Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)
Raspunsuri - Pagina 12
maria_bunica spune:
Ely..multumesc pt detalii si pt raspuns!!Voi vedea eu ce si cum,cand voi merge pe la jumatatea lui februarie parca,nu mai retin exact ,trebuie sa ma uit pe foi!!Trec eu si peste asta...si uite asa ne facem mari!!
Acum ma incurajez singura...![]()
Philip..stiu ca ai glumit..dar e de inteles cu meniurile pe aici..ca doar poftele sunt in floare!!![]()
Cum se mai simte piticul??I-a trecut raceala?
22+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Uitasem...am observat ca sunt cateva fete care nu au mai scris de cateva zile...Dani3lla,Cata,Alynta..LauraOana,Strunfita...sper ca sunteti ok si veti da un semn!!
22+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
cata14 spune:
Mai dar mult ati mai scris in cateva zile. N-am citit tot din urma trebuie s amai fac o tura.
De la noi vesti: se pare ca avem nevoie de un carucior albastru si de unu' roz adica pana la urma avem baiat/fata
.
A fost f fain la ocean dar scurt ca tot ce e frumos.
Va mai scriu cand am o dispozitie mai buna ca zilele astea sunt numai 41 de grade la noi, un val de caldura fara precedent in ultimii 100 de ani.
otiliap spune:
buna dimineata, dragi burtici!
mi-a luat aproape o ora sa citesc tot ce ati scris voi in ultimele 2 zile. ieri nu am putut intra pe forum pt ca am stat mai mult de 5 minute sa se incarce pagina si cum nu am reusit, m-am lasat pagubasa. insa am vazut ca nu doar eu am avut acesta problema. bine ca s-a razolvat.
am vazut ca bebeii vostri se plimba de zor prin burtici. raportam si noi: activitate intensa, indiferent de momentul zilei. se spune ca fiecare bebe isi face un program al sau, pe care, de cele mai multe ori, il respecta si dupa nastere. daca e asa, am cam incuract-o, mai ales pe timp de noapte. eu merg acum la baie noaptea cam de 4 - 5 ori si de fiecare data, dupa ce ma reasez in pat, bebe incepe dancing-ul. nu pt mult timp, dar suficient cat sa ma mai distrez putin. acum e bine, dar ce o sa nacem dupa nastere...daca ne vom trezi tot asa, de 4 - 5 ori in cele 9 ore de noapte...
am si eu o intrebare: insertia si gradul de maturare al placentei se vede la morfo - fetala? ca noi mergem pe 3 feb la morfo si vrem sa intrebam...dar nu vrem sa ne facem de ras...![]()
si sa uitam: de azi intram in saptamana 22, asa ca vom schimba si noi semnatura 
si inca o intrebare, daca nu va suparati: ma cam doare gatul de dimineata, dar nu stiu ce fel de ceai sa-mi fac. pana acum, imi facem de menta sau musetel, dar zilele trecute am citit pe net ca ceaiul de menta si de musetel pot provoca contractii..si cum eu nu duc lipsa...poate imi spuneti voi ce as putea consuma..ceai de tei, de fructe de padure??
va pup si urez o saptamana cat mai buna si fara contractii

21+ si arina (22.04.1998)
iubita_tiana spune:
buna dimineata fetlor...
noi raportam activitate scazute, abia il simt pe bebe, ieri m-am dus la un cabinet gine...nu al dr meu.....pt o simpla ecografie sa l vad pe bebe ca e bine, dar neavand programare ar fi trebuit sa astept f mult ca era lume..si am renuntat....vroiam doar sa ma conving ca desi nu misca, bebelina e bine mersi...aseara am mancat ciocolata, si chiar am baut o gura de cola, ceea ce nu am facut de 5 luni....si tot degeaba...dimineata am inceput tot cu o lingutita de crema de ciocolata si tot nu vrea sa miste...sunt speriata, maine mergem neaparat la eco....sa vedem bebelina ca e bine..pana atunci, azi beau o cafelutza, poate poate isi revine....
cineva ma intreba care e numele meu...eu sunt Tania...si bebelina daca ramane bebelina va fi Tiana.....
20+
am ajuns la jumatate.....
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/
dicirstea spune:
Neata la tot stupul!
Dezamagire totala, nici de data asta nu a vrut sa ne arate bb ce are intre picioare. Desi au am un filing ca e o domnisorica, prea sta numai picior peste picior. Nu mai e asa avansata sarcina ca dezvoltare, suntem in grafic, doar femurul este dezvoltat ca pentru 20 sapt si 4 zile, iar noi avem 19 si 4. Cica statistic, daca femurul e mai mare e fata, si bataile inimii sunt 154, deci trage tot spre fata. Dar el spune "neconcludent". Asteptam 26.02 la 4D, sper sa mai prind ceva reduceri si atunci. Ca eu deja imi suflecasem manecile, imi umplusem buzunarele si pregatisem cardurile sa dau iama in magazine. M-am intors in blockstart, dar nu va puteti inchipui ce mancarici am in palme.
In rest toate bune.
Otiliap, nu mai tin minte de ce stiam eu ca nu e recomandat ceaiul de tei, dar oricum nu are nici un efect la durerile de gat. La fel cel de fructe de padure. Daca simti nevoia sa bei o zeama calda si aromata, inceara un ceai de la plafar, sunt unele speciale pentru gravide; eu beau acum unele bune ptr bebici, cele clasice contra colicilor:anason si cimbru, iar pentru dureri de gat as merge pe cele cu fructe zdrobite, care sunt putin mai scumpe, de macese sau catina.
Si inca unul pe care l-am incercat personal si mi-a placut, facut ca la bunica, coji de mere puse la uscat, dar taiate si cu putin mar nu doar coaja efectiv, pls cotorul cu seminte. Lasat la uscat natural, eventual in cuptor, dar nu la microunde. Se face o infuzie 10-15' si e superbun.
Si uite asa mi-am mai adus aminte ce mai mancam eu la prima sarcina cand aveam chef de ceva dulce dar mai usurel. Felii de mar ionatan pudrate cu scortisoara si bagate la cuptor, eventual pudrate si cu zahar brun daca erau prea acrisoare. Altrenativ cu mere mici, scobite de cotor in forma de con, puse stafide in scobitura si invelite in folie de aluminiu. La fel de bine se preteaza si perele si gutuile, cu mentiunea ca perele trebuie sa nu fie soiul ala zemos ca se balosesc, iar gutuile trebuie lasate mai mult la cuptor. Se mai pot umple si cu nuci maruntite si se poate pune o lingurita de miere daca sunt tari si acrisoare.
E cel mai bun dulcel pe timp de iarna si lasa si in casa un miroooos, am uitat sa va spun de anul trecut, dar dadea asa bine de sarbatori mirosul de scortisoara in casa....
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
LauraOana spune:
`neata fetele!..forumul merge azi destul de ok, deci am apucat si eu sa citesct tot din urma ce am pierdut...
daca tot ati vorbit de mincare..eu ieri am facut lasagna si supica de gaina 
..sotul nu se prea omoara dupa lasagna, dar eu aveam o pofta incredibila..:) lasagna cu mult mult mult parmesan
...de citeva zile nu m-am mai urcat pe cintar..imi este forte frica...
...
felicitari la fetele care au aflat ce ascund in burtica!!
la toate!
24+
PS.: mia crescut si mie burtica...deseara am sa pun poze noi..:)
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
alinutza23 spune:
cata felicitari pentru pereche!
didi nu fii necajita, pana la urma veti afla si sexul, important e sa fie bebe ok, dupa cum ne-a spus noua d-nul doctor la morfo: "nu intrebam nimic, ne intereseaza sa fie sanatos copilul, apoi cautam si sexul" ![]()
tiana sunt sigura ca bebe e bine, nici eu nu-l simt pe al meu decat o data la 2-3 zile si atunci destul de vag. Eu zic ca sunt inca micuti! 
20+ cu 
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
alinutza23 spune:
cata felicitari pentru pereche!
didi nu fii necajita, pana la urma veti afla si sexul, important e sa fie bebe ok, dupa cum ne-a spus noua d-nul doctor la morfo: "nu intrebam nimic, ne intereseaza sa fie sanatos copilul, apoi cautam si sexul" ![]()
tiana sunt sigura ca bebe e bine, nici eu nu-l simt pe al meu decat o data la 2-3 zile si atunci destul de vag. Eu zic ca sunt inca micuti! 
20+ cu 
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
nicuratze spune:
Neatza tuturor fetelor,
Anamaria,bine ca nu s-a intamplat nimic cu bebe,se zice ca sunt tare periculoase cazaturile astea.
Didi,imi pare rau ca n-ai aflat inca..., eu as fi tare frustrata,mai ales ca la hainute de fetite e o oferta asa larga.
Carla,
,am cumparat si eu aseara eclere,dar d-alea mari![]()
Maria,
f.frumoasa burtica,sa stii ca si pe tine te-am copiat la cartofi prajiti ( eram convinsa ca numai eu sunt mancacioasa ).
Miruta,felicitari pentru bebelusha.
Eu astept ecografia de maine,sper sa se fi modificat conditiile de locuit ale bebelushei ( si trebuie sa-mi pregatesc o schema pt traseul pana la Grivitei,adica juma de drum cu masina si juma de drum cu metroul
).
Va pup,
elena,
20 cu
+Radu (21.10.2005)