Noi serbam in fiecare an atat Valentine's Day, cat si Dragobetele (mai multe motive de petrecere, cu atat mai bine, mai ales ca serbam iubirea). Insa NICIODATA nu ne facem cadouri cu aceste ocazii. Doar flori si ciocolata, oferite amandoura (adica si eu ii iau lui flori). Pentru cadoori avem alte sarbatori: zilele de nastere, Craciunul, aniversarea casatoriei.
Si hai sa fim seriosi, daca cineva s-a gandit la o anume data pentru a serba iubirea, o data in care serbeaza mai multa lume, de ce ar trebui sa inventam noi o alta? Doar pentru a nu fi ca altii?
Iar asta nu inseamna ca in celelalte zile nu ne iubim, dar de petrecut nu petrecem chiar in fiecare zi (nici macar in fiecare saptamana).
Noi de zilele indragostitilor, dupa ce ne oferim reciproc flori si bomboane, ne imbracam "mai deosebit", ne luam frumusel copiii si iesim in oras, la un restaurant. Seara, dupa ce ii adormim pe cei mici, ne ocupam doar de noi (baie cu spuma, uleiuri aromate, masaj... etc.).
Sa aveti o zi de Sfantul Valentin deosebita!
Citat: |
citat din mesajul lui hcclara Sotul meu isi serbeaza ziua de nastere pe 14 feb, asa ca el primeste cadou de ziua lui...mie imi ia ciocolata! Claudia Ete ..si eu sant nascuta de 14 februarie. Prilej sa primesc doar un singur cadou:))))))) ca cica e criza:))))) Aici e nebunie de 14 februarie!! Numai bine, Crisa |
Pardon, nu stiu pe ce am apasat!
Scuze..a iesit mesajul nasol.
http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png