Casnicute sexy (191)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Si eu va servesc cu o cafeluta!!!si ma servesc si pe mine...
Noi am terminat de mancat, baietii se uita la tenis, eu nu am nici somn, nici stare...parca am limbrici...am chef de umblat...Voi ce faceti?
Danelutza cand te prind online sa te intreb ceva.
Miky tu ce faci?esti libera?
Monicaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Alinutaaaaaaaaaaa!!!Mai scoate-ti condica ...ca e cam pustiu...

Doina Bita

Mergi la inceput

iau condica?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Aparui, nu da prea tare, ca dispar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Nu dau de loc, nu dispareaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!au plecat musafirii???

Doina Bita

Mergi la inceput

Nu plec, sint aici dar mai stau doar o tira ca trebuie sa pregatesc odrasla de nanita. Au plecat musafirii, am aruncat farfuriile in masina si gata... le pun la loc miine cind ma voi odihni, ca tot e sarbatoare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Pupa printesa de la noi!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Neatza fetelor,
va las si crema de zahar ars pe masuta,
ma apuc de , vroiam sa , dar am din urma si am aflat ca-i sarbatoare, multumesc Danelutza , daca nu deschideam forumul habar n-aveam, ce m-as face fara tine , nu stiu de ce nu-mi arunc ochii pe calendar atunci cand ma trezesc.
Doina, imi pare rau pentru pisicuta ta, daca doar le-ar speria, l-as lua o zi pe Max la mine, dar asa....nu-mi trebui. Totusi sunt pisici educate, nu se urca pe masa chiar daca am carne, nu mananca decat bobite, doar au gherait canapeaua, desi au scandurica speciala.
Moni ce faci , poate vorbim pe mess, daca tot e sarbatoare se lasa cu iesit la plimbare, patinaj, sau ce-or vrea ei.

si
de si

Mergi la inceput

'neata si o cafea sa taie greata

Mihaela multumesc de cafea si odihna placuta sau plimbare placuta . La mine e defect profesional, am pus calendarul pe hol si cind ma indrept spre bucatarie, musai sa trag cu ochiul si pe acolo

Doina astazi sint libera, cind ai timp intra pe mess sa vorbim, ca spuneai ca vrei sa ma intrebi ceva

Restul sexoaselor, nesexoaselor, unde sinteti ?

La noi ninge ca-n povesti, am dus-o dimineata pe Isabella la gradinita si a luat un fund de pamint. A inceput sa ... dar i-am explicat ca asa e cind e zapada si daca nu-mi da minuta, s-ar putea sa cada din nou. A priceput
Va doresc o zi si o saptamina minunata

Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Si pisicuta mea era cuminte, tot bobite manca, dormea cu mine, era asa frumoasa, birmaneza-cu -perasana ....dar Max le omoara, nu se joaca cu pisicile..cand vede in gradina cate una ...ar manca si gardul...
Danelutza, acum am intrat ca nu am avut lumina.Daca esti acum te intreb.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor
eu am fost nitelus ocupata zilele astea...bronzatul facu cifra rotunda si ne ocuparam nitel de party-ul lui, de adus-dus mamaia de la tzara ca deh...trebuia sa fie si shefa tribului prezenta azi ne-am mai vazut cu baietelul violetei69...si cam asta am facut...
maine mergem sa patinam cu Mihaela(mhldvrc) si copilashii ei, nu mai vrea nimeni sa vina? ne intalnim la Liberty Center la 11...la ultimul etaj este...ce ziceti?
ma duc sa pap ceva ca am fost pe-afara si frigul asta imi face o foameeeee....
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput