**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

dar carpenul la ce se foloseste? nu stiu ce gust are dar vad la italian in borcane

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Cosmi, sa-i fie de bine tunsoarea lui Stefan Ciufulici este pe la Rosetti? e prima deschisa pt copii in Bucuresti

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKIe la bucur obor pe dreapta dupa pasaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki reteta lui ingrid nu o am. de ce nu o ceri personal? hai ca-i scriu eu pe mess., dar cine stie cand va vedea.
Carpenul nu stiu ce e si la ce foloseste...la mancare cu siguranta...astia mananca de toate, asa ca nu stiu. cum arata?

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

dar tu de ce nu o intrebi la ele carpenul sant niste boabe mai maricele decat mazarea, sant conservate si maro deschis parca.....sigur Ana de france ne va spune tot despre ele Maine este greva la transportul in comun pana la 15.30...eu ma duc cu masina. Giorgos ma asteapta sa ajung acasa si sa plece el la spital dar Robert trebuie sa ia taxiul ce vor si nemtalaii ca doar au salarii bune ...cred......

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu nu scriu deloc la subiectul ala. cu cine am de vorbit, vorbesc pe mess. sau pe PM.
Adica te referi la cappere. sa mor de stiam ca le zice asa...asa se numesc in romana? alea se pun peste tot, in pizza, pe bruschete, se folosesc mult impreuna cu pestisorii aia mici:aciughe. Acum imi zicea Clau sa-i cumpar un borcanel, ca vrea bruschete cu aciughe. Sunt un fel de condimente, e bulb de floare, eu am gustat, dar parca se aseamana cu maslinele.

ma duc si eu la orizontala, asta daca reusesc sa scot broscuta din apa.

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Exact Maraki daca la capere te referi, pestii de care zici tu cred ca sunt ansoa Giova aici asa le zice. Eu stiu o pasta facuta cu capere si unt si tarhon, caperele taiate in doua unele. Se mananca cu cartofi fierti intregi si peste prajit e delicios si merge perfect cu pestele si cartoful.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara.
Am pus poze de la ziua lui Razvan, pe asteryaro2. Sunt facute cu 3 aparate, unele par ca se repeta, dar difera doar aparatele.
A fost frumos, Razvan a fost cuminte, doar ca nu a acceptat sa-i cantam LMA . Am reusit sa preintampin o criza de furie.
Filmulete - maine, acum e tarziu.
Va pup si numai bine tuturor.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Hello fetelor, nimeni la cafea?
Baietii mi-au complimentat mancarea deci cred ca a iesit bine fripturica, de fapt rotisati i-am facut.
Cristina ati avut petrecere frumoasa si Razvanel e un dulce ca intotdeauna.
Noi cu secta noastra suntem ca nemtii dupa construirea zidului Berlinului sa mori de ras, de fapt lumea vb cu toata lumea dar asa mai rarut si pe PM sau mess din motive politice dar daca asa nu iese scandal f bine mie chiar imi place admosfera de acum adica cea normala, oricum este destul scandal pe Dc am apucat sa ma uit la unele subiecte gen sunt romancele materialiste sau cu romanii din strainatate.....sa te tii ce scot unii .
Ma pun pe smotruit si spalat haine ca aseara ma mustra constiinta sa o faca daca zisese Giova ca e sarbatoare daca nu stial era alta treaba...

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic faza tare ca mi-a crescut tensiunea aseara fratele meu a avut accident duminica seara in parcare la Pollus la un Moll din Cluj. Au intrat in ei, care veneau sa intre in parcare , o tipa cu un Ford fiesta care nu a "vazut" ca avea cedeaza trecerea care nu a franat deloc si i-a facut praf aripa stanga, roata si usa masina ei e praf in fata, amandoua au fost duse cu platforma de acolo. Tipa era cu o fetita de 10 ani in fata fara centuri desigur ca numai prostii poarta centura si "se gandea" la ceva si nu a vazut semnul. Fratele sta in Floresti in zona rezidentiala de blocuri si fara masina e cam mort cu mersul la serviciu amandoi dimineata zilnic la Cluj plus ca mai au si el si sotia lui examene dupa-masa in perioada asta, la asta se adauga spaga pe care trebuie sa o scoata el din buzunar la asigurare, mecanici, sefi de mecanici cu tot casco ca i s-a zis clar sa "actioneze" sa afca masina repede si bine, masina care nu are decat vreo 6 luni deci e practic noua. Si sa va mai zis si ca tipa care a facut accidentul ii explica fratelui meu sa nu se supere sau sa reclame dar "s-a inteles cu greu" cu politistul sa ii treaca altceva pe proces verbal ca erau conditii meteo extreme si ca a avut ceva defectiune la masina ca sa nu ii ridice carnetul ce conta ca era cu un copil in fata si ca facuse zob alta masina......sincer auzi faze din astea si stii clar ca esti in Romania sau Bulgaria sau mai stiu eu in ce tara unde toti sar sus daca li se zice ca avem o tara corupta si nu functioneaza nimic normal.
Asa m-am enervat nu pe faza ca se poate intampla oriunde si oricui Doamne fereste si bine ca nu a patit nimeni nimic dar pe toate implicatii si tampeniile ce apar inloc sa se desfasoare totul normal sa isi asume fiecare ce are de facut .

Mergi la inceput