanul meu nr 1 cand intrau in casa :)...

asa si tu cu puiutul tau...lasa ca e mic a uitat...l-a durut putin dar trebuia intervenit ca putea face complicatii grave. E foarte imp pt ei sa defecheze cat mai des..si cat mai moale pana dupa 5-6 ani incolo...
sa faca usor si fara prb locale, ce se pot generaliza...de-aia caca moale e un lucru bun. Atentie insa, deseori se face confuzia intre un caca sanatos...adica moale si diaree...

te pup si va urez kka cat mai mult si mai des :)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ajutati-l pe Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui catisto

Buna fetelor!

In sfarsit am reusit si eu sa intru un pic sa va scriu . Ioana noastra face astazi doua saptamani , e cumintica , bem san si in completare lapte praf pentru ca lapticul de la mami nu este suficient . Ne-am acomodat cat de cat , suntem foarte fericiti si mandrii de minunile noastre .
Eu ma chinui de cateva zile sa va citesc din urma si tot nu am reusit , mai am cateva capitole .

Pentru fetele care a nascut intre timp vreau sa va felicit din suflet si bebelusii sa va cresca mari si sanatosi .

Si va multumesc mult pentru ca ati fost alaturi de mine cand am nascut .

Va

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 38+ cu Ioana Ruxandra

http://catisto.sunphoto.ro/

Catisto, nu e tocmai bine cu laptele praf! believe me! sa nu regretzi mai incolo! mai bine sa manance bebe mai des insa doar san decat lapte praf! stiu ca este grozav de obositor, sunt omente in care iti vine s-o iei razna avand impresia k nu se satura, k nu creste, etc, insa vorba iubitului meu: lasa ca noi ne pansam ranile mai incolo, deocamdata prioritatea nr. 1, 2 si 3 e bebe!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Vin si eu asaa mai tarzior sa dau raportul:

Deci: la fel ca si saptamana trecuta, col deschis, dilatatie 2, control dureros,iar sangerez putin, bebelina tot mica ....avea aceleasi date ca si saptamanile trecute...nu e de bine, dr. a spus ca daca nu nasc pana luni si sunt iarasi aceleasi masuratori, probabil ca e mai bine sa o scoatem.... offf da Doamne sa fie bebelina sanatoasa.

M-am lamurit si eu ce e cu durerile si eventuale sangerari la control....cica iti baga degetul in cervix si il roteste...
...aceasta manevra ar trebui sa te ajute sa nasti mai repede...
cica se practica in ultimele sapt de sarcina si ajuta la declansarea nasterii in mod natural.

Lisa - pun iarasi agitatele la treaba poate, poate
- hai Lisa;
Si pentru celelalte fete

hai Crisspolis;
hai Oanaq;

si pt toate fetele ce asteapta sa nasca

Crysyana, Cami si eu sunt super umflata, dr. a spus sa beau 3 litri de apa/zi...

ClaudiaFelicitari, sa creasca bb mare si sanatosa.

Fetelor ma duc la ca dupa o noapte nedormita, sunt cam obosita

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 5 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitol nou!! 126

Adina & Luka& bobita din burtica37+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput