LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonab spune:
Neata~!
Am vazut filmuletele cu Daria care danseaza si vb la telefon ca un om mare.
LauraI eu ii pun sare la Razvi in mancare.La o oala de mancare pt trei zile ii pun o lingurita de sare, dar nu plina cu varf, asa rasa.Sper ca m-ai inteles.
Gatta felicitari pt primii pasi a Sarei!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
laura_dimitris spune:
De astazi de dimineata incerc sa intru pe forum...
sunt pe fuga dar vreau sa urez si eu la multi ani cu intarziere:

MIHAITA 

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI MIHAITA - IEPURAS FRUMOS !!!
Nicole, sa-ti traiasca baiatul si sa va faca mandri de el !!!M-am gandit ieri la voi dar nu am reusit sa intru pe forum. Cu scuzele de rigoare, primeste urarile mele intarziate ! 
Am citit doar ultima pagina si vreau sa spun FELICITARI saratzica scumpa si Mateias -tunsulici frumos pentru primii pasi !!!! 

si sanatate pentru Theuta lui Laurici
si muuulta sanatate si lui Raluca!!! Imi pare tare rau sa aud ca tot nu s-au rezolvat problemele medicale. Stiu exact ce simti ...
La multi ani si muuuulta sanatate sa-ti dea Dumnezeu tie si micutei tale !!!!
Eu sunt tare suparata caci ioana - nepotica mea are probleme.... Va spuneam eu duminica ca are niste bubite pe corp. Din pacate una dintre bubite de la pasa s-a infectat si a fost la chirurgie la poliesti...
Sa te fereasca Dumnezeu de medicii de la urgentele din provincie !!!!!
Sora-mea nu stie exact ce are caci este neagra de suparare... A simtit ca innebuneste cand l-a vazut pe medic ca a imntrat in cabinet si i-a umblat ioanei la pasarica fara sa-si puna manusi, fara sa se spele pe maini...
A mai si remarcat boul dupa cateva minute ca nu s-a spalat pe maini...
I-a spus ca nu este ceva simplu, ca trebuie operata dar ca sa mai astepte 24 de ore! De ce??!! Habar n-am!
I-am facut rost de un chirurg pediatru din budimex si acum o astept sa ma duc cu ei la spital...
Of! Ai copii... inarmeaza-te cu rabdare, nervi tari si roaga-te pentru sanatatea lor !!!!
Va pup pe toate!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
gabrittza spune:
neata!buna 
mie imi merge tare prost forumul nu stiu de ce.
Ven imi pare tare rau ca esti asa bolnava.iti doresc insanatosire grabnica si sa speram ca nu iau si piticii
Gata,Dana,Ereena felicitari pentru primii pasi ai piticilor
Ereena ce scump e MAtei asa tuns.are fata de baietel acum nu de bebelus.
Daria e o dulce cum danseaza ea
oare ce mai aveam de zis?nu stiu,ma bag dincolo sa vad ce s-a mai discutat despre party.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
EliaElia spune:
Raluca, daca zice dr. sa-i scoateti polipii, cred ca e o optiune. Eu am avut problema asta si pentru ca alor mei le-a fost mila am luat o caruta de medicamente in copilarie. Pana am luat eu decizia sa mergem la operatie dar eram deja maricica.Sare eu nu i-am pus inca, pentru ca noi facem mancare de bolnavi(fara sare), cum zice bunica-mea.Camelia si
Laura (06.02.2008)
gabrittza spune:
VAAAAAAAAAAI Laura mi se pare incredibil ce spui tu acolo?
nu imi vine sa cred ca se mai poate intampla asa ceva in ziua de azi!
mi-e si rusine ca lucrez in sistemul sanitar!bine macar ca in cel privat si nu in cel de stat!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
EliaElia spune:
Cred ca toata lumea merge prost forumul.Acum am citit de Ioana, nepotica Laurei_d. Nu-mi vine sa cred ce doctori cretini exista. Cum sa nu te speli pe mana mai ales cand e vorba de o bubita si MAI ALES cand e vorba de o zona atat de sensibila?!!??!!!INCREDIBIL!!
Stiu ca e ultima ei grija dar merita o reclamatieCamelia si
Laura (06.02.2008)
Ellenuta spune:
laurici off Doamne Doamne .. prin ce trece ioana frumusica .. ce doctori cretini la ploiesti, te doare capul .. cum ma sa pui mana pe copil nespalat si fara manusi .. mai ales pe bubitele alea .. ca imediat de poate prinde vreun microb ceva .. off ce o fi in sufletul sorei tale .. mai ales ca tin minte cum spuneai tu ca se da cu spirt inainte sa puna mana pe copil ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
camelia si eu am fost operata de polipi la 6 ani .. ajunsesera la disperare ai mei cu racelile, mucii, fornaitul, indunfatul in nas .. dupa aia, mi-a fost foarte bine si nici nu s-au refacut.
o prietena de-a mea l-a operat pe baietel la 11 luni de polipi .. nu se mai putea .. tot asa era tot timpul cu muci, nas infundat, otite etc .. acum ii merge bine.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
aweya spune:
Ufff... abia acum am timp sa-mi beau cafeaua de dimineata, care s-a si racit deja. Pana acum da-i mancare copilului, apuca-te sa-i faci mancarea de pranz, pune la spalat, fa curatenie... Si eu le cam dauu dreptate lui Angi si Anandrei ![]()
Laura
multumim mult pentru urari. Imi pare nespus de rau pentru Ioana, dar mai ales pentru sora ta. Ca mama suferi si mai mult cand vezi cum este copilul tau si cum il trateaza. Si eu am o groaza de spitalul de aici si sincera sa fiu, ma rog sa fie Mihai bine si sa nu ajungem pe acolo. Nepotelul meu era sa moara asta vara acolo, au bagat la antibiotic in el de nu se mai putea ridica, si nu vroiau sa-i dea drumul sa-l duca la Bucuresti. Abia cu interventii si scandal a plecat si la Gr.Alexandrescu i-au spus ca nu era de tratat cu antibiotic ceea ce avea el.
Mary
multumim pentru urari, am vazut-o si noi de Dariuta cum danseaza si vorbeste la telefon. Este asa de scumpa si frumoasa...
Elle
cred ca la Elias mai toate nasterile decurg dupa scenariul asta....
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)