*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)
Raspunsuri - Pagina 13
sovietica spune:
hai Seb!
hai Tuchi! sa treaca totul repede si cu bine!
Naty, laptele i l-am dat intai juma-juma cu cel LP, a tras Sash o gura si a incremenit asa. nici nu inghitea, nici nu tragea altu. atunci a decis ca fie, bea si lapte de capra. urmatoarea runda i-am dat neamestecat si la fel, a stat putin, a degustat si a baut.
Adriuta, vreau sa nasc in apa indiferent ce-o iesi, ca doar n-oi face discriminare de sexe :)
Mi-a zis si mie pediatra poate duce la anemie daca alimentatia e exclusiv pe lapte de capra. Dar ma scot din celelalte:
Iron is need for the red blood formation. Inorganic iron can cause constipation. The iron in wheat grass juice has no side effects.
Magnesium, potassium and calcium maintain the PH of the blood. Wheatgrass Juice has an abundance of these important minerals.
si
Nutritional Facts about Almond Milk
Almond milk is rich in protein and omega fatty acids.
Almonds milk does not contain cholesterol and saturated fats
Almonds milk has high levels of vitamin E and unsaturated fats
Almond milk contains minerals such as zinc, magnesium, potassium, calcium and iron.
Plus ce mai ia din LP, suc de morcov si din alte alimente, cred ca pot sa stau linistita
ma duc sa golesc tot ce e pe comoda tv, ca imi face sash o mare curatenie, dar numai de el placuta. poate imi amintesc si ce mai vroiam sa va spun.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
tiker DPN 7 sept
bitza037 spune:
Gecko 
[pupai pus punctul pe I
Stela felicitari pentru progresul Teei!!!!

Ramo Cata
..."prietenii stiu de ce"![]()
Bubu....felicitari pentru Stef urcaretul in pat!!!!
[pk...eu pe Antonia o invat cum sa coboare ca mi-e frica sa nu cada ca un bolovan....de urcat nu m-am gandit.....mersi de idee
Vorbeati zilele trecute de mancarea bebelusilor:de vreo 2 saptamani aprox. Antonia nu mai manaca piure de legume.Intr-o zi nu a vrut sa manance piure si tocmai facusem pentru noi o ciorba de vita cu foarte putina sare.I-am pasat cu furculita legumele si carnea am taiata fin de tot cu cutitul,am pus si zeama si a mancat un castronel
...si de atunci ii fac supica separat dar exact cum o fac pentru noi dar fara sare, u manaca foarte multa dar o mananca cu pofta.Chiar ma gandeam,referitor la ce vorbeati voi de greutatea bbilor si cat mananca.Antonia nu mananca foarte mult si cu toate astea este destul de grasunica 9,200kg.VAd ca alti bbei mananca infinit mai mult si sunt cu greutate mai mica decat ea.
Sincera sa fiu as fi preferat sa fie invers....dar asta este!!!!
NOUTATI:Antonia se uita la desene animate......iar sambata se uita cu tati la un film
...bine, ca nu o las prea mult sa se uite la TV.
....asa......in alta zi ce mi-a venit mie sa-i arata cum se stinge si se aprinde lumina......si acum de cate ori o iau in brate si ne apropiem de intrerupator intinde manutele sa stinga/aprinda lumina,si este asa de incantata dupa aceea 

,
....tati este putin racit si tuseste, iar in week end cand tusea el in sufragerie ea il auzea din dormitor si il imita....am ras sa lesinam....ca pe randunoi il apuca tusea des si Antonia nu se mai potolea din imitat...pana la urma l-am pus sa tuseaca in perna sa amortizeze ![]()
Si punctul culminantde o saptamana ma stiga constient Mama...sunt topita toata

Striga: MA MA MA....MAMA.....MAM....MAM,MAM,MAM....ce ma enerveaza ca nu stiu cum sa fac sa descarc si eu filmulete....HELLLLLLPPPPPP!!!!!
Pupuci pentru toata randunimea,in special pentru Mihaitza sa se faca bine cat mai repede si pt mami lui
ma duc sa o imbrac sa iesim pe afara...pupici
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
neliaCris spune:
buna mamici..mai apar si eu cu vesti
-nu avem dinti
-suntem cu mucii apa dupa noi mereu
-nu dormim nici oseara fara macar 4 treziri
-in rest toate cum le stiti
La multi ani bebeilor sarbatoriti pana acum
si am auzit ceva de o operatie...doamne ajuta
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
luny spune:
am dormit o ora...Mufa e marait tare si nu stiu de ce, eu tot obosita..
azi ar trebui sa ma duc la sala, dar in ritmul asta..
la voi merge fff prost forumul?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
Am revenit de la dr. Concluzia - infectie virala, posibil roseola, greutate 8,100 kg
, lungime 74 cm
, si Vladut are 88 cm. In ritmul asta peste vreun an, un an jumate o crede lumea ca am gemeni ![]()
Bitza -Daria mea face parte din categoria asta, care mananca mult, mult mai mult decat frate'su, dar nu trage la cantar
In ritmul in care a pus pana acum, estimez ca la 1 an o sa aiba putin peste 8 kile jumate, poate aproape 9, desi ma indoiesc sa ajungem la performanta asta.
Tuchi nici nu vreau sa-mi imaginez cu arata urechiusele bietului Sebicu!
REcuperare usoara si nu te necaji cu dr. Vorbiti cand mergi la control! Sigur e bine! 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
elara spune:
Salutare, stol. 
Adriuta, da..eu stiu pe net de unde poti lua filme da' nu recomand ca inainte de job-ul asta sotu' tocmai cu prinderea piratilor drepturilor de autor se ocupa....sii.....ma mustra constiintza
Cat despre poezie..as fi vrut eu sa ma pot lauda cu asa frumusetze....
E din volumul "Fire de tort" al lui Cosbuc.
Am sa caut si Bones, multumesc de recomandare. Inca nu l-am vazut.
Gecko, multumesc f frumos ca ne-ai explicat si noua cum e cu sarea si cu mierea. Cu sarea..eram sigura ca asta e toata istoria.....dar cu mierea nu am avut habar de simptomele de care zici.
Irina...si fi-mea tuseste asa f des... ne imita pe noi de cand ne-a auzt tusind....si ma oftic pe ta-su cand o provoaca fiiindca mi-e teama ca o sa o doara gatul ca uneori face tare...
tuchita spune:
S-a trezit Surubul dupa 3 ore jumate, e ca nou! Rade si se invarteste, a papat binisor.
Cristina, multa sanatate Dariei, sa nu faca si Vladut, si nu te mai stresa cu kilogramele fetei!
Gecko, foarte bine ai spus! Bravo!
Elara, poti sa crezi ca aseara am adormit la Awake?
Taman cand intra in operatie!
Si eu am o negativ, dar ma bazez pe sora mea la nevoie!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
CristinaGoji spune:
Incredibil Sebi, dragul de el, la doar cateva ore de interventie el e ca nou!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
tuchita spune:
[LA MULTI ANI STEFAN! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS , VOIOS, VOINIC!
Si poate mai trece si mamica ta, Nicoleta, pe la noi! Un fursec, un suc, o maslina...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
elara spune:
Iata si de la noi 2 filmulete scurte de azi dimineatza.
http://good-times.webshots.com/video/3078631800085458778XHctZE
http://good-times.webshots.com/video/3014860580085458778pYJobo
Nici pe mine nu prea ma lasa Maria la calculator...Uneori s ejoaca cumintica....se uita pe carti (cum s evede intr-un filmulet) alteori se baga sub scaun si sub picioarele mele si chiar pe sub birou....sau se intinde sa apese imi ia mous-ul....sau cere sa o iau in bratze apoi se zbate sa puna mana pe tastatura...si incepe sa tipe uneori..dar nu prea tare ...
Cata, multa sanatate lui Seb.
off topic din nou - deci pana la urma ne punem tzatze? Ma bag si eu si propun sa ne sustinem reciproc..ce zici?
Si acum..ma duc pe afara cu fata ca oricum netul merge ca rasnita...Trebuia sa se intample asta ca sa-mi duc si eu fata la plimbare... mama denaturata ce sunt 
Aaa, Naty, voiam sa spun ca ieri m-am plimbat cu fi-mea prin ploaie (ea cu copertina de plastic la carut, special pt ploaie, si si eu cu haina de ploaie....nush acum daca are un nume special) si mie chiar mi-a placut...Fi-mea a adormit destul de repede.
Asta e inca una din ciudateniile scorpionilor... Mie imi plac zilele ploioase ..
si chiar furtunile...mai ales daca le pot urmari de la caldurica.....pe geam...
Dar ca sa nu va faceti o impresie eronata hai sa va spun si alte filme care imi plac mult, ca sa vedeti ca am si o alta latura f sensibila si romantica...
- Great Expectations
- The end of the affair
- Ratiune si Simtire
- Frankie and Johnny (cu Michelle Pfeiffer si Al Pacino)
si mai sunt dar nu imi amintesc acum...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca