Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)
Raspunsuri - Pagina 11
lisa79 spune:
crisspy,ia nu te mai gandii la prostioare.pt raceala:ceai mult cu lamaie si miere si trece.sa nu faci febra numai.
40S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
Leditia spune:
Rein,felicitari.
Multa sanatate va doresc si numai bine.
POZE CU NOI
de David Christian
bebelusi spune:
Rein sa iti traiasca minunea. Ce ma bucur sa aud ca a fost asa de usor. Abia astept sa vii sa ne dai amanunte.
Hai mai fetelor nu va suparati pe mine ca v-am zis de crema d ezahar ars, daca puneti mai putin zahar e chiar sanatoasa pentru sarcina ca are doar lapte si oua. 

Lisa vreau si eu reteta aia cu ciuperci te rogggggggggggggg

Alinuk 
Alina 

37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
Bravoooo Rein - Felicitari! 

sa fie bb Calin sanatos si tu sa ai laptic ; Bine ai venit bb Calin Ioan 

- sa cresti mare, sanatos si voios.
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 6 zile
BB e pe drum
Naty spune:
FELICITARI REIN!
In legatura cu alaptatul - teoria e foarte corecta, o stiu si eu de la dr. Culcer care mi-a spus-o de zeci de ori. Cu practica mai greu ...
Eu ma tin tare sa nu ii bag completare si sa o alaptez la cerere dar simt ca o iau razna fiindca "cererea" apare foarte des, azi a vrut din ora in ora cu vreo 2 pauze mici.
ledi se pare ca suntem fericitele posesoare a celor mai nazbatiosi bebelusi
Exact la fel face si Nadia. O sa ajungem la exasperare!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
lisa79 spune:
tarta de ciuperci:
aluat:
125g unt(am pus margarina)
250g faina
1ou
1/2lingurita sare(eu am pus sare cu verdeata)
umplutura
350g ciuperci
3cepe
1 ardei cubulete
sunca,salam...ce aveti cuburi
200g smantana acra(iaurt)
3oua
sare,piper,patrunjel tocat
in + fata de reteta am pus o mana de cascaval razuit.
aluatul se framanta si se lasa la rece 30 de min.
pt umplutura: se caleste ceapa,ciupercile,sunca,sare piper. oole se amesteca cu smanata+patrunjel.
se tapeaza o forma cu ulei si faina(eu o intind cu folie alimentara),mai explicit:dupa ce scot aluatul din frigider il asez in mijlocul formei ce urmeaza a fi folosita,iau o bucata de folie alimentara(din aia transparenta) o pun peste aluatul si apas pana devine uniforma compozitia,urc un pic si pe peretii formei,impung cu furculita si dau la cuptor 180 de grade pt 10 min. scot,pun umplutura si oole deasupra,dau la cuptor inca 45 de min. presez cas la final.
acum pap
...buna tare
40S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
alinuk spune:
..in alta ordine de idei, noi raportam bb linistit, netrezitor in noapte (papa in jur de 23-24 si se trezeste in jur de 7) si Teo - fratzior mai mare -iubitor..il pupa pe unde-l apuca
poveste de seara:
Aseara am ramas singura cu ei la ora de nani...(in genere sunt cu bona, cu mam sau socrela..am ajutor slava cerului) Si pt ca Andu era cu ochii tzinta si matzaia, dorea atentie, iar Teo trebuia sa doarma, am mers cu Andu in brate in camera lui Teo si m-am asezat in patutz la el si am zis: "Hai mami ca dormim toti trei." Intre timp, dupa ce am spus Ingerashul si o poveste...pitikul mik se foia de foame iar Teo era obosit ... In timp ce il alaptam, Teo s-a apropiat de noi si si-a pus obrajorul pe umarul meu, aproape de sanul unde alaptam Andu mik. Vai fetelor asa parca mi s-a rupt sufletul ca simteam ca-l nedreptatesc pe cel mare. L-am intrebat daca vrea si el.. a zis "da mami'... De fapt nu vroia sa suga (realmente i-am dat tzitzi sa vad daca ar vrea...doar si-a apropiat guritza de sfarc si a zis 'papa bun a bebik'. Voinikul meu, care e si el mik, nu dorea decat apropierea si gestul de trandetze....mi-au dat lacrimile
Ii iubesc asa de mult pe amandoi..imi vine sa-i tin in brate tot timpul, apropiati de mine ..sa-i strang tare tare... (uff.. sper/imi doresc/ma voi stradui din rasputeri sa nu-i sufoc nici acum nici cand vor creste)
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
bebelusi spune:
Lisa ti-am trimis un PM. 
37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani 
bebelusi spune:
Alinuk ai reusit sa ma faci sa plang cu povestea ta despre baieti. E bine ca ai realizat lucrul asta. 
37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani