Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)
Raspunsuri - Pagina 10
gaia.nevia spune:
Anestezie generala. Locala ar fi suficient pentru durere, dar ce te faci cu individul inconjurat de halate albe care se zbate ca vrea la mama (sau tata in cazul nostru, ca el s-a internat, eu eram gravi...).
Teo si-a revenit foarte repede, si a plans doar un pic de tot cand s-a dezmeticit si si-a dat seama ca il ustura.
A fost incantat de branula si de plasturi (cam ciudat, huh?)
Operatia a constat in sectionarea pe lung a conului descris de tine, si prinderea cu cateva fire a marginilor taiate, astfel incat dupa ce s-a inchis rana si s-au resorbit firele rezultatul a fost largirea deschiderii conului (ma rog, suna cam ciudat, dar vreau sa zic ca nu a "scurtat" pielea, si ca arata foarte bine si taietura a fost minimum necesar).
Ca ingrijire: o saptamana, pana la control, am pus peste penis un tifon cu rivanol, si de cate ori il schimbam ii dadeam cu apa avene si schimbam pansamentul cu rivanol. A fost un pic tumefiat, si Teo a plans la urinare cam 1-2 zile.
Dupa control ne-a spus sa il decalotam la fiecare 2 zile, sa il spalam (eu tot cu apa avene il spal) si sa dam cu crema de galbenele, inainte de a trage pielea la loc.
Asta fac de atunci, tot la 2 zile. Uneori e smegma, alteori, cel mai des, nu e. Se decaloteaza usor si (cel mai important) dupa decalotare se poate trage pielea la loc foarte usor.
Acum, cand il spal la baie imi aduce aminte "puta, puta". Adica, sa nu uit s-o spal si pe ea. ![]()
Cam asta e.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
angelynna82 spune:
Despre stat acasa si job...nu am cu cine sa las fata, ma gandeam initial sa o inscriu la cresa de la 1an...dar mi se pare devreme, imi e tare frica sa se imbolnaveasca sau cine mai stie cum or fi educatoarele pe acolo
, bona din pacate nu ne permitem....vom vedea ce va fi de facut
mamicile de baietei
Giulianna vroiam sa te intreb de ce atat de multe picaturi de vigantol?
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
gaia.nevia spune:
giulianna, sa-ti povesteasca si babymom, nu poate sa fie ok atatea picaturi de Vigantol! (ies 15).
excesul de vitamina D in organism dauneaza mai tare ca lipsa...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Nausica spune:
Arunc si eu un ochi pe forum si
cinci picaturi de Vigantol de trei ori pe zi? Giulianna, esti sigura? Ti s-a explicat de ce? Disproportia e imensa (fata de ce am obsevat ca iau majoritatea bebelusilor de aici).
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
andy.p spune:
giulianna si Andy a fost decalotat mecanic..avea aproape 2 ani,dupa decalotare unde a plans ingrozitor,dr i-a bagat ceva ustensila de alor intre pielicica si penis,a trebuit sa tinem tifon steril cu rivanol pe putzica si mai rau a fost ca de fiecare data cand venea pishu il ustura ff tare si nu voia sa faca decat in apa calda.
Legat de vigantol si eu zic ca e ff mult 5 pic.Ti-a motivat de ce asa multe?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
felicic76 spune:
diddi:nici macar in gluma sa nu mai zici asa. Bona va fi la dispozitia piticului, "jucaria lui" daca vrei. Si sa stii ca nu-i un lucru asa rau,dar nu as lua una tanara, a mea are 48 ani, luata aprin agentie. La somajul care exista acum ai sanse mari sa gasesti una buna la un pret acceptabil. Sa stii ca bebeii se ataseaza (am o prietena al carei baietel are aproape 4 ani si le schimba periodic, ii era frica de atasamentul fata de bona), al meu copil i-a zambit prima data ei, voluntar, si este foarte important cum este ea: curata, ordonata, asa il va obisnui si pe bebe.
Dar: cand vin acasa il dezbrac pe bebe (tocmai a aerisit, drept urmare bebe are caciula in cap
, l-a plimbat in parc cu o pereche de botosi/ sosete in loc de manusi
, am 5 paturici ptr bebe si el era invelit cu un prosop de baie(afara)
ce-or fi zis vecinii, nu stiu
si mai sunt
. La bile albe: il spala cu apa si sapun de fiecare data cand ii schimba pampersul, il sterge pe manute foarte des ca bebe isi linge pumnii
, ii place sa se plimbe, nu sta pe banca leganand carutul,nu sta la tv cand bebe doarme ci face treaba in casa, sunt multumita per ansamblu.
giuliana, alexa: acel colt de piele il avem si noi
Dr zice ca nu-i problema, deschiderea este mare, dar tati mi-a propus circumcizia, zice ca decat sa ma auda cum ma lamentez(daca face fimoza?) mai bine apelam la procedura, dar io nu stiu ce sa fac. Vedem cum evolueaza. Tinem pumnii pentru interventie si felicitari ptr bebelushii in grafic!
giulianna: multa sanatate prietenului!
gaia: ce dragut trebuie sa fie cum iti aminteste el de puta! Dragul de el, 
la capitolul probleme: bebe scuipa suzeta si isi suge degetul mare de la mana stanga
Cand il scot, ne certam parte in parte
, iar cu dreapta se trage de ureche
Sfaturi?
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
_giulianna_ spune:
Fetelor mi-a spus ca cele 5 picaturi de trei ori pe zi sunt pentru inchiderea foarte buna a fontanelei. Nu mi s-a parut suspect dar acum cand va aud parca imi pun si eu semne de intrebare. Ce batuta in cap sunt! 

Pe reteta scria "rahitism".
Chiar asa babymom ce parere ai?
Feli multumesc! Sa dea DD sa fie totul bine.
Poti sa-mi spui pe PM agentia prin care ai gasit bona?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
Andreea Vazut poze cu o mireasa superba.Casa de piatra va mai transmit o data.
Intrebare...bebe a stat cu voi toata noaptea???Cred ca a fost o nebunie totala sa ai si nunta si botezul in aceeasi zi.
Pup
botez Karina
Nikole mami de Karina
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanziana27 Fetelor va tin pumnii celor care vreti sa slabiti. Eu inca alaptez, kg s-au dus ca topite, nici nu am luat mult in sarcina 12 kg. Acum sunt incerc sa mananc sau sa adopt un regim de viata pentru a scapa de constipatia mea care s-a agravat dupa a 2 a sarcina. |
hihi auzi la ea, a luat 12 kg in sarcina
plus ca la anul noi vrem sa ne pregatim de bb2 si nu vreau sa plec cu surplus
Pe fi-miu l-a muscat musca tzetze, trage la aghioase
Anamona,
si ms de complimente.Tine si de "standard", cum zici, dar, mai ales, de bibilica, eu am dificultati sa ma accept si cu 3 kg in plus dar cu 10
, asa ma identific eu cu o imagine f subtire. Vad femei planturoase, arata super ok, dar sa nu fiu eu in locul lor!!!Acum ca am si eu sani cupaC masura 95 nu mi se pare mare smecherie, nici partea dorsala nu ma incanta mai proeminenta, vreau sa ma identific cu mine insami, cu un fizic adolescentin, asa cum eram inainte. Si nici nu ma simteam bine -fizic, dpdv al agilitatii- cu 10 KG in plus!
Plus ca mai am o curiozitate: sa ating exact kg de cand am ramas
si sa imi trag jeansii de atunci pe mine, sa vad daca intra, ca auzisem unele fete care au fix kg dinainte ca s-au latit in bazin si desi au slabit le-a crescut nr la jeansiAncule, ce sa zic, epidemie cu calculatoarele astea. Noi nu am avut virus, suntem super-mega-incantati de Avast. Pe noi ne-au lasat niste piese la ventilatie, noroc ca avem amandoi harddiskuri externe si am salvat tot, pana scot harddiskul laptopului sa transfer datele dureaza, asa le am deja, totul e ok poze, filme, muzica, totul e instalat pe noul calculator
Eu nu ma intorc neam la serviciu asa ca nu te pot ajuta cu un raspuns.
Pupam Carla miscareata

Andreutac, te stimulez, cum nu?! sa iti zic saptamanal cat am pierdut in greutate? Te mobilizeaza? Oricum, stiu deja, 8kg pe luna, mai mult nu se va putea, dar si asa e super ok

Bitza, merci
cu intarziere, scumpa mea! Eu sunt decalata cu ce s-a intamplat pe forum
Ooooffff, Giulianna, imi pare rau de vestea cu prietenul tau, cred si eu ca te-a bulversat
Si mie mi se par multe 5 picaturi de Vigantol, cat are Edi fontanela, a masurat-o?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
angelynna82 spune:
Andreea vroiam sa iti spun si eu ca ai fost o mireasa frumoasa foc
(m-am luat cu altele si am uitat, scuze).
Dr noastra a zisasa: 2pic Vigantol/zi si la 2 luni se innoieste sticluta.
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina