Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eh, in conditiile astea as merge si eu!

Citat:
citat din mesajul lui alra

amalia, aici fara masina esti mort, deci cine umbla cu scaunu umbla si cu masina

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Alra eu iau Cerazette de vreo luna si jumatate. Mie greata nu mi-au facut.. de sani, nu stiu ce sa-ti zic ca alaptez...Cheful...la mine era zero de dinainte...dar m-am remontat, zic ca e ok..in fine, ma simt mai bine cu ele decat cu cele normale pe care le luam inainte.
Nu stiu ce sa zic de pofta de mancare, ca eu trebuie sa bag la greu oricum...ca sunt deficitara..

Citat:
citat din mesajul lui alra

mai am si eu o intrebare: cerazette - stiu ca multe luati. fac greata? fac pofta de mancare? fac sanii mari? taie chefu de impiedicat? mi-a dat si mie gineaca si le am in casa dar mi-e teama sa le iau ca slabesc frumos si nu vreau sa stric treaba.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Spiridus din pacate, eu nu stiu pe nimeni..
Sper sa te poata ajuta cineva!

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

in alta ordine de indei.. ca sa monopolizez pagina..... am si io nevoie de o recomadare de la un prof universitar, precum ca sunt duamna respectabila, si responsabila, si cu capu' pe umeri... acuma voi stiti ca nu sunt, dar asa da bine sa scriu pe hartie.....

sunteti vreuna Doamna prefesoara sa ma puteti ajuta?

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Lorellay ma bucur ca si-a revenit Codrin!
Imi pare rau ca nu te simti tu bine acum! Si eu sunt in aceeasi stare, din pacate..si la fel, cel mai tare imi e teama pentru Luca, sa nu-i dau si lui. Am ales sa-i dau preventiv ca si data trecuta 2,5 ml Paduden de 2 ori pe zi, asa cum mi-a recomandat doctora.
Multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Buna fetelor...nu am citit nimic din urma...nu sunt in stare..
Codrin e mai bine, a terminat injectiile acum mai facem aerosoli si ketof
Eu sunt la pat...febra mare, tuse, muci...
Mi-e groaza pentru Diana.
Intru la ea doar cu masca.Dar si asa mi-e fr ica de mor.Incer sa-i dau oscilococcinum in ceai..da nu vreaCe ma fac?
Bebeii vostri tusesc?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Simona sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa!
Sa creasca mare, sa-si bucure parintii si sa fie norocoasa!

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Am uitat sa va zic - azi noapte s-a nascut finutza mea!!!

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu fac ture intre birou, care e la parter, si camera bebelinei de la etaj ca sa apas butonul de la carusel. De 2 zile a descoperit caruselul si o pot lasa la ea in patut sa rada la el. Cand se termina melodia, e jale...incepe sa caraie si sa se agite. A dormit intr-o dupaamiza in patut la ea si am gasit-o intoarsa pe latimea patului ...
Legat de metode de adormit...o sa-mi ziceti ca e o cruzime, dar va spun ca eu am mai lasat-o si sa planga in landou, langa patul meu. Faza e urmatoarea...de la suprastimularea din timpul zilei (merg cu ea la masaj apoi mai opresc pe la un magazin, mai vin socrii...bla, bla) e f agitata seara si avem show. Am observat ca daca o tin in brate urla si 3 ore. O data am cedat din cauza oboselii si am zis ca o pun 5 min jos si apoi o iau din nou., Dar a stat jos cateva min fara sa urle, apoi a urlat 3min, apoi a inceput sa vorbeasca cu landoul si apoi sa rada. Am lasat-o si in jumatate de ora a adormit. Am mai incercat si in alte seri si daca o las 5 min sa urle (asta dupa ce o plimb eu sau mama cam o ora si o alaptez) se calmeaza si adoarme, chiar daca sta singurica si o ora. Caraie putin cand nu e sigura dc mai sunt langa ea, dar dc ma vede rade si vb in continuare cu landoul pana face balta de balute si apoi adoarme. Dar sunt seri in care dupa plimbarea prin casa, daca o pun jos urla tare, asa ca o tin in brate pana adoarme. Nu mi se pare cruzime ceea ce fac, ci pur si simplu am impresia ca are nevoie sa se descarce, si asta e modalitatea ei. Am observat ca ii place sa ma stie langa ea...cand am fost la Constanta si nu am avut ajutor, am stat doar eu cu ea, seara am culcat-o f usor. O alaptam, o plimbam vreo 10 min si apoi o puneam in landou, unde statea la povesti pana adormea. Se mai trezea brusc, maraia, dar dc o atingeam si o mangaiam, adormea la loc.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Olivia la multi ani scumpa, tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta pentru tine si familia ta! Sper ca se accepta urarea...chiar de e mai tarziu.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

BraveGirl, era vorba despre metoda lu' peste, nu despre plansul bebelusului seara pe motiv de suprastimularea din timpul zilei. Metoda aia de "dresat copilul sa doarma singur", e barbara, asta zicea Mirta si asta gandesc si io.

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=87895

uite aici descrieri cu lux de amanunte

Mergi la inceput

Citat de-acolo:

"Zbiera de credeai ca o sa moara. In rest era foarte fericita."

Nu e barbar?
Aoleu, bietii copii...

Mergi la inceput