Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
Sorvint spune:
Lorellay imi pare rau sa aud ca te simti asa de rau. Bine ca i-a trecut lui Codrin si sa dea Doamne Doamne sa nu ia si Diana raceala. Si sotul meu a fost racit acum cateva saptamani si tot cu masca a umblat cu puiutul si nu a luat deloc raceala.
ici multi sa te faci cat mai repede bine.
Puiutul meu dupa ce m-am chinuit sa il adorm in fel si chip, si la san si pe burta la mine si plimbat prin casa, l-am asezat la el in patut cu suzeta si a adormit singur. Nu imi vine sa cred. Acum sa vedem cat dureaza. La el vremea asta are efect invers. In loc sa ii dea somnolenta il tine treaz. Eu ce as mai dormi.
Incredibil ce vreme e afara. Am intrat pe net sa vad prognoza meteo pe zece zile si e foarte urat si saptamana viitoare. Nu mai vine odata primavara.
M-am apucat de baut ceai de lactatie ca azi nu stiu ce se intampla ca parca am doua sosete in loc de sani. Si nici sa mananc prea mult nu pot.
Acum o sa intru sa mai pun si eu niste poze cu porumbelul meu.
Mav super link-ul cu cantece de leagan. Cat ii dau sa pape si stau si la calc in acelasi timp dau drumul la cantecele. Foarte frumoase. Merci
Sorvint spune:
Babyzapi tie ti-a recomandat medicul dermatolog sa ii cureti fatzuca lui bebe cu apa termala? Ca parca asa imi aminteam si am luat si eu de la Avene si de vreo doua zile folosesc dimineata si seara. Dar nu mai eram sigura daca de la tine am citit si am zis sa te intreb.
Ramo2007 spune:
Ii dau ceiut pentru ca la noi in casa e f cald, mai ales in sufragerie si trebuie sa o hidratez bine...nu am niciodata temperatura constanta..in sufragerie sunt 28-29 de grade, pentru ca in dormitor sa fie 23-24-25.Am soba dubla, prin perete, cu focarul in sufragerie...abia astept sa vina vara sa punem centrala...
De vreo 2 zile pitica mea se culca seara la 20-21 si se trezeste pe la 2-3 si atunci e prima masa.
Dr. a spus ca e ok sa-i dau ceiut...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
babyzapi spune:
Mirtha am vazut mail-ul de la tine 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
malinas spune:
Ramo, eu ii dau completare de lapte praf lui David, si ii fac cam 100-120 de ml in conditiile in care papa si de la mine. Poate trebuie sa treci la urmatorul lapte praf, poate asta de il folosesti acum nu este suficient de hranitor pt bebelina ta, sau poate ar trebui sa-l schimbi cu totul.
lorellay, sanatate maxima.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
babyzapi spune:
Sorvint dr dermatolog ne-a recomandat de la Avene crema trixera si gelul pediatril, noi foloseam deja sapunul colcream tot de la Avene si ne-a zis ce e bun...de apa termala nu ne-a zis nimic...dar am vazut cat de bun este sapunelul si gelul si am hotarat sa folosim pt bebe toata gama Pediatril de la Avene. Sa aveti noroc cu suzetica si sa adoarma bebe...al meu vad ca face nani bine pe vreme urata.
Isabela
fericita de
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Mirtha spune:
Pune , pune acu" pina nu incepe sa mearga Pitica. Ca atunci iarasi lipsa timp , parca vad...
.
Hi , hii uitasem cartea scrisa de Super Nany. O am si pe aia. ![]()
Putin cite putin si ajung sa imi fac o biblioteca de carti specialitatea....mama si copilul.
Sa vezi cind voi incepe sa triez din opinii si sugestii.
Atunci o sa vina greul. Vorba Amaliei imi trebuie rezumat

.
Multumesc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Mirtha, am citit si eu tare multe carti, cand era Rebeca mai micuta. Cartea lui John Gray, "Copii sunt din rai" mi-a placut tare mult, poate usor exagerata abordarea, insa probabil ca asa a vrut sa ne faca sa intelem ca totul se poate obtine doar dand multa, multa dragoste. Ti-as mai recomanda "Ingerasii nostri" de Tanya Byron, psiholoaga care a facut reality-show-ul "Little angels", foarte apreciat in Marea Britanie. Am citit si cartea lui supernanny a noastra, cea de pe Prima Tv...bunicica. Stiu ca am vreo 2-3 carti in format electronic, ma apuc de cautat prin fisiere, si apoi le trimit pe mailul comun. [quote]citat din mesajul lui Mirtha Multumesc de intrebare Ginye ! ![]() _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
babyzapi spune:
Otilia spor la facut bagajutzul si trierea lucrurilor
. Si eu sunt la fel cu Strumficu...nici-un program de masa sau de somn. Cand vrea el atunci papa atunci face nani. Nici eu nu ma pot supune dupa asemenea reguli...mananc cand mi-e foame si dorm cand mi-e somn. Singurul program care il are bebe este ora de baita, atat 
Isabela
fericita de
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Malinas, ii dau Topfer Bio 1...am inceput cu Topfer Pre...si l-am schimbat pe la 3 sapt ca nu se satura.O sa-i fac 170 sa vedem cat papa daca papa 150, ca ultima masa si nu vrea mai des de 3 or e ok.
De ieri face kk cam greu cred ca se obisnuise cu siropurile pt raceala...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Mirtha spune:
Pe fuga , pe fuga dar ai rezumat materialul in 2 concluzii beton.
Nu am acum timp dar tare as vrea sa revenim cu o discutie mai larga pe subiectul metodei Ferber - Forbeer ( sunt prea grabita sa ma intorc in spate sa vad numele corect). Am citeva comentarii alaturi de cel al red]Dianei si al Laurei al caror pdv. il impartasesc cu privire la lasatul copilului sa plinga....in scop de dresaj.
sub masca inedpendentei bebelusului si al timpului liber de care este necesar sa beneficieze parintele. Atita spun -se poate si fara cruzime iar a lasa un bebelus sa zbiere din toate puterile dupa bratele sau afectiunea adultului(ca e tata , mama , bunica ca nu spun acum ca trebuie sa fie mama omniprezenta) mi se pare cruzime.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav [ Am mai citit si despre dresatul copiilor, fie la somn fie la mesele de noapte. Eu nu am de gand sa fac militarie cu Elisa,[/u] mai repede o las sa-si faca ea programul ca vad ca e destul de consecventa cu mici variatii bineinteles.[/red][u]De ce nu insist pe un program, pentru ca vreau sa am flexibilitate. . As adauga aici corelatia dintre flexibilitate si adaptabilitate. Oceanborn, este valabil 1 luna de zile titlul de calatorie. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0