Cel mai usor regim de slabire *4*
Raspunsuri - Pagina 20

MadameBovary spune:
Da, Muse ne-a strans toate florile pana acum . Mai fetelor, nu gasesc dvdul cu pozele de la Barcelona
! Nu stiu ce mama naibii am facut cu el... si alte poze din care sa se vada nu prea gasesc. Recente oricum nu prea am... dar hai ca intru acum si pun vreo 2-3 poze din care nu cred ca se vede prea bine cum sta treaba... dar sa nu ziceti ca nu pun poze
.
Fetele care au pus deja poze.. v-ati setat albumele pe privat? Ca eu asa o sa il pun pe al meu... cine intra si se logheaza poate sa il vada, ceilalti nu.

MadameBovary spune:
Gagici, am pus linkul catre albumul de pe webshots la primul post - jos... cine doreste sa faca album, sa imi dea mie sau lui Addicted un mesaj privat si va zicem ce si cum sa faceti , daaaaa? Hai ca ma duc sa vad ce poze reusesc sa pun si eu

Addicted spune:
Fetelor, nu stiu ce se intampla cu forumul, nu e prima data cand se intampla asta: fiecare subiect arata cine a postat ultimul mesaj in dreapta. Ei, acum la topicul nostru arata ca eu am postat ultimul mesaj, desi Madame a fost aceea.
Eu s-ar putea sa plec 3 zile intr-o statiune mica, cu lacuri multe, insa stabilim in seara asta daca vom merge sau nu. Sincer, nu vreau sa merg, pentru ca niciodata cand iesim nu sunt cuminte, ne oprim ba la vreun fastfood, ba la vreun restaurant si nu ma abtin sa comand cate ceva ce n-am mai incercat. Abia am venit de la super market si mi-am facut stocul pe 2 saptamani de fructe si legume. Voi incerca sa mananc mai sanatos, pentru ca simt ca ma lasa vointa cand vad ca nu mai slabesc asa de repede precum credeam eu ca o sa fie. Daca am timp, caut si eu niste poze in care sunt grasomega si slabatura, sa ma oftic, na!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

cristi_2003 spune:
ieri am incalcat orice regula - inclusiv cele de bun simt. da ne-au adus niste prieteni de la cluj chestii mc donalds si nu m-am putut abtine
noroc ca in alba nu este
pe cantar nu se vede da io stiu ce-am facut
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Addicted Fetelor, nu stiu ce se intampla cu forumul, nu e prima data cand se intampla asta: fiecare subiect arata cine a postat ultimul mesaj in dreapta. Ei, acum la topicul nostru arata ca eu am postat ultimul mesaj, desi Madame a fost aceea. ![]() Eu s-ar putea sa plec 3 zile intr-o statiune mica, cu lacuri multe, insa stabilim in seara asta daca vom merge sau nu. Sincer, nu vreau sa merg, pentru ca niciodata cand iesim nu sunt cuminte, ne oprim ba la vreun fastfood, ba la vreun restaurant si nu ma abtin sa comand cate ceva ce n-am mai incercat. Abia am venit de la super market si mi-am facut stocul pe 2 saptamani de fructe si legume. Voi incerca sa mananc mai sanatos, pentru ca simt ca ma lasa vointa cand vad ca nu mai slabesc asa de repede precum credeam eu ca o sa fie. Daca am timp, caut si eu niste poze in care sunt grasomega si slabatura, sa ma oftic, na! ![]() Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]() |
fa miscare, sa contracarezi toate tentatiile.
o

povestea nashterii

mi_bebelina spune:
Si io ieri am fost o nesi...am mancat cam mult si cam ce cu trebuia....rezultatul s-a vazut azi dimineata la cantar..+ 0,5 kg. Dar gata, ma cumintesc...promit.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza

Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Nana, cat de aprope ai fost de prima floricica ![]() ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Ba da, cum sa nu? Dar nu am stiut exact cand ca sa fiu in acelasi timp cu voi.
Bagi o strigare si ma cantaresc cand vrei sa actualizezi tabelul, binenteles daca o sa ai cu ce si la mine.

Nana,

Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

XIO spune:
A , pt. data de nastere: 5.01.1985
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

brazuca25 spune:
Hello! Eu am fost cuminte ieri. Am mancat dimineata omleta, pe la 13 doua sarmale, si pana seara doar 1 fibrobar. Am facut si pe stepper vreo 20 de minute ca dup-aia se urca si fiica-mea sa faca cu mine.
Sper sa ma tina ambitia asta.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

rianna_stef spune:
Si eu mi-am facut ieri de cap si am mancat pe la 18.30 o prajitura cu ciocolata
.
Si a mai ramas una pe care am mancat-o acum jumi-juma cu fiica-mea;dar nu mai mananc azi decat un pic de pireu cu o bucatica mica de friptura ,mai tarziu si eventual un fruct.
Addicted hai ca exagerezi ;nu cred ca sunt cea mai draguta,probabil sunt multe fete care sunt mult mai dragute ca mine ,dar nu le-am vazut noi;oricum,daca te incanta cu ceva sa stii ca mai motivat sa slabesc;
De exemplu mie imi place de Madachan ,mi se pare foarte finuta;
Am pus si eu poze in albumul comun;sper sa reusesc sa ma tin de regim cat mai mult ;parca nu mai am rabdare ...vreau sa treaca timpul mai repede..