Cel mai usor regim de slabire *4*
Raspunsuri - Pagina 11

Musette79 spune:
Neata fetele!
Ultimele 2 zile am mancat moderat si e spre bine. Adica ma incap la picioare blugii de dinainte sa raman gravida, dar in skimb nu-i pot inkeia ...La talie am ramas cu niste colaci de toata groaza
Azi dimineata aveam fix 69,0 kg iar la masuri: 97 bust, 78 talie, 102 sold (la pulpe iar am slabit 1 cm, dar ce ma ajuta, ca nu pot purta numa cracii de la blugi ).
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

rianna_stef spune:
Neata fetele!
Intru repede sa raportez noile masuri:
84 kg/108cm(bust)/96cm(talie)/115cm(coapse)
Nu am mai dat jos nici un kg,dar s-au mai dus doi cm de pe talie;tot e bun.
Nu prea mai am timp de stat pe net pentru ca am inceput sa ma pregatesc intens pentru titularizare;intentionez sa ma fac profesoara de chimie,ca m-am saturat de stat acasa;asa ca singurele mele momente in care pot sa invat e cand dorm copiii;adica acum;am plecat la studiat...

miria_cristina spune:
Am citit si eu regimul si este tare tentant, dar la mine n-ar merge, ca am arderile lente chiar si atunci cand fac miscare la greu.
Este adevarat ca in tinerete dadeam jos extrem de repede, dar metabolismul se schimba, asa ca, va urez succes, iar eu ma voi resemna...
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

melly23 spune:
ziua buna si scuzati absentza dar dati va rog vina pe starea de bb agitat!!! zilele astea afost destul de bine mai putin miercuri cand la tae bo a fost alt instructor cu alte miscari cu altecele si a fost mai mult o zi pierduta!asa ca sa raportez si eu una alta!
kg: 76.4 e ceva nu!am dat un kg jos!saptamana trecuta am avut 77.3 asa ca se puna, nu!
sold: 109
talie: 90
bust: 102
no va pup!de mancat mananc regulamentar!
si ptr cine are nevoie
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Roxie spune:
Neata!
Dupa abuzul de mancare de ieri, m-am ales din fericire numai cu jumatate de kilogram, deci de dimineata aveam 56.
Raportez pana la ora asta doua felii de paine cu unt de arahide si gem. Inca nu m-am decis ce voi manca mai tarziu.
Addicted nu apar in tabel pentru ca nu am dat datele complete, mai trebuie sa dau masurile si am constatat ca nu am centimetru de croitorie in casa. Am in schimb rigle si rulete si alte chestii tehnice. Probabil mai voi masura cu o sfoara pe care la randul ei o voi masura cu ruleta. Dar inca nu m-am mobilizat.
Trebuie sa ma gandesc ce mai mananc azi... hmmm.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian
(11 ianuarie 2007)

kokiy spune:
raportez si eu 81.4kg ...de luni cand m-am bagat si pana acum 1.1kg date jos, azi n-am fost la
....masurile s-au modificat considerabil 101/92/109
....
MB,baga si la mine 1.73 m... si spor la slabit
Si Mihaita,are nevoie de voi!
Alaturi de Sonia!
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

ihotu72 spune:
Buna fetelor,cum stati cu Kg?Eu am reusit sa ajung la dim:94-bust,
87-talie,
105 sold.
Credeti ca merit si eu o floricica?
pozele mele
Nasterea lui Alex

MadameBovary spune:
Roxie, MII de scuze!! Te treceam in tabel si fara cm, ca mai sunt fete care nu au spus, dar mi-a scapat din vedere. Iti cer scuuzeee si te trec acum! Furnizeaza si o data de nastere sa stim si noi cand sa te sarbatorim
Ihotu, eu impart flori pentru kilograme... la cm va premiati singurele, ca s-ar umple prima pagina de buchete daca am pune flori pentru kg si cm pierduti . Ia zii, cu greutate cum stai?
Melly... primesti aproape toata floarea ... dar nu pe toata . Am patit-o si eu, ca ma desparteau 100 de grame ... sau alte fete. The rule is the rule, sorry! Dar 900 de grame ai DAT JOS, nu ai pus, asa ca sarbatorim oricum!!
Rianna, spor la invatat, dar sa nu ne uiti!
Lara, pai ce facem?? Tocmai tu, miniona noastra veche si draga, tocmai tu iei primul porcusor?? oooof!!
Addicted, nu stiu ce sa zic cu pozele... eu am unele din sejurul la Barcelona din toamna, cu vreo luna inainte sa ma apuc de regim cred unde am iesit ORIBIL! Si prietenul meu mai era si fotograf... Nu mi-a zis si el cum sa stau si cum sa ma asez sa nu se vada toate cele... groaaazniiiic, imi venea sa dau foc la calculator cand am vazut cum am iesit in pozele alea
. Ah, si nu ca erau pozele naspa sau ceva, chiar eram mai rotunjioara asa
.
Deci... CINE E PENTRU POZE BEFORE/AFTER? Ridicati manuta, dati cu subsemnatul... Addicted a facut (parca) deja un user pe webshots ... il trecem pe prima pagina, parola o avem toate si ne facem fiecare cate un albumel unde sa punem pozutele sa se vada ce am facut. CE ZICETI?

ihotu72 spune:
ScuzeMadameBovary ca am uitat sa trec Kg.Am 66,2.Inseamna ca mai astept pana primesc floarea.
pozele mele
Nasterea lui Alex

cristi_2003 spune:
madame - eu sunt pentru before&after, da nu stiu parola.
azi trebuie sa ma cantaresc? sau luni?
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png