Sterilet, pro sau contra?

Buna tuturor.
Ma bate gandu' sa-mi pun sterilet, insa am auzit mai multe povesti nu prea placute...
Va rog pe voi , cele care aveti sterilet, sa-mi spuneti daca il recomandati, cum este cantitatea de fluid menstrual...
A, si de care model v-ati pus , ca am inteles ca ar fi mai multe.
Va multumesc frumos.
Raspunsuri

Deus spune:
Am o cunostiinta care spune ca la contact sexual in anumite pozitii o deranjeaza! in rest de bine:)
poze familia mea
quod me nutrit me destruit

madau spune:
Eu am de 2 ani sterilet Mirena, nu am absolut nici o problema cu el, menstruatia s-a redus foarte mult, pana aproape de disparitieMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

tasia spune:
eu sunt pro cip contraceptiv, implanon se numeste. Este bagat in bratz sub piele. Este valabil timp de trei ani, iar procentul mic de hormon pe care-l contine este eliberat direct in sange.
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre

ellinia spune:
Tasia, si cum e cu implanonul? Am citit pe un forum de discutii cum spunea cineva ca nu mai are menstra deloc ... eu de abia am avut prima menstruatie dupa ce mi-am pus sterilet si am avut o menstra de cosmar de vreo 8 zile. Dr mea mi-a dat dupfaston, sper ca urmatoarea sa fie cum aveam inainte. Daca nu tolerez steriletul (cooper t) poate ma bag la un implanon. Am avut niste reactii foarte ciudate de la sterilet, am facut febra, la cateva zile dupa montat, 39,3 - n-am mai avut febra asa mare nici nu mai stiu de cand. Am sangerat o luna de zile de am zis ca nu mai scap de tampoane. Mi am din cand in cand dureri dar dr zice ca e in regula, depinde de fiecare organism cum se adapteaza la un corp strain. Mai astept putin, eram tentata sa-l scot.

tasia spune:
din pacate organismul nostru ppate respinge atat steriletul cat si n unele cazuri rare implanonul este o reactie a organismului de a se apara de corpuri straine. Probabil dr. ti-a zis ce trebuie sa faci daca ai problme...etc. Eu nu am avut ciclu 6 luni de cand mi-am pus Implanon-ul pentru ca alaptam in acelasi timp si nu stiu care era motivul devarat al lipsei menstruatiei. Dupa aceea a revenit la normal dac pot sa zic asa, oricum nu este regulat ciclu, recunosc.
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Annie80 spune:
Eu am copper de 4 ani jumate, tre sa-l schimb, si nu am avut probleme cu ele, decat micul discomfort la montaj, in rest menstruatie normala, dureri, normale, uneori mai intense uneori nu, sangerari normale, duarta normala...ca au mai fost unele mai lungi, nu pot da vina pe el
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

RazaDeSoare spune:
Nu am folosit,insa am prietene care folosesc Mirena si nu au probleme.Dureri la menstra normale,cantitate de fluid menstrual la fel,nu stiu daca sunt probleme la contactul sexual,chiar o sa intreb.

Puppa spune:
Buna!
Eu am cupru T de 4 luni si.... in principiu este k. Pana in perioada aceea, cand incep durerile de cap, abundenta maxima, stari de ameteala, dureri de burta. Inainte eu nu aveam asa ceva, ciclul dura 4 zile si era decent ca adundenta...Acum lucrurile s-au schimbat, dar doctora mea m-a avertizat...Oricum, mi s-a parut cea mai buna varianta, decat sa iau pastile cu tot felul de tampenii in ele...