unde gasesc asa ceva?

unde gasesc asa ceva? | Autor: axxxa

Link direct la acest mesaj

Buna
Am nevoie mare de un tricou barbatesc in culorile Germaniei, pt un cadou. Am vazut asa ceva anul trecut la magazinul Adidas, insa nu l-am cumparat pt ca nu-mi trebuia in acel moment. Era din gama Klimacontrol sau asa ceva, materialul acela special. Acum am fost din nou la magazin, cu gand sa-l cumpar, insa cei de acolo mi-au spus ca era din colectia trecuta si ca n-or sa mai aduca. Nu-mi trebuie musai marca asta, doar sa aiba culorile Germaniei. Aveti idee unde gasesc? Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Axxxa,incearca la Cora(in Militari am vazut si lenjerie intima de barbati cu germania )sau daca nu la Nike,ei mai aveau asa ceva.Daca nu da un search pe net sigur sunt siteuri care au.Mai poti incerca la outleturi ,sau mergi la cadouri personalizate si intreaba acolo,poate au ei si iti pot imprima pe un tricou.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

da, acolo unde personalizeaza sau la magazinele cu articole sportive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

La parter, in Unirea, exista un magazin care personalizeaza orice cu orice...te duci, iti alegi tricoul de la ei sau te duci cu tricoul tau si le spui ce vrei si ei iti fac....

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput