**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Neatza!!!
La noi ploua m,arunt si des. Am dus eu copilul la gradi si surpriza......am gasit in saculet planificarea grupei Ursuletilor. Astia imi citesc gandurile, sau citesc forumul.....
Bumbi pai ce are ca o puneti de bb3? Bunicii sunt tineri, la 85% din salariu stai foarte bine acasa....si uite asa...poate apare si fetita.
Gnocchi la cuptor? nu i-ai fiert? eu asa stiu ca se fac....
Odata am facut si eu, nu mi-au iesit, asa ca am plecat la o pizza (eram in Italia pe vremea aia). Aici nu am vazut, nici nu m-am prea uitat, ca astia sunt buni sa fie proaspeti, adica nu sunt uscati ca alte paste.
Maraki da am vazut si eu ca vorbeau de bomboana minune, care de fapt era un mar. L-am intrebat pe Marco daca vrea si el si mi-a zis ca nu.
Si-a pus omul senzori la baie, poate e mai bine asa, isi scoate investitia...
ascult radio ZU si mi-au facut astia pofta de Shaorma. Sa-l sun pe Clau, caci e la o intalnire pe langa complexul studentesc....cand termina sa-mi aduca una...ca salivez pe tastatura...doamne fereste, nu sunt intreaga, ce mi-e si cu poftele astea.
revin...dupa ce mai fac si ceva treaba, ca sa nu ma dea seful afara, cu criza asta......
_
Gio14+ si Marco(06.01.2006)
poze
bumbita spune:
' neta si de la mine de la servici...nici pana acum nu am terminat cafeaua.
am vb cu mami si de dimineata cand l-adus pe sebi cica smecherul in timp ce-l imbraca in anticamera canta tare sa-l auda copii dinauntru si educatoarea...a intrat in clasa cu rechizitele in brtae, ducandu-i-le educatoarei f mandru.....din 30 cooilasi cati sunt in grupa, acum mai sunt 13. restul au hot parintii sa-i tina acasa parintii sa nu se imbolnaveasca sau sunt bolnaviori.
aseara la leagane cica era un baietele de care se palngea bunica lui ca nu mananca......tati a inceput sa-l laude pe sebi ca el mananca mult si de toate......tot timpul manacac...nu stim ce sa nemai afcem cu el....ca ne mananca toata mancarea de unde?! doar v-am zis cat e de pretentios si sclifosit....dar el nu mai putea de drag...si ce credeti?! cand a ajuns acasa le-a cerut alor mei sa manance mancare....mazare, dupa care a mancat si carnita din mazare....si asta pe la 19 seara......
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
giova, ai tu grija cu treaba asta...las-o mai moale ca nu e cine stie deranj la voi. si ce programare au "ursuletii la gradinita?
eu gnocchi i-am luat de la mega image in stare congelata. am niste forme de aluminiu de bagat la cuptor. i-am acoperit la fel, tot cu folie de aluminiu...au fost deliciosi aseara.
al treilea? nu zic nu...mai ales ca acum nu ne-amm mai putea plange de spatiu...suntem inca tineri.insa nu acum. trebuie sa ne mai aranjam viata, sa fie si ea mai stabila, sa-mi aduc baietii langa sufletul meu odata...ca mor de dorul lor.
ma uitam acum pe site-ul de la mobexpert. vreau sa profit la maxim de reducerile astea alelor si sa ne luam covioarele de la ei. am vazut ca au si de lana si reduse si la 45%. cele de la copii din camera le-am luat de la ei, sebi a fost f incantat de vacutele , de norisorii lui si de animalutele lui din padure.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Bumbi pai ce treaba crezi ca fac? ma refeream la munca de birou, acte, facturi, .
Acasa nu mai aspir de mult, eu doar sterg praful si dau cu mopul, cand nu ma vede Clau. Mancare fac si bag haine la spalat...cine nu si-ar dori o viata ca asta????
Cateodata ma enerveaza de grija care o are fata de mine, dar asta e....nu sunt bolnava/handicapata, dar trebuie sa ma menajez cat pot.
Faine covoarele de la Mobexpert...eu am peste tot.
Sper sa termine Clau intalnirea, caci mi-a zis ca v-a tine vreo 3 ore, sau mai mult, asa ca salivez in continuare, nu merg pana acolo, la domiciliu nu am gasit pe nimeni sa aduca, asa ca am urcat la noi in ap. si mi-am facut macaroane cu gem de macese.
Azi ar trebui sa mergem la Arthema sa vedem de mobilierul pt. baie. Dupa 2 ani am gasit ce cautam, scump, dar tare modern si frumos.
Sper sa ajungem pana acolo, caci azi e ultima zi cand mai sta piticul pana la ora 17 la gradi, de luna urmatoare nu mai face dansuri. Sper sa mi-l ia la inot din martie, cu colegii lui de grupa.
Am uitat sa va spun: din ianuarie au o fetita in grupa, erau 9 baietei si cum unul a plecat, a venit Jaqlin (nici nu stiu cum se scrie). Cica sunt mortali cum se uita la ea cand e la baie, sau cum se uita ea la 8 baieti ca fac pipi la wc.
Marco si Luca sunt cei mai iubitori cu ea, cica asa frumos se poarta si au grija de ea. de aceea cred ca ma tot intreaba marco cand ne vine fetita!!!! macar nu va fi singurul dezamagit, daca va veni baietelul.....
_
poze
silvi_2005 spune:
Hy si de la noi !
Aici e iar un frig dar macar e senin si soare.
Maraki sa iti fie de bine mancarica eu am pus in easi putin tarhon cum facea bunica mea, a iesit o minunatie.Sanatate multa sotului tau. Tu cum mai esti?
Giova lasa ca acum in perioada asta poti profita sa iti faci mici capricii alimentare, o sa te pui dupa aceea pe diete
Bumbita m-am uiat pe site si nu au dimensiune aceea de saltea dar sigur o gasesti tu undeva. Fa si tu poze cu camera baietilor ca sunt curioasa cum ai amenajat-o cred ca e f graguta. Aici se gasesc gnochi proaspete ca si pastele proaspete ambalate in pungi vidate la raionul de chestii proaspete la Cora sau Carrefour, o sa iau sa fac si eu o data ca am mancat in Italia si mi-au placut f mult. Poate se gasesc si la voi proaspete sa te uiti ca asa cred ca sunt cele mai bune. Vai te cred ca nu mai poti de dorul piticilor ca eu l-am lasat o luna pe Alain si eram numai cu gandul la el.
In we asta vrea sa imi fac si eu timp sa bat magazine, vreau sa ma ocup luna asta si feb de finisajele de decor prin casa ca am cam lasat-o neterminata si in camera lui Alain imi mai trebuie ceva colaje pe peretei peste tot de fapt mai sunt mici chestii de finisat. Maine e greva la el la gradi daca nu ar fi rece as merge cu el la un centru comercial si apoi la Mc dar imi e groaza unpic ca trebuie sa schimb 2 buse pana acolo.
Am fugit sa fac si eu mancarea si sa imi termin treaba ca imediat vine piticul.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
andiaroro spune:
gocchi-eu ii fac si in tigaia de teflon, cand ma grabesc, ca asa scrie pe punga de din aia proaspeti...
netul meu face pe nebunu acum, dar vad ca pe site merge
da, cica maine-i greva la noi....aiurea...ca acu se antreneaza ....cristi e plecat de 3 ore de acasa si e abia la jum drumului spre serv si m-am uitat pe site-ul alora sa-i gasesc o varianta salvatoare si pe fiecare linie se intamplace ceva...dupa ce ca te incurca cand declara ziua de greva macar sa si-o respecte..;mai nasol e ca in mo astea nici cu taxiu si nici cu masina nu e mai simplu ca toti inceraca asa si se blocheaza tot....ce bine-i sa fii acasa in concediu, fie el si medical....nu am scapat de gripa, iar alex mai avea un 38 de dim cand abia anulasem radio la plamani...Sa vedem cum evolueaza azi si ce mai zice dr sa mai facem...da el e calm, danseaza si ma tot intreaba cand mergem la gim ca stie ca e azi.
Giova- la fratele meu in clasa in scoala primara era o fata printre 8 baieti(fix asa) ...nu s-a maritat cu niciunul dintre ei ca numai bancuri pe tema asta se faceau....hai ca acum iti soseste shaorma...
Bumbi-educatie "pozitiva" (glumesc) se cheama ce facu bunicu', dar rez conteaza....
Maraki-e bine ca-i urmarit asa sotul tau , ca-i adapteaza tratam in functie de evolutie....Nu mai stiu, nu l-au pus si al ceva regim?
Silvia- nu gasesti pe net orarul bus-elor sa nu stati mult in statii...ca lui Alain cred ca i-ar placea o plimbare....nici yahoo nu-mi merge-numai aici
ana si alexandre (17.02.2006)
maraki spune:
Ana, Giorgos nu se tine de nici un regim, daca nu se simte bine, mananca supa la plic 2 zile dupa care se intoarce la naravul vechi
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
fetele de la france, de ce greva vorbiti voi acolo? gca greva gradinitele sau cine?
silvi si lui alain ii place la mc? si noua ne place ...si ii place sa shopingarim ca stie ca dupa aia mergem si la locul de joaca si cu mami e distractie maxima!!!!
silvi si la ce colaje te-ai gandit la alainin camera? pt ca si eu as vrea sa mai colorez putin peretii albi de la ei din camera, sa ii desenez nu imi permit....sapt trecuta cand a venit sebi in bucuresti, i-am luat niste autocolante si le-am lipit impreuna langa intrerupatorul lui - care ste in forma de stea - sunt minnie, mickie si donald care tin parca acea stea in brate....cu multe stelute in jurul lor....
poze am mai zis nu pot face pentru moment...pentru ca i-a cazut lui sebi aparatul din mana exact cand era deschis si s-a terminat obiectivul!!!!
ana gnocchi prajiti nu am facut, dar imi inchipui ca ies buni...ref la febra lui alex cam multe zile zile l-a tinut si temperatura 38 nu e de ici de colo....cu supozitor nu ai incercat? ceva mai tare ca siropul de paracetamol?
giova am intrat si eu pe arthema.ro si am vazut mobila de baie....si noi vom ajunge candva si aici....mie mi-au placut modelele venezia si quartz, insa nu scrie nimic de pret...ai vreo idee sau poti intreba deseara, daca ajungeti?
Giova spune:
Silvia spor la gasit decoratiuni pt. camere.
Incerc sa-mi fac toate capriciile/poftele, dar cu limita, nu vreau sa exagerez pe motiv ca sunt si pe urma sa trag cu dietele. Mai bine sa mananc ponderat si ce trebuie, nu dulciuri si alte prostioare, care numai bine nu fac.
Silvia, Ana stiu si eu ca pastele proaspete sunt cele mai bune. in Italia cumparam, dar aici nu prea se gasesc. Sunt la cateva mag. italienesti, dar au niste preturi de te ingrozesti...peste 45 lei/kg. Nici in Italia nu sunt ieftine, dar parca e altfel raportul pret salariu.
Nasol cu greva asta, mai ales in orasele mari, trebuie sa fie nebunie.
Ana e bine de tine ca esti acasa, dar ceilalti locuitori ai orasului nu sunt asa de norocosi.
Ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun cu virusurile.
Bumbi noua ne place Stilo, de acolo am vazut la Praktiker modelul asta:
http://www.arthema.tm.ro/colectia_arthema/stilo_120.htm
doar oglinda cu dulapioarele, chiuveta si masca de sub ea cu sertarele. erau la 35 milioane. acum sa vedem ce pret e la ei la mag. ca noi am mai vrea si ceva dulap.
Lasa ca ma uit sau intreb de preturi la astea 2 care te intereseaza.
Asta in cazul in care mai ajungem azi pe-acolo.
maraki nasol ca nu se tine Giorgios de regim, el trage pe urma. Bine macar ca este monitorizat la o anumita perioada de timp.
_
poze
andiaroro spune:
Bumbi-supozitoare nu i-am pus ca am reusit sa tin in frau cu paracetamol sirop. ieri chiar nua mai avut deloc febra ca altfel, azi de dim eram la radio la plamani, asa ca le-am zis alora la 8 ca nu ne mai ducem ca nu mai era cazu si nu stiu cand mai pupam alta-avea 36,8 si la 10,30 avea 38...acum astept sa se faca 2-2,30 sa-l sun pe dr sa vedem ce zice...ca deja nu prea se mai intelege ceva...macar n-a mai vomitat sia mancat: banane , paine si paste, dar nu ma intereseaza meniul acum....
Greva-fac functionarii -echiv bugetarilor din ro....si aici cum numai pisica nue functionar sunt afectate toate structurile: scoli, spitale, transp, etc...pe noi cu cresa nu ne afecteaza(numai sa fie alex bine maine sa-l trimit sa zac si eu linistita o zi) ca la cume el montessori regim fam pun la "greva" doar activit colective, dar tanti a lui il primeste...
in orasele mari pb e transportu ...si mai grav e ca sunt muulte sindicate dif si daca le trazneste la unii de pe o linie de metrou sa faca greva ca sa strambat unul la un sofer -atunci fac....asa ca azi, chiar daca nu era nimic prev , banuiesc, ca au zis hai sa ne mai distram si noi nitel..in avans pt chefu mare.
oricum, e aiurea ca oamenii isi consuma cam un sf din concediu pe greve(nu functionarii) ca nu au cu cine lasa copii, nu au cum ajunge la serv, etc
si de ce e greva...asa...ca-i viata grea, ca e criza, ca vor salarii...stiti povestea, dar la cei afectati nu se gandeste nimeni....
gata-a adormit dl...ma duc sa mai strang si eu pe aici
ana si alexandre (17.02.2006)