Aspirante optimiste >20 ani (387)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Multumesc pt acesta primire calduroasa! Tocmai am aflat ca o sa am o nepotica( a fost cumnata azi la ecograf) . Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara fetelor....si va multumesc pentru sustinere...
...eu nu am mai intrat de la servici pe net...ca nu stiu ce puii mei fac, dar am inteles ca pot vedea cine si cat sta pe net...si la cum se da afara...mai bine stau cumintica in banca mea...

...dar acum sunt acasa...

Rallu sa-ti traiasca racusorul, si Darius a fost rac...si ce daca???...sunt niste oameni extraordinari, calzi, frumosi si buni...
Sa-ti traiasca racusorul sanatos!
Ramayana eu inainte sa aflu ca sunt insarcinata am visat un baietel...eram insarcinata, dar nu stiam...asa ca cine stie..
Adisore bine ai venit...si SEDERE SCURTA aici...sa fugi cat mai repede la -dute

Floricik sper sa nu-ti apara rusii...poate ai ochisori mici si frumosi in pntec...Doamne Ajuta!!!!

...buuun...si acum asteptam pana duminica, desi sincer..azi nu am mai avut nici un semn de gravideala...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

bun venit fetelor noi, sa stati cit mai putin aici si sa ne mutam toate la o odisee

camy, si eu tot duminica trebuie sa testez...e drept ca am inceput de ieri...negativ, dar era cam devreme abia Z25....duminica in schimb va fi Z29 din 28-29, abia astept

hai sa intram amandoua duminica sa anuntam ca avem teste pozitive, vrei?

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Pai va asteptam atunci duminica cu testele POZITIVE. La mine iar e Z1 dar macar am scapat de dostinex, luna asta a fost ultima. Inapoi la ginecolog si... mai vedem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargarita_25 spune:

Salutare fetelor, bafta multa la fete sa vina cu liniute,
Duola (Andreea) chiar ma intrebam ce mai e cu tine, avand in vedere ca tu m-ai mai desteptat in pivinta calculelor...
Asa e trebuie sa primim ce ni se da,
Am spus ca va tin la curent cu starea sotului azi s-a tuns scurt de tot ca au inceput sa pice smocuri de par

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Gargarita, multa sanatate sotului
Camy as vrea eu sa fie bebe. Dar nu vreau sa-mi fac sperante degeaba...cu test negativ...
Si....zici tu ca pot vedea la munca ca stau pe net ? Nasol pt mine...ca-s dependenta de DC si de gasca noastra de fete super optimiste

http://tt.lilypie.com/1hO1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

bine ai venit adisore. si zbor rapid spre odisee.

deci, sa inteleg ca asteptam duminica cu nerabdare.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

sorry fetele care intrati de la munci pe net. ce rai sunt nenea aia de se dau sefi. uite de la mine , pentru ei.
la fete sa nu fiti supi.

viitoare , te DD

www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri

Mergi la inceput

dana

viitoare , te DD

Mergi la inceput