Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Magditu

Jasmi, asteptam rezultatele monitorizarii! Sa creasca babanu!

Crisarh, da-ne detalii despre greturi, senzatii... Sa ne bcuuram si noi de ele

Elly, dupa prima injectie vei vedea ca nu este asa de greu! Tin pumnii sa fie ok.

Garagarita, eu citisem pe la nasterea unei stele ca Tutu ar fi plecat undeva intre 5 si 8 feb dar mai bine intrebi la telefonul de programari...

Pupacesc toata gascoteca,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

gataaaaaaaaaaaaaa

mi l-a facut o colega- doctorita
nu doare delocccc

diseara cred ca mi-l fac singurica

Acum - sper sa creasca si foliculii.

Luni ma duc la monitorizare.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Felix- eu facui Gonalul

Cum sa fie plecat??

Ma lasa balta.?

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elly, poate n-am inteles eu bine de la fetele de la "nasterea unei stele", mai bine suna si intreaba. Nu te lasa balta, te va prelua cineva din spital pt monitorizare. Exact asa am patit-o si eu, dar m-am dus la elias dimineata si m-a monito cineva.

Ma bucur ca a fost usor la injectie.

Pup,

Felix

Mergi la inceput

La monitorizari stiu ca este o dr. draguta care ne vede- dar daca tb sa fac inseminarea pe 7 feb si el nu este?
Ce fac?
Imi face altcineva?

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Elly , ai vazut ca n-a fost greu cu Gonalul ? O sa te inveti sa ti le faci singura . Eu ma intep acum cu Clexane , 2 injectii pe zi , tot in burta , si am facut deja vreo 20 ! N-ai vrea sa vezi cum arata burtika mea ....

Pe 9 , o sa fii abia in a 11 a zi de la cm , da ? Asa ca nu te speria ca nu-l gasesti ptr IA . Chiar daca pleaca ptr week-end , o sa lase pe altcineva ptr monitorizari . Vorbesti luni cu el ..
De cat e ciclul tau ? Cam in a cata zi ovulezi ?
Ti-as da un pont ....dar nu aici . Poate pe pm .

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GArGAritza27 spune:

Da intradevar nu este in tara pina pe 9 feb mi-a confirmat char el prin sms acum 10 minute. A zis ca e disponibil t programari incepand cu 9 feb.

Bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ELLY, ma bucur ca ai reusit sa-ti faci injectia.Cu siguranta te vei descurca si tu diseara.

FELIXICA, ne tii in tensiune, ha? azi e 30, sa inteleg ca nu te-au navalit rushii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Neata fetele !

Va invit la o felie de tort caci astazi este ziua mea !

Sper ca cel mai frumos cadou sa ia nastere chiar in burtica mea in aceasta perioada ! E tot ceea ce imi doresc cel mai mult !

Mai nasol e ca nu am nici un mucus de ovulatie, sunt in ziua 12 a cm si azi merg din nou la monitorizari la Tutu, sperand ca foliculii mei au mai crescut. Oare cam care sunt dimensiunile normale ale foliculului pt ziua 12 ?

Sper sa il gasesc la cabinet ca el m-a chemat la spital dar sincer am fost miercuri si nu prea mi-a masurat cum trebuie foliculii. A facut transvaginala, s-a uitat rapid, dar nu a masurat nimic si a zis "nimic, adica nu au mai crescut deloc foliculii de luni; sunt tot cam de 12 mm". De aceea vreau la cabinet ca macar stiu ca masoara ceva pe acolo nu doar se uita si aproximeaza el...

Pup fete dulci, ca tortul meu de astazi !

Mergi la inceput

jasmine- LA MULTI ANI
MULTA SANATATE SI FERICIRE

Elly

Mergi la inceput