Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2
Raspunsuri - Pagina 20
LucaLuca spune:
Sicuta, din pacate nu-ti pot spune, adica iti spun dar nu iti foloseste: analizele m-au costat zero centime, eu fiind contribuitor la sistemul francez de asigurari. Nu stiu pretul real, dar sunt scumpe, banuiesc ca la nivelul a mii de euro.:( Daca vrei sa afli ceva anume despre clinica din Nimes si profesorul Gris, intreaba-ma. Dar sa stii ca nici eu nu am ajuns la Gris insusi, ajungeam doar daca descopereau probleme, asa, preliminar, am fost la asistentul lui, care e "doar" conferentiar universitar pe hematologie, dr. Mercier.
Uite aici o "fisha" a profesorului Gris, vad ca ii dau chiar si mobilul profesional: http://www.biotechnimes.org/document.php?project=biotechnimes&locale=fr&pagendx=72&first=80&max=20&noempty=1&engine_open=1050#1050
Specializarea lui: Diagnostic hématologique, à la fois onco-hématologique mais aussi hémastase-thrombose - Biologie du vaisseau
Vad ca mailul sau acolo (eu nu l-am folosit, nu stiu daca raspunde) - daca vrei te pot ajuta cu traducerea unui mesaj - jc.gris@chu-nimes.fr
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
profa spune:
la toate fetele!
Eu tocmai am primit anal.de la synevo,zice ca am mutatie heterozigota C677C si A1298C,si ca trb.sa fac substitutie vitaminica(probabil acid folic).Dar eu iau de prin noiembrie acid folic,asa ca nu cred ca asta a fost cauza.In rest,n-am nici o modificare.
sicuta ,stii,eu am 3 analize de proteina S,despre care ca am citit ca asa cum te nasti asa o ai,nu se modifica pe parcursul vietii,doar ca in sarcina,si sub influenta estroprogestativelor,scade putin.Asadar,am o analiza de la Fundeni,in sarcina la 7 saptamani,sub utrogestan si gravibinon,si e putin sub limita adica 54.Am unul de la bioclinica,dupa vreun an,si e 82 parca,deci numai bine,si azi,cel de lasynevo,care e 145,adica putin peste.Spuneti si voi,ce pot eu sa cred,de la 3 laboratoare,3 valori absolut diferite!!!Tind sa cred ca n-am deficit de prot.s,dar ganditi-va ca am luat in sarcina 4 luni heparina,zilnic,fara sa fie nevoie!!!
Nu stiu daca viroza pe care am facut-o cam la o saptamana dupa fecundare,o fi influentat cu ceva.N-am facut febra mare,doar frisoane,transpirate,stare de rau,herpes.
Mai mult ca sigur ca am un deficit de progesteron,dar am luat imediat dupa ovulatie duphaston si utrogestan,suficient,a fost cam mic progesteronul,dar nu ff mic...nu stiu,am senzatia ca viata isi bate joc de mine...
Am citit ce a scris luca-luca despre clinica din Nimes,asa stiam si eu,ca sunt f.buni,dar nu cred ca la mine e cazul sa-i vizitez...luca,tu ce probl.ai avut,de ai mers la ei?Si tu,catalina,ai facut inainte anal.si pe urma ai fost afara?Unde ai fost?
Si ce v-a spus?
Eu maine voi merge la ginecolog,spar sa nu fie nevoie sa fac chiuretaj,am oprit progesteronul,acum vreau sa-l intreb pe dr.daca trebuie sa fac pauza vreo luna sau pot sa incep imediat dupa cm o noua stimulare.Si...cam atat!Imi vine sa ma duc in lume,m-am saturat...am un dosar de vreo 8 cm cu buletine de analize,am 4 sarcini pierdute,am 40 d ani,n-am nicio explicatie pt.ce s-a intamplat,si probabil ca nici nu voi afla...
la toate fetele!Tinem legatura,si multumesc din suflet pentru sprijin!!!
catalina2307 spune:
profa - eu am facut analizele in Grecia dupa ce am pierdut doua sarcini. Din fericire toate rezultatele sunt bune. Dar mi s-a explicat ca poate fi vorba si despre o trombofilie care se declanseaza in sarcina asa ca in momentul in care o sa se intample, daca se intampla, trebuie sa ma duc pentru alte investigatii.
Pup.
sicuta13 spune:
Profa si eu vreau exact sa stiu daca sunt aceste probleme sau nu, la fel ca si tine am citit ca nu se poate odata sa fie pozitive si apoi negative...daca ti se depisteaza ai tot timpul aceasta problema, am inteles ca doar medicatia (aspenter) poate modifica valorile.
Cris
catalina2307 spune:
sicuta - daca aceste analize :
-FV Leiden
-MTHFR
-FIIG20210A
sunt pozitive , atunci da, le ai in orice moment .
Celelalte , proteina C,S , FIBRINOGEN, APTT, PT, HOMOCYSTEINA si inca cateva pot fi diferite .
miki-miki spune:
Am luat si eu rezultatul la pachetul " Trombofilie Screning" si am Rezistenta la Proteina C 102 iar normal este mai mare sau = 120. Aveti idee cu ce se papa asta?
| Citat: |
| Eu tocmai am primit anal.de la synevo,zice ca am mutatie heterozigota C677C si A1298C,si ca trb.sa fac substitutie vitaminica |
Profa , asta i-a iesit si Mcrissei si spunea ca tb sa ia acid folic si vit B6 si B12 parca, iar cand se vede bb la ecograf sa faca heparina. De aceea at cand ai facut heparina sarcina a evoluat bine. Deci Profa
, ai gasit buba.Miki Anul asta pun de-un pui