cum scap de mobila veche

cum scap de mobila veche | Autor: miri2007

Link direct la acest mesaj

Buna!

Am si eu o mare rugaminte la voi.
Cand ne-am mutat acum cativa ani, ne-am pricopsit (drept ajutor) cu niste mobila de la bunicii sotului. Ne-a fost utila o vreme, recunosc, dar acum ma cam incurca prin casa, in special in camera pe care vreau sa o amenajez pentru bebe. Si in consecinta vreau sa scap de ea. Sotul insa e un pic mai retincent, in sensul ca nu vrea sa o arunce in strada pur si simplu, fiind a bunicilor lui. E vorba de un corp de biblioteca, cateva scaune si doua mese (care se pot deshide).

Dati-mi si mie niste idei, unde as putea sa le "marit" sa scap in mod onorabil de ele.

Merci mult

Miri si Bebe Mihai Cosmin

Miri2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Poate aveti niste vecini cu o situatie materiala mai precara si care ar avea nevoie de cate una alta.Noi am schimbat cam totul in casa anul trecut si pe cele "vechi"(vba vine,ca nu erau vechi,dar am vrut eu sa schimbam totul in casa :)) ) le-am dat la vecini.(2 fotolii le-am dus la biblioteca unei scoli).Acum depinde si de starea in care se afla..Insa incearca sa vezi daca printre vecinii tai ar fi cineva interesat.
Bafta.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Si parintii mei se afla in aceeasi situatie, vor sa-si schimbe mobila si nu au cui sa o dea.Mobila e intr-o stare f buna, dar e din aceea solida si fiindca locuiesc la etajul 9 nimeni nu vrea sa o ia.Chiar oameni care ar avea nevoie, se codesc la carat.Asta e din capitolul "ia o pauzati-s posmagii?"

Crisu, mami de Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisu79

Si parintii mei se afla in aceeasi situatie, vor sa-si schimbe mobila si nu au cui sa o dea.Mobila e intr-o stare f buna, dar e din aceea solida si fiindca locuiesc la etajul 9 nimeni nu vrea sa o ia.Chiar oameni care ar avea nevoie, se codesc la carat.Asta e din capitolul "ia o pauzati-s posmagii?"

Crisu, mami de Alex22.07.07

banuiesc ca nu se afla in Rusia?...pt ca daca nu, si sunt undeva prin Bucuresti, stiu pe cineva care ar avea nevoie (i-am spus si lui Miri pe PM)

Bucurie!

Mergi la inceput